Şimdi Ara

Pes 2016 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleykum arkadaşlar hepinize iyi forumlar
    Öncelikle DonanımHabere çok teşekkür ederim.Sayenizde karşılaştığım birçok sorunu çözdüm. Bu forumu çok seviyorum çünkü diğer forumlara nazaran biraz daha samimi, biraz daha ilgili. Forumun yöneticilerine ve sorun yaşayan arkadaşlara yardım eden kardeşlerden Allah razı olsun. neyse bıdı bıdı keseyim ve size karşılaştığım bir sorunu anlatayım.
    Abilerim ve kardeşlerim 3 gün önce vatanbilgisayardan bie laptop aldım.Asus buradan özelliklerine bakabilirsiniz. Uzun zamandır para biriktirdim ve sonunda oyun oynamak için güzel bir laptop aldım.
    Öncelikle Naruto Ultimate Ninja Storm Revelotionu yükledim çalıştı. Hiç kasmadan oynadım çok şükür. Sonra en sevdiğim oyunlardan biri olan Pes 2016 yı yükledim.
    Can You Run İt de baktım sisitemim önerilenide karşılıyordu.Ayrıca Pes 206 Setting>Özellkler kısmından da baktım bütün özellikler "iyi" diyordu. Çok mutlu oldum.
    ve Hemen torrenten inidirip oyunu kurdum. Kaliteyi en yüksek, çözünürlüğü de (1366x768)638:384 yapıp oyuna girdim.Maça başlarken çok heyecanlıydım.Lakin maça girdiğim
    zaman hevesim kursağımda kaldı. oyun kasıyordu. hemde sistemim kaldırmasına rağmen. Sağlık olsun dedim. kaliteyi Ortaya aldım. bu seferde sahanın ortasında kasmıyor.Ama ceza sahasına girince kasmaya başlıyordu.
    Yine yükseğe alıp oyuna girdim. Ama bu sefer laptobun şarjı takılıydı ve hiç kasmadan çok akıcı bir şekilde oyunu oynadığımı fark ettim.
    Şimdi arkadaşlar sizce ne yapayım? Laptobun pilini çıkartıp mı oyuna giriyim yoksa çıkartmadan mı yahut başka bir çözüm öneriniz var mı?
    Cevap yazan kardeşlerden Allah razı olsun.







  • sistem özelliklerini yazarsan veya resim atarsan daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.