Şimdi Ara

Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Daha önce hiç oynamadım, Emin Çıtak Persona 5 oynadığım en iyi oyunlardan biri diyince oyun radarıma girdi. Hem Türkçe olması hem gamepass'e geliyor olması ile seriye bir başlangıç atalım bakalım.

  • Ön yükleme yaptım Xbox için, muhtemelen Pc için de açılmıştır. Daha önce oynamamıştım ama serinin methini çok duydum, üstelik Türkçe. Bence kaçmaz.
  • Persona 5 royale gördüğüm en güzel anime oyundu benim için, direkt %100 lemiştim game pass ile oynayıp. Bunu da pre-load yaptım bekliyorum, kesinlikle %100leyeceğim bunu da.

  • Türkçe dil seçeneği ekleyip, oyunu Türkiye'ye ön siparişe açılmayan oyunun fiyatları belli oldu.


    MS/XBOX Store: 1.749TL (57.6$)

    Steam: 69.99$ (2.131TL)


    En ucuz Steam Key: 62.99$(1.912TL)


    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}
    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}gamesplanet.com
    Persona 3 Reload Steam Key for PC - Buy now
    https://us.gamesplanet.com/game/persona-3-reload-steam-key--6540-1?ref=itad



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 2 Şubat 2024; 16:37:0 >
  • Bu tür cidden ülkemizde pek oynanmıyor konunun hali malum, oyunu yarıladım sayılır 2 gündür aralıksız oynuyorum. Türkçe altyazı kalitesini merak edenlere söyleyeceklerim; hataları var öyle makine çeviri denemez, sanırım oyun için test yapılmadan metin üzerinden çevrildiği çok bariz, bazı konuşmalarda aşırı saçma metinlerle karşılaştım ve garip terimler kullanılmış. Sonuç olarak bir jrpg ve hem de aşırı yoğun alt yazı içeren bir oyunun türkçe gelmesi baya şaşkınlık yarattı. Gp ile bedava erişmek inanılmaz bir olanak, fiyatı uyguna düştüğü gibi tr alt yazı içeren belki de ilk jrpg olduğu için satın alacağım.

  • Ben henüz başlarındayım ama liseli öğrenci konuşma tarzını Türkçeye güzel uyarlamışlar bence. Bu arada oyuna altyazı dili değiştirmeyi oyun içinde eklememişler. Game Pass'den oynayanlar aşağıda tarif ettiğim şekilde oyunun dilini değiştirebilir.


    %AppData%\Local\P3R\Saved\Config\WinGDK klasörüne gidin Engine.ini dosyasını açın.

    Dosyanın en altında bir satır boşluk bırakıp aşağıdakileri ekleyin. "tr" yazan yeri oyunun kurulu olduğu yerdeki Resources klasöründeki dil klasör adlarından istediğnizle değiştirin.


    Örneğin; Japonca altyazılı oynamak için ja-JP, İngilizce oynamak için en yapın.



    [Internationalization]

    Culture=tr




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 5 Şubat 2024; 2:20:51 >
  • Persona 3 Reload maceram 43 saatin sonunda bitti. Oyun genel olarak hem savaşlar hem de hikaye olarak güzeldi. Hikayesi uzun oynanış süresine rağmen sürekli vites arttırmayı başarıp merakta bıraktı. Sürekli merak ettirerek oynattırdı kendini. Karakterler de güzel yazılmıştı ve hepsinin hikayesi oyun sonunda bir bir kapanırken ufakta duygulandırdı. Oyun esasında tekrar eden birkaç mekanik üzerine kurulu ama her bir seferinde farklı sonuçlar gördüğünüz için sürekli sizi ekran başında tutmayı başarıyor.


    Benim oyunla alakalı asıl ufak hayal kırıklığım ise orijinal oyuna neredeyse her anlamda benziyor oluşu. Kendine bir tür remake diyen bu oyun esasında Persona 3 skinli bir Persona 5 diyebilirim. Ve işin asıl can sıkan tarafı ise Portable ile mekaniksel anlamda aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Yine de grafik, renk paleti ve arayüz olarak enfes gözüküyor oyun. Persona 3'e artık Reload ile girilmesini tavsiye ediyorum. Fiyatı ise şu an aşırı tuzlu o sebeple Game Pass de olması büyük avantaj. Buradan bitirin derim, ilerde 400 TL altı fiyatlara düşerse kesinlikle kaçırmayın derim.



    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Türkçe yaması dolayisiyla alip almama kararsızlıgı yaşiyorum.Bu yorumdan sonra + ivme kazandım diyebilirim.


    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}



    Peki bu paketi almalimiyim ? daha ucuza mevcut yerde varmı

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Oyunun Türkçe dil'i %95 oranında hatasız diyebilirim. Oyunun başı ve birkaç esprisinde çeviri hataları, yanlışlar var ama geri kalanı güzel çevrilmiş durumda. Gömülecek kadar kötü bir çeviri değil, makine çeviri de değil. Güncellemelerle düzeltirler, oyun zevkini baltalayacak bir durum yok.


    Bu pakette ise Persona 3 Portable ve Persona 5 Royal var hocam. Bence Xbox dan bakın derim orada hem Xbox Anywhere etiketi ile PC ve Xbox sürümlerine sahip oluyorsunuz hemde buraya nazaran %60 dan fazla daha ucuz. İki oyunu da 600 TL altına getirebilirsiniz indirimlerde. Bu arada artık Persona 3 Portable da oynanmaz Reload varken.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Söyle diyeyim. Hikaye sıralaması olarak bagımsız mı bunlar?
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Her oyunun hikayesi aynı evren içinde birbirinden bağımsız hocam. Birbiriyle bağlanmıyorlar.

  • "ATLUS tarafından oyunculara sunulan macera rol yapma oyunu Persona 3 Reload yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan bilgilere göre oyun çıkış yaptığı günden bu yana 1 milyondan fazla sattı. Bu durumda ATLUS'un şimdiye kadar en hızlı satan oyunu oldu."



    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}
    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}www.bolumsonucanavari.com
    Persona 3 Reload Satışları 1 Milyona Ulaştı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Persona_3_Reload_Satislari_1_Milyona_Ulasti-120093.htm
  • Diğer oyunları hiç umursamazdı bu oyunu açar açmaz başına kuruluyor

    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}
  • Answer DLC'si geçtiğimiz saatlerde yapılan Xbox sunumunda duyuruldu. Game Pass Ultimate sahipleri de erişebilecek.



    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}Official ATLUS Westyoutube
    She once made a choice to live. Now, she’ll need to find the answer. The final chapter of Persona 3 Reload, Episode Aigis -The Answer-, arrives in September 2024! Purchase the Expansion Pass on March 12th to unlock the first wave of DLC. https://atlus.link/P3R Follow Atlus West: Twitter/X: https://twitter.com/Atlus_West Instagram: https://www.instagram.com/atlus_west Facebook: https://www.facebook.com/atluswest Web: https://atlus.com
    https://www.youtube.com/watch?v=gRIkpLo42GM
  • Game Pass Ultimate'i olan Expansion Pass'i aşağıdaki linkten kalıcı olarak ücretsiz alabilir.


    Expansion Pass'in içinde yer alacaklar:



    1. Dalga - Persona 5 Royal EX BGM Set ve Persona 4 Golden EX BGM Set

    Yayınlanma Tarihi: Mart 2024

    Persona 3 Reload ve Persona 3 Reload: Episode Aigis -The Answer- zindanlarını keşfedip savaşırken Persona 5 Royal ve Persona 4 Golden'dan ilave parçaların kilidini aç ve keyfini çıkar.


    2. Dalga - Velvet Costume & BGM Set

    Yayınlanma Tarihi: Mayıs 2024

    Velvet Room temalı kostümleri ve arka plan müziklerini aç, Persona 3 Reload ve Persona 3 Reload: Episode Aigis -The Answer- oynarken yaşadığın zindan deneyimlerini daha da kişiselleştir.


    3. Dalga - Yeni Geniş Hikaye Senaryosu, "Episode Aigis -The Answer-"

    Yayınlanma Tarihi: Eylül 2024

    Dark Hour'un gizemlerini ortaya çıkardıktan, Tartarus boyunca destansı savaşlar verdikten ve Persona 3 Reload'un tüm unutulmaz olaylarından sonra, S.E.E.S. üyeleri kendilerini sonu gelmeyen bir 31 Mart'ta kapana kısılmış şekilde bulurlar. Aigis olarak Abyss of Time'da yolculuk et, yeni zorluklara meydan oku, kaderin bu tuhaf cilvesinin sebebini ve o gün yaşananlar hakkındaki gerçekleri ortaya çıkar...



    Persona 3 Reload {PC ANA KONU} {Türkçe}www.xbox.com
    Persona 3 Reload: Expansion Pass ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/persona-3-reload-expansion-pass/9pfgwdcw7nl4?rtc=1




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.