Şimdi Ara

Pes 2020 mi Fifa 2020 mi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
11.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pes 2020 mi Fifa 2020 mi ! Pes 2020 mi Fifa 2020 mi !

    Pes 2020 mi yoksa Fifa 2020 mi en çok kafa karıştıran sorulardan birisi bu ve şu dönemde kafamı bir hayli kurcalıyor. Her iki oyun da kendi fiyat lansmanını yaptı. Geçen sene Pes ile Fifa arasında olan ciddi fiyat farkları bu sene yok...

    Fifa'nın online oyun boyutu, lisans ve yeni gelecek olan Street mod bana göre artıları teşkil ederken, Pes'in Player ID ve saha içindeki üstünlüğü kafamın iyice karışmasına neden oluyor. Maalesef iki oyunu da alabilecek bütçe çoğu kimsede yok bende dahil tek bir futbol oyunu alıp onunla yola devam edip diğerini iyi bir indirim olursa ancak tercih edebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 16 Haziran 2019; 10:48:56 >







  • Ahanda yine başladık PES tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa varken diğeri para ve zaman kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu ikilimi yaşadım ve 200 liradan aldığım Fifa'yı oynayacak kamera açısı bulamadığım için 3 aydır oynayamıyorum. Hadi diyelim oynadım o zamanda premier lig harici Pes'e göre oyuncu fiziklerini görünce 2000 yıllarına dönmeyi kaldıramadım. Nasıl ki Pes oyunlarında hala 360 derece kontrol olmadığı için oynarken ps2 zamanlarını hatırlarsınız ya bunda da ne yaptıysam fifa 99 ya da 2000 oynuyormuş hissinden kurtulamadım. Pes'de ki pas atarken ki hissin yarısına tavdım ama Fifa'da onu da bulamadım.

    Tüm bunlara rağmen Ultimate'nin renkli Dünyasına dalmak istiyorum, Pes'de ki 4 mb boyutundaki tema gözlerimi kanatıyor diyorsan saha içindeki 22 adet tek tip battlefield askerine bir çözümüm var ve yüzü olmayan onlarca futbolcunun yüzleriyle uğraşılacağına sadece renkli kartlarına uğraşmalarını dert etmeyeceksen Fifa alabilirsin. Sözün özü çok pişmanım. Real'in yeni sezon formaları duruyor ama Pes'im olmadığı için ekleyemiyorum. Demek ki çok büyük konuşmamak gerekiyormuş




  • Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    Bu başlık olmazsa olmaz 😎

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bıktım bu iki oyundan. İkisi de yarım oyun benim gözümde. Bu iki oyunu karıştırıp tek bir oyun yapsalar "işte aradığımız futbol oyunu!" bu diyeceğiz.
  • Daha gameplay gormedik neye gore karsilastiralim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro Evolution Fıfa This is Football Soccer 2020

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifaya verilen paraya acımam ama pes dip fiyatı görmedende almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes6 Rms yapsalar ikisinin yerinede tercih ederim bak ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide alacaklar için sorun teşkil etmeyen mevzu
  • Pes kamera açısını değiştirmiş aynı oyunu tekrar sunuyor gibi geldi.Fifa da oynanıs yönünden hareket özgürlüğü var mücadele var çekme var.Oyun sunumu maçlara giriş de Pesin önünde..Peste bunlar yoktu ve hala yok gibi görünüyor.Yeni oyun motoruna geçilecekti ama videolarda göremedim aynı tas aynı hamam.. Oyun motoru değişmedikçe olmayacak bu iş .. Oynanışta fifa,oyuncu fiziği paslar pes.. ..
  • PES 2014'ten beri Player ID özelliği yok. Kimse kimseyi kandırmasın. PES 2013 ile başlayıp oyun motorunun değiştiği bir sonraki yıl biten bir olay. EA kanadında ise FIFA 18 ile (Signature) gelen ve halen geliştirilen bir özellik. PES'te bu özelliğin Barça dışına çıktığını düşünmüyorum.
  • İki oyunda bu sene iyi değildi bence ama gerçekçilik bakımından top kontrolü pas hızı atak organizasyonu bakımından PES delip geçiyor. FIFA daha arcade tarafına kaymış. Ayağına pas gelince nefes alamadan sonraki hamleni yapman lazım yoksa rakip kapıyor topu. Sahada kaos hakim. Top fiziği rezaletti fifada. Kaleci ile karşı karşıya kalıyorsun top bombeli balon gibi gidiyor xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.