Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.635
Cevap
73
Favori
52.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bana geçen hafta tek gümüş adam olan duarte geldi haftalık takımdan 100 coin boşa gitti. Bu haftada david luiz geldi. Pek şans yok, bonus oyuncu olsun diye çekiyorum.
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    Hocam seni paylaşmışlar







    .


    (
    )








  • sormayın, yeniden meşhur olduk. Bugün çektim river plate'den ponzio çıktı. Kaldı 6 gün. İhtimal çok düşük ama Batistuta çıksın dileyin benden ne dilerseniz.

    Ben batistuta sayesinden başladım bu seriye. 1998 senesiydi yanılmıyorsam, liseye gidiyordum. Winning eleven 4'te Batistuta fiorentinadaydı o zaman. Master ligte ucuz olduğu için ilk babangidayı daha sonra Batistutayı alırdım.

    Yıllar sonra legend olarak gelmesi çok acayip oldu benim için.
  • Salah geldi istediğim oyuncu sonunda bulduk

    L.roman yani guardiola çok iyi oynatıyor takımı sahte bek ceza sahasına hücum yaptım gelişmiş ayarlardan

    Haftanın oyuncusundan geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONAMİ rezillğin dibine vurdu arkadaşlar. dün sabah 11'de çıkaracağı pes 2019 mobile'i ve konsoldaki lite versiyonu halen çıkaramadı. mobil versiyondaki sorunun esas sebebi serverlarının yetersiz olmasıymış. sürekli erteleme veeriyor. een sonda belirsiz bir tarihe ertelenmiştir oyunun çıkışı diye tweet attılar. konsoldaki hayal kırıklıkları mobile'de de devam ediyor anlyacağınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    KONAMİ rezillğin dibine vurdu arkadaşlar. dün sabah 11'de çıkaracağı pes 2019 mobile'i ve konsoldaki lite versiyonu halen çıkaramadı. mobil versiyondaki sorunun esas sebebi serverlarının yetersiz olmasıymış. sürekli erteleme veeriyor. een sonda belirsiz bir tarihe ertelenmiştir oyunun çıkışı diye tweet attılar. konsoldaki hayal kırıklıkları mobile'de de devam ediyor anlyacağınız.
    Mobil de futbol oyunu oynamak çok enteresan bir şey

    Lite versiyonu vermesi çok saçma zaten gelmesin daha iyi zaten server yok Birde beleş olunca hileci sayisi artıyor lag hile den geçilmez artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyBeRaY

    Benim deneyimlerime göre en iyi menajerler Valverde, Klopp, Deschamps, Valbuena (Simeone). En azından benim en çok verim aldıklarım bunlar. Ben ana menajer olarak Valverde (4-3-3), Deschamps (4-2-2-2) ve Simeone (4-2-2-2) şeklinde oynuyorum. 3. menajeri hemen hemen hiç kullanmıyorum. 4-3-3 ile pozisyon bulamıyorsam defansif menajer Deschamps 4-2-2-2'ye geçiş yapıyorum, pozisyon buluyorum. 4-4-2'lerden en sevdiğim menajer Deschamps. Herkese denemelerini tavsiye ederim.
    Deschamps ı oyunun başında almistim, bir türlü ısınamadım ve puanimi hic yukseltememistim. f. Santos a gecince takim adeta ucmustu. Tarz meselesi biraz. Ben az gol yiyen biriyim o yuzden defansif td bana hic yaramiyor f. Santos cok ofansif bir td, defanstaki eksikliğini el alışkanlığı ile gideriyorum bir sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki aydir hic yildiz oyuncu vermeyen Konami dun ard arda mbappe, neymar ve Messi yi verdi, böyle bir olasilik olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami 1 hafatadır 900 lük 1000 lik ne varsa yolluyor. Bu oyunu oynayan 600 puanlı adam mı kalmadı. 800lerde çakıldık.
  • 3 gundur oyun bana da bayagi bir kiyak geciyor. Gunde bir kez ceviriyorum son 3 gunde sirasiyla Ronaldo, Dybala ve Dzeko geldi. Bazi hesaplarin siyah top bulma olasiligini mi arttirdiar ne yaptilarsa artik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 coins vardı 50 hediye gelince bir asıldım messi geldi. Gerçi sevmem pzvk, salah gelse daha bir sevinirdim. Konami çakal oyunu bedava yapınca oyunu almış olanlara aklı sıra kıyak geçiyor.
  • Aynı salahtan 3 tane oldu şaka gibi. Messi ya da azpilicueta yı isterdim. Şimdi bunları antrenör mü yapsam yoksa bi salah daha kovalayıp takasa mı girsem?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    Kaldı 5 hocam. 6 tane veriyor zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 110 coinimle dün haftanın oyuncularından 81'lik bi kaleci cekmiş ve salah sevdam içimde patlamıştı. Aslında beklemiyordumda zaten o kadar oyuncu varken hemen gelmesini. Messi de gözümde yok illede salah :D
    bugün giremde bi kampanyalı 50 coin alıp biriktirem dedim. Günlük myclub giriş bonusunda 9.gün 40 coin günüymüş. Kampanyadan ötürü 50 con verdi, 10 coinde arta kalmıştı. İi madem haftanın oyuncusu topu açam dedim. Sarılara baktım neyse biri gelsin dedim gözümü kapattım veeeee SALAHHH. ne sevindim ya. Adam ayağını sürüyerek geldi. Baya galibiyete hasrettim ilk maçı hemen kazandık xD attığım bütün gollere katkı sağladı yada attı maçta. Maç bitimide oyunun platin kupası. Ne mübarek adam bu ya xD

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    var kardeşim ama dün sabah 11'de çıkaca dedikleri oyunu bir türlü çıkaramadılar. ertele ertele bugün öğleyin 2'ye kadar süre verdiler. tek kelimeyle rezil beceriksiz bir frma bu konami. easports bunlara şimdi bi yerleriyle gülüyordur.
    Aynen sürekli ertelendi şaka gibi :)
  • 3 lu defansta acayip zevk aliyorum oynarken ve ustelik tek fv li bir sistembu td acayip baskili oynatiyor,biraz avantaj ondan olsa gerek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi bu oyundaki bu bilmem ne çocuğu hileciler yüzünden emeğimize yazık
    İstanbul14535234 olacak zat 3-1 yeniliyorken 3. golu attıktan 2 dk sonra nasıl başardıysa bağlantıyı kopartıp beni yenik saydırdı
    Allah belasını versin bunların Lite'ta çıktı şimdi iyice bok olacak herşey
  • Çok doğru dedin valla dostum aynen öyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExTx

    Aynen bende. 2017 de çok iş yaptı.

    Alıntıları Göster
    2. açışta geldi azman :)







  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Bir sürü aylak adam var hile yapıp banlansa, on günde yine takım kurar devam eder. Hileyi çözemezken bunları yapması daha da saçmalık.
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.