Şimdi Ara

PES 4 Online Sorun...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pes 4 ü online olarak oynamak için bir program buldum. Oynuyacak kişi buluyorum. İp lerini alıyorum. Fakat oyuna bir türlü giremiyorum. Karşıdakini bulmuyor. Çok fazla deneme yaptım. Oyunda ip adresimi 10.0.0.3 olarak belirtiyor. Zannedersemki sorun bu yüzden. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Windowstan yapılması gereken bir ayar varmıdır.

    p.s : Pes 4 ün son yaması yüklü...



  • arkadaşımhttp://pes4online.acsv.net siteden son versiyonu indir önce pes4online connect dedikten sonra ordan manually connect to ip bas sonra ip'ni yaz connect bas oyun çalışacaktır oyundan online gir "client" gir sonra programdan sol tarafta kişilerden tıkla "join game" bas bekle launc yazarsa bas sonra oyunda client girdikten sonra search yap sonra "input" bas ok yap bekle ve oyna.
  • :) Çok denedim. :) Ama Olmadı. Öncedende Öle yapıodum bi işe yaramadı... Programın aynısı bende mevcut.
    Yinede teşekkür ederim arkadaşım ilgin için.
  • dostum bak ben hem client hemde host olarak oynayabiliyorum. öncelikle firewall vb programları kapat daha sonra modemde port yönlendirme tekniği ile port aç port yönlendirme diye aratırsan burda veya googlede birçok kaynak bulabilirsin. mesela 10.0.0.15 e yönlendir bunuda ağ bağlantılarından ayarını yap tabi açacığın portta oyunun ayarlarında var ordaki portu açacaksın. o yine orda 10.0.0.3 diye yazacak ama karşıdaki senin ipi yazdığı anda teklif sende görünücek tabi bu yukarıdaki olayları karşındakininde yapması gerekiyor.
    ama şöyle bir şey söyleyeyim bağlantın 256 ile karşıdakininde bağlantısı aynı ise bence hiç deneme client olan kişide çok lag oluyor ve oyun oynanmaz hale dönüyor.
  • Bu yamanın işleyebilmesi için oyunun orjinal mi olması lazm????????????*
  • nayr ama dvd versionu lazm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SINIRYOK

    dostum bak ben hem client hemde host olarak oynayabiliyorum. öncelikle firewall vb programları kapat daha sonra modemde port yönlendirme tekniği ile port aç port yönlendirme diye aratırsan burda veya googlede birçok kaynak bulabilirsin. mesela 10.0.0.15 e yönlendir bunuda ağ bağlantılarından ayarını yap tabi açacığın portta oyunun ayarlarında var ordaki portu açacaksın. o yine orda 10.0.0.3 diye yazacak ama karşıdaki senin ipi yazdığı anda teklif sende görünücek tabi bu yukarıdaki olayları karşındakininde yapması gerekiyor.
    ama şöyle bir şey söyleyeyim bağlantın 256 ile karşıdakininde bağlantısı aynı ise bence hiç deneme client olan kişide çok lag oluyor ve oyun oynanmaz hale dönüyor.



    peki hangi portu açcas?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.