Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.635
Cevap
73
Favori
52.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CyBeRaY C kullanıcısına yanıt
    Kroos ve Modriç çıktı ama Simeone nin sisteminde pek kullanmayı düşünmüyorum .Valverde nin sisteminde Modriç iş yapar mı ? Genel özellikler iyi gibi ama hızı biraz düşük geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özrail

    Güzel bir tek yıldız takım kurup oyna bence ilk etapta.Kadron daha iyi oldukça takım gücünü de arttırırsın.Yetenek avcılarından çok iyi bronz ve gümüş topçular çıkartıp tek yıldız takımı kısa sürede güzel bir hale getirebilirsin.
    kadro fena değil aslında ya. pique david luiz felipe luis valencia isco coutinho sane sterling messi falan var normal 11de.



    ama bunları oynatacak manager yok elimde mecbur aramburuya kaldık coins oluncaya kadar. o yüzden bunlardan anca 2 3 tanesini koyuyorum gerisi 80-83 overall oyuncuları koyuyorum aramburunun yönetim becerisi yetsin diye.



    löwü boşuna aldım 4231 her maç yeniliyordum gol dahi atmak çok zor. güçsüz takımla 433te daha iyi oynuyorum şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millette tuttuğu tarafı yada sevdiğini mi deyim yüceltme eleştirememe, sevmediğini yada rakip gibi gördüğünü yerin dibine sokma hiçbirşeyini beğenmeme gibi özelliği var. Bu hayatımızın her alanında böyle. burda oyunla ilgili düşüncemizi hissettiklerimizi paylaşıyoruz sanki arkadaşın kendisini eleştirmişsin gibi algılıyor. Bu bir oyun arkadaşlar sadece bir oyun artısıda eksiside vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratmurat71 -- 19 Aralık 2018; 14:43:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SarbiReyiz kullanıcısına yanıt
    Bence oyuncunun adı bir yere kadar önemli .leveli düşük olunca fark yaratmıyorlar .Levellerini yükseltip oynattığını zaman aradaki farkı göreceksin.Messi ilk çıktığında oynattığım zaman hiç beğenmemiştim.Son level yaptıktan sonra gerçekten fark etti.Bence biraz sabredip oyuncuları geliştir önce.Şu an 3300 gücünde takımım var hiç online maç yaptırmıyorum.Takım kesinlikle güçsüz değil veya karşıma çok daha güçlü bir takımda nadiren geliyor ama tam anlamıyla keyif alabilmek için hepsinin gelişmesini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda istikrar olsa güzel oyun. Eksiklerini hoş görmeye çalışıyoruz. Oyun bazen akıyor bazen çok hantal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç tepki verme olayından çok bahsedilmiş. Dikkat edilirse bu durum 2. yarılarda oyuncular yorulmaya başlayınca ortaya çıkıyor. Konami zaten 2019'da yorgunluk olayına dikkati çekmişti. Bu yüzden oyuncu değişikliği ve özellikle süper yedek oyuncular çok işe yarar bu sene. Kısacası geç tepkime oyunun kütüklüğünü değil gerçekçiliğini gösterir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta Azpilicueta, messi ,verdi. Dun 20 bin gp vardi dandik oyunculari satarak 25 tamamlayip bir asildim marcelo geldi. Tam istedigim sol bekti kinami bu hafta yagdirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özrail kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda bazı oyuncuları geliştirmediğin takdirde hiçbir işe yaramıyorlar, bazılarıysa çok yükseltmesen de iş görüyor. Örneğin Neymar ve Messi Lv 1'deyken 87 OV falan ama hiç iş görmüyorlar, ama Bale, Ronaldo gibi bazı oyuncuları çok yükseltmeden de kullanabilirsin. En önemli etken oyuncuların öne çıkan özellikleri (Bale = zıplama, hız, fizik, şut gücü, orta açma | Ronaldo = şut, kafa, zıplama, fizik). C. Ronaldo Lv 1'deyken 89 OV ve hiç yükseltmeden de forvette canavar gibi. Ben hiç 94 OV Ronaldo oynatmadım takımımda mesela, gerek duymadım :) Bir de bazı gümüş ve altın oyuncular var, yükseltince bazı siyah toplardan daha iyi oluyorlar.
  • CyBeRaY C kullanıcısına yanıt
    Ronaldo yu bulmak daha nasip olmadı 😪 Ama dediğin gibi level 1 bile iyidir .Mbappe level 54 yaptım hala çok kırılgan oynuyor daha uğraştıracak beni 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bu yıl çok kötü olmuş acayip presler, saçma sapan bir saha görünümü ve daha bir sürü şey.bilerek bu yıl almadım lite indirdim pes 2018 in yanından geçmez.
    batistuta menejeri diye etkinlik var biliyorsunuz,2 kere aynı kaleci (74) lük ve iki kere milan ın dmf si geldi.KEPAZELİK resmen neden aynı adamları 2 kere veriyor anlamış değilim 3.kez vermiyor ama futbolcuların hacmi küçülmüş sanki, sahada adamlar karınca sürüsü gibi.Şutlar hissiz,sentetik bir yapı var sahada.olmamış hiç olmamış yazık oldu pes serisine.
  • özrail kullanıcısına yanıt
    Mbappe'yi ben de sevemedim bi türlü. Her türlüsü var elimde ama hemen hemen hiç oynatmıyorum. Benim 4* kadrom şöyle (haftalık form durumuna göre udak değişiklikler yapıyorum):

    Sane (86) - C. Ronaldo (90) - Salah (87 veya 94)

    Kante (84) - Barrios (81) - Vidal (85)

    Azpilicueta (86) - Koulibaly (86) - Van Dijk (85) - Varane (86) (hepsi defans, sağ / sol bek yok)

    Ter Stegen (83)

    Yedekler: Mertens (86), Bailey (85), Krychowiak (79) (form durumuna göre değişiyor).

    Millet oyuncu OV'unu yükselteceğim diye uğraşıyor, ben düşük OV bulcam diye siyah topları hep Lv 1 siyah toplarla takas edip duruyorum :) 5* maçlarda çok fazla momentum oluyor. Hiç gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRaY -- 19 Aralık 2018; 17:32:46 >
  • CyBeRaY C kullanıcısına yanıt
    Çok güzel kadro .Orta saha tam hayalimdeki gibi ama bu hafta 73 oyuncu açtım kante gelmedi yine.Vidal rodri yanına kanteyi çok istiyorum.Matic geldi dos olarak.Bugün barrios u da level 1 olarak alacağım muhtemelen yetenek avcısı kartlarından.Genelde tek yıldız takımla online maç yapıyorum ama 5 yıldız takımla oynadığım maçlar en sıkıntısız maçlarımdı benimde.Valverde şu an önümde duruyor ama 13 gp var şu an .bugün 25 bin yapıp son bir top açmayı düşünüyordum şimdi kararsız kaldım 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myclub da Tam12 ve Klasizm karşılaşırsa ne olur :)

  • özrail kullanıcısına yanıt
    Takım çok iyi olsa da iyi bir menajer olmadan pek verim alınmaz. Menajer önemli bence. 4-3-3 Valverde çok iyi.
  • Yarın ne kampanyası yapacaklar ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyBeRaY C kullanıcısına yanıt
    Listede gördüm 15 dk sonra değişmiş liste bir daha ki sefere artık.İki günde bir geliyor zaten 4-3-3 olarak değişmez umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir aradan sonra maç yaptım. 1.0 öne gectim sonra konami kontrolü ele aldi. Sanki ilk yariyi ben oynamdim. Adama vahi indi biranda yenildim 4.1 Aynı tas aynı hamam. Saçma sapan goller. Adamın vurduğu her şut gol. Zaman kaybından başka birşey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 19 Aralık 2018; 21:4:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    PSN adın neydi? Bugün ben de aynı şekilde 1-0 geriye düşüp maç çevirdim bikaç tane :) 4* değilsen ben değilimdir tabi.
  • Beyler yaklaşık yarım saat önce bir maç yapayım dedim maçın sonlarına doğru 4-1 mağlupken bağlantı zayıf dedi maçı hükümsüz saydı karşı taraf için çok sinir bozucu bir durum eğer burdan biriyse bilsin istedim.

    Nickim “Clooney87”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhnalex kanın bozuk senin

    Emek hırsızısın



    Deli oluyorum bu tiplere

    Babalarını bulmak lazım, bunları nasıl kopartmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.