Şimdi Ara

PES 2017 ile heyecana ortak olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PES 2017 ile heyecana ortak olun


    Futbol oyunları denince akla gelen iki firmadan birisi olan Konami, PES 2017 oyununu nihayet mobile getirdi. Ülkemizde dahil dünyanın pek çok ünlü takımının lisansını alan Konami, uzun süreli bir futbol heyecanı yaşatmak istiyor.


     


    Artık bir klasik


     


    Ekran üzerinde sürüklemelerle veya klasik sanal tuşlar yardımıyla oynadığınız oyunun grafikleri oldukça başarılı bir şekilde geliştirilmiş. Zaten futbolu seven herkes oynamaya başladıktan sonra akışa odaklanıyor ve diğer detayları unutuyor.


     


    Takımınızı seçtikten sonra hiç tanımadığınız oyunculardan kurulu bir kadro ve koç sizi bekliyor. Maç kazandıkça para biriktiriyor ve kafanızdaki futbolcuları transfer etmeye başlıyorsunuz. Sizin oyuncularınız da gelişiyor ve yüksek fiyatlardan satabiliyorsunuz.


     


    Oyunda maç yapabileceğiniz bir kaç bölüm yer alıyor. Tekli etkinliklerde bir çok isimsiz turnuvanın yanında Şampiyonlar Ligi gibi zorlu turnuvalar da var. Ayrıca aynı ağ üzerinden veya internet üzerinden arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Maçlarda spiker için ekstra bir dosya indirmeniz gerekiyor. 


     


    Ayrıca Bkz.Angry Birds evrimine hazır olun

    Her futbolcunun kendisine has özellikleri olduğu için saha formasyonunu yaparken dikkate almanız gerekiyor. Yavaş yavaş oyunda ilerledikçe maçlar zorlaşmaya ve heyecan artmaya başlıyor. Her maç için 20 enerji parası gerekiyor ve toplamda 100 paranız var ancak maçlar uzun sürdüğü için oynanışa etki etmiyor. Sadece futbol istiyorsanız herhangi bir ücret ödemeden uzun süreler oynayabilirsiniz ancak rüya takımı hemen kurmak istiyorsanız oyun içi satın alımlar yapmanız gerekli. Oyunda internet şart.


     

     

    PES 2017: Google Play II App Store

     


     



     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    PES 2017
    PES 2017
    PES 2017
    PES 2017

     







  • REAL MADRID : BLUE WHITE TEAM ! ...

    oyun idare eder ama halandaha isim hakları yok .

  • Mobilde en iyi oynanışa sahip futbol oyunu ama çok fazla sorunu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psicik96

    REAL MADRID : BLUE WHITE TEAM ! ...

    oyun idare eder ama halandaha isim hakları yok .

    PES de kimse isim hakkına bakmıyor zaten yıllardır böyle yeni bir şey değil ki! Çok önemliyse yamarsın isim ve süperlig yaması hep çıkar. Ayrıca FiFa alınca onlar alamıyor 1 kişi hakları kullanabiliyor bunun için Fifa dünyanın parasını ister sırf tedavülden kalksın diye...Bence artık Konami'yi zeki bir firma satın almalı bir halt yapabildikleri yok yıllardır böyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Mayıs 2017; 13:30:13 >
  • Fifa Mobile Futbol rezaletinden sonra futbol oyunu ihtiyacına çare oldu.

  • Kafanızdaki oyuncuları alıyorsunuz kısmını anlamadım?



    Nasıl oluyormuş o, oyuna fifa gibi pazar falan mı eklendi? Sadece belirli özellikleri veren scout fişleri ile oyuncu almak dünyanın parası eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stratejiyi kim seviyor, mükemmel bir seçim, kendinize bakın.http://mybasketteam.com/

  • İnternetsiz oynanabiliyor mu?

  • Gm 4g android surumu 7.1.1 de saha simsiyah.Oyun bazen çok akıcı oynanırken bazen leş gibi drop yiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bıktım bu hayali takım kadrolarıyla maç yapma kafasından. Arkadaş ben Barcelona'yı "Orjinal" kadrosuyla seçip, Real Madrid'in "Orjinal" kadrosuyla maç yaptıramıyorsam ne yapayın öyle oyunu? Hayal gücü istemiyorum, takım kurmak aptal saptal oyuncularla donattığım gerçek dışı takımla başkalarına meydan okumak da istemiyorum. Bu aptallığı Fifa ve NBA Live da yapıyo zaten 2015'ten beri mi ne hep bu saçmalıktan gidiyorlar mobilde. Mobilde böyle şeyleri sevenlere gene ücretsiz olarak oyun yapmaya devam etsinler ama klasik maç yapmak isteyenlere de 20 tl gibi fiyatlarla mağazada adam gibi konsol tarzı oyununu yapsınlar tıpkı Fifa 2014 vb. gibi. Baksınlar NBA 2K17 Mobile'a da feyz alsınlar, adamlar konsol/pc versiyonda Black Top moduna kadar ne varsa koymuşlar grafik ayarları bile var. Herşeyiyle tartışmasız gamepad destekli muhteşem oyun yapmışlar, bunların yaptığı oyunlara bak yok oyuncu paketi al rasgele Sabri çıksın al Arsenal'a koy. Ne lan bu? Saçmalık.





  • Oyuncu nasıl alınıp satılıyor, bi türlü transfer yapamadım.. Yardımcı olur musunuz

  • Pazar sistemi olmadan, ya da istediğim bi takımı alıp da rastgele bi maç yapmadan futbol oyunlarından keyif almak zor.

    Ayrıca sürekli paket aç, pazar kovala, takım güçlendir falan gereksiz şeyler. Herkes 10 dk boş vakti olduğunda keyif almak için bi maç yapmak ister ama o da firmalara kazandırmaz diye yapılmıyor. Konsol sürümlerinin minik bi versiyonunu mobile getirseniz millet az biraz eğlense yeter zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel, oynanabilirlik güzel bi de lisans olsaydı harika olacaktı:)

  • Heycan mı kaldı azizim.

  • gm4g kullanıyorum saha zemini siyah. oynanış orijinal'e hiç benzemiyor. Orijinalin sırf grafiklerini küçültsen zaten oyun yari yariya düşer 1.7gb olur. Bu ses ile birlikte 1.55gb ve oynanış pc'dekine hic benzemiyor.

  • PEK GÜZEL DEĞİL FİFA MOBİLE TAVSİYE EDERİM

  • Nedense yıllardır Valve' nin Konami'yi satın almasını bekliyorum. Neden böyle birşey yapacaklarına inanıyorum bilmiyorum ama yaparlarsa iyi olur.
    -
    Valve' den başkası adam edemez bu oyunu. Topları, Stadları her şeyi koyar markete hem kendi yoluna bakar hem de adam akıllı bir oyun olur.

  • Sevmedim sırf Şampiyonlar Ligi var diye yüklemiştim hevesim kursağımda kaldı yukarıda ki arkadaşa katılıyorum. Bu ne saçma sapan bir iştir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar katılıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk5

    Ben bıktım bu hayali takım kadrolarıyla maç yapma kafasından. Arkadaş ben Barcelona'yı "Orjinal" kadrosuyla seçip, Real Madrid'in "Orjinal" kadrosuyla maç yaptıramıyorsam ne yapayın öyle oyunu? Hayal gücü istemiyorum, takım kurmak aptal saptal oyuncularla donattığım gerçek dışı takımla başkalarına meydan okumak da istemiyorum. Bu aptallığı Fifa ve NBA Live da yapıyo zaten 2015'ten beri mi ne hep bu saçmalıktan gidiyorlar mobilde. Mobilde böyle şeyleri sevenlere gene ücretsiz olarak oyun yapmaya devam etsinler ama klasik maç yapmak isteyenlere de 20 tl gibi fiyatlarla mağazada adam gibi konsol tarzı oyununu yapsınlar tıpkı Fifa 2014 vb. gibi. Baksınlar NBA 2K17 Mobile'a da feyz alsınlar, adamlar konsol/pc versiyonda Black Top moduna kadar ne varsa koymuşlar grafik ayarları bile var. Herşeyiyle tartışmasız gamepad destekli muhteşem oyun yapmışlar, bunların yaptığı oyunlara bak yok oyuncu paketi al rasgele Sabri çıksın al Arsenal'a koy. Ne lan bu? Saçmalık.

    Orgazm oldum yazıya resmen. Tüm dülüncelerimi aktarmış oldum okurken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.