Şimdi Ara

pes 2012 ekran kartıı hatası !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • intel i5 2410m işlemci
    nvdia gt 525m ekran kartı (1gb)
    300 gb hardisk
    8 gb ram


    laptpomun özellikleri bunlar. oyunu yükledim ve girmeye çalştığımda hata veriyor. ekran kartımı tanımıyor. en az 128 mb ekran kartı olması gerekli diyor.. halbuki 1 gb ekran kartım var. call of ops yi son özelliklerde oynayabiliyorum ama pes 2012 yi en düşük özelliklerde bile oynayamıyorum.. çıkan uyarıyı yoksay yapıyorum yine oyuna giriyor ondan sonra kapanıyor bu zamanda.nvdia ekran panelinden yüksek performansla çalştır yaptım olmadı. driveri güncelledim yine olmadı. çözüm önerebilecek arkadaşlar var mı ? benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar çözüm bulabildimi ?



  • Büyük ihtimalle oyun ekran kartini gormuyodur. Kasayı aç ekran kartının tozunu almayı dene yada biosu default yap. Bide eğer imkanın varsa başka bir ekran kartı alıp tak bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragão

    Büyük ihtimalle oyun ekran kartini gormuyodur. Kasayı aç ekran kartının tozunu almayı dene yada biosu default yap. Bide eğer imkanın varsa başka bir ekran kartı alıp tak bakalım.

    +1
  • Yukardaki yorum yapan arkadaşlar resmen sacmalamis.
    Notebookta Optimus olayı var oyuna girerken gt525i 1. Kart olarak aticaksin notebook bölümüne gir orda yardımcı olurlar yapamazsan
  • Aynısı Bendede Oldu Kardeş Çözümü Anlatayım :

    PC'me Gittim Benimkide Leptop Zaten Gittim Win7 Ultimate Format Attırdım Eve Geldim Orjinal Pes 2012 CD'mi Yükledim Keyfime Baktım İmkanın Varsa Format Attır Win7 Olursa Daha İyi Olur Ekran Kartını Görmem
    ezlik Yapmaz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SourceS

    Aynısı Bendede Oldu Kardeş Çözümü Anlatayım :

    PC'me Gittim Benimkide Leptop Zaten Gittim Win7 Ultimate Format Attırdım Eve Geldim Orjinal Pes 2012 CD'mi Yükledim Keyfime Baktım İmkanın Varsa Format Attır Win7 Olursa Daha İyi Olur Ekran Kartını Görmem
    ezlik Yapmaz :)

    bende win7 home premium vaama aynı hatayı veriyo
  • Oyun bazen bazı hatalar veriyor, tekrar başıma geldiğinde size belirtecem yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
  • Aynı sorunu bende yaşadım. Oyunun konumuna gir .exe dosyasına sağ tıklayıp "grafik işlemcisiyle çalıştır" tarzında bir şey var ona gelip entegre olan değil diğerini seçersen sorunsuz oynarsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.