Şimdi Ara

PES 2011 için güncelleme geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle ülkemizde oldukça popüler olan PES 2011 çıktı ama bazı oyuncuları tam olarak tatmin edemedi. Konami eksiklerin giderilmesi için bir güncelleme yayınlayacak. Güncelleme, tamamen kullanıcıların geri dönüşlerinden yola çıkılarak hazırlanmış.

    Özetlemek gerekirse yama ile birlikte; pas sisteminde düzeltmeler, gameplay geliştirmeleri, master ligdeki transferler için düzenlemeler ve daha gerçekçi şutlar hedefleniyor. Güncelleme 24 Kasım'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için otomatik ve ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

    Merlininkazani



  • bekliyoruz
  • Hayırlısı bakalım umarım iyi bir şey olur.
  • Çok iyibir güncelleme olucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holly20

    Çok iyibir güncelleme olucak

    inş hocam ne bileyim hafif bi soğuma gelmişti inş bu patch ile eski günlerdeki gibi dalarım oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum


    quote:

    Orijinalden alıntı: Holly20

    Çok iyibir güncelleme olucak

    inş hocam ne bileyim hafif bi soğuma gelmişti inş bu patch ile eski günlerdeki gibi dalarım oyuna

    İnşallah eskisi günlerdeki gibi olucak yazılanlar eger tam olarak yapılırsa mükkemmel olucak




  • Bi ara "yok canım güzel" diye kendimi kandırıyodum,aslında içten içe iyice soğumuştum oyundan.. Ama son 10 gündür müptelasıyım :) Özellikle Online'da hırs küpü oldum.. Oyuna biraz zaman verin arkadaşlar,özellikle bu yeni yamadan sonra daha da güzel alacağı kesin; rakip takım savunmasının yapay zekası arttırılcakmış,master lig transfer ücretleri bakımından daha gerçekçi bi hal alıcakmış,şutlar taçlar ve paslar da daha düzgün bir hale getirilcekmiş.. Eğer dedikleri gibi olursa; oynanabilirlik daha kolay ve zevkli bi hale gelirken,rakiplerimiz doğal olarak daha da zorlaşıcak.. Bide Online'da ki hile sorununu hallederlerse,tadından yenmez pes :)
  • -Ronaldo omuz omuzada durdurulamıyor, ayağında kaykay varmış gibi gidebiliyor..messi ise en ufak darbede kolayca durduruluyor...2010 da messi çok abartılmıştı bunda fiziksel mücadele ön plana çıktığı ve düzgün ayarlanmadığı için messi ronaldo dan çok daha etkisiz, faydasız ve verimsiz bir futbolcu olmuş (gerçekte de böyle mi ? hiç sanmıyorum) Yarı sahadan alıp gol atma işini 2011 Ronaldosu 2010 Messi si gibi yapıyor..inşallah düzeltilir..
    -Şut gücünün şuta basma oranıyla ilişkili olması, kaleye olan uzaklık, yanındaki adamdan ne kadar etkileneceği gibi değişkenlerde ele alındığında her oyuncunun şut atma anında şuta ne kadar basılı tutacağımızı belirlemesi çok saçma bir futbol oyunu dinamiğine dönüşebiliyor..
    -Defansa atılan toplarda defans oyuncusu seçildiğinde oyuncunun anlık duraksamaları, rakip futbolcunun işine yarıyor
    -Ara Pas tuşu kullanılarak atılan toplarda defans oyuncuları zaaf gösteriyor halbuki aynı pası, pas tuşu ile attığınızda defans oyuncusu topu alabiliyor bu da futbolu fazla bilmeyen ancak oyunu iyi bilenleri sürekli gerekli gereksiz ara pas yollamaya sevkediyor..
    -Yarı yardımlı oyuncu ayarlamaları sorunlu..inşallah düzeltilir..
    -Hakemin kaymalarda eğer topla alaka yoksa direk sarı kart göstermesi gerekiyor..öteki türlü birçok pozisyon es geçiliyor..
    -Gökkuşağı hareketi ilk yamalardan önce aşırı etkiliydi, yamalardan sonra ise çok etkisiz hale geldi..dengeye getirilmeli..

    Oyunu iyi bilen bir oyuncu Real Madrid ile oynadığında, bu oyuncuyu Real Madrid dışında bir takım ile yenmek gerçekten çok zor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 20 Kasım 2010; 2:38:37 >




  • Son 4 gün güncelleme için sabırsızlıkla beklıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.