Şimdi Ara

Pert veya ağır hasarlı araç alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Malum sitedeki ikinci el fiyatları almış başını gidiyor. Normal olması gereken fiyatlarda ya pert kayıtlı yada ağır hasar kayıtlı araçlar var. Bu tür araçları satın almanın ne gibi sakıncaları olur. Satın alınmalımı yoksa uzakmı durulmalı mı?
    Ayrıca; misal araçta 2 parça değişmiş ama hasar kaydı 20-30 bin miş. Bu nasıl oluyor. Hasar kaydı kaskonun şişirmesi diye yazmış açıklamaya. Bu kasko şirketleri yada araç sahipleri nasıl yapıyor bunu. Bilgisi olan varmı. İkinci el araç almaktan soğutuyor insanı böyle durumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir kapi degisse 1500 tl servis fiyati 30000 sen dusun dert bitmez buyuk ihtimalle butcenize uygun daha eski model boyali belki 1-2 degisenli olsun ancak oynanmamis arsc alin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • er.turan kullanıcısına yanıt
    özellikle önden kazalı ve pert kayıtlı araclar şehir içinde sıkıntı cıkarmasada uzun yolda yola sıgmama ani frenlerde seritten cıkma gibi sorunlar cıkarıyor.sizinde bahsettiğniz gibi bende daha önce sigorta şirketi tarafından sadece arkadan kazalı olmasına ragmen perte cımış bi arac aldım.cok memnundum ama bu bütün pert aracların iyi olacagı anlamına gelmez.eğer gercekten sigortadan para almak için perte cıkmışsa arac sanayide life kaldırıp alttan şaselerine bakın oynama yoksa gönülo rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.