Şimdi Ara

Peter Higgs Hakk’ ın Rahmetine Kavuştu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • her canlı ölümü tadıyor ne hesap gününde yorum atarsınız. 

  • nikita7404 N kullanıcısına yanıt

    Ben silmedim, muhtemelen şikayet sonucu silindi. Silenen mesajımda konu sahibine "Sana mı soracaktı " yazmıştım. Burada bir terbiyesizlik yok. Senin bana cevap verdiğin mesajda ise hakaret var, dolayısıyla terbiyesizlik yapan sensin. Soruma cevap verememişsin. Bir önceki mesajında ne anlatmaya çalıştın sen? Okuduklarını anladığından emin misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    aklın sıra benle dalga geçiyorsun, sen terbiyesiz birisin... "sana mı soracaktı?" ne demek? bütün tarih boyunca kitleler din adı altında kandırılmış diyorum ve bunu filmlere kadar konu etmişler artık o kadar bariz bilinen bir şey iken sen benim dediklerime zırva diyorsun öyle mi?


    sen kendin zırvasın, ben hiç bir inanca mensup değilim ve olmak zorunda da değilim ama senin inançlı kitlelerin her zaman toplumların başına bela olmuştur ve hep savaş getirmiştir bütün tarih boyunca.


    bence sen okuduklarını pek anlamıyorsun çünkü benim dediklerim ile alakasız cevap veriyorsun.


    edit: abuk subuk bir konuşma tarzı olduğu için, terbiyesizce bir tavır olduğu için silmeleri normal... "terbiye" kelimesinin tanımını oku ondan sonra benimle tartışmaya devam et. sen terbiyesiz birisin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 16 Nisan 2024; 23:57:12 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Şimdi fethullah ile apo imanlı ölürse cennete mi gidecek?

  • Infernix kullanıcısına yanıt
    Fethullah zaten imanlı bir Müslüman. dolayısıyla evet cennete gidecek. teorik olarak bu böyle.

    ha bana soracak olursan, bence her mezhep ve her tarikat kendi içinde birer dindir. hepsi kendi şeyhini peygamber kabul eder. kanıt mı? işte kanıt:

    1- Fetö AKP ayrışması gerçekleşince Fetöcüler cuma namazına girmeyi kestiler. hani farz dı?
    2- ayrışma gerçekleşince AKP li kesim hemen fetö yü kafir ilan etti. halbuki ikisi de aynı kelime-i Şahadet'i getiriyor. eğer dinleri İslam ise ikisi de hâlâ aynı dinden olmalı.

    ama diyorum ya. günümüzde her tarikat kendisi bir dindir. hepsi için kendi şeyhi ne diyorsa o ayet gibidir. kendi şeyhiyle savaşan da kafirdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fetö ve aponun yeri belli onlar size eşlik edecekler sadece bekleyiniz. 

  • nikita7404 N kullanıcısına yanıt

    Arkadaş sen sorunlu musun? Özel ilgiye mi ihtiyacın var? Ne bu agresif tavırlar?


    Benim sorduğum basit bir soruya terbiyesizlik diyip kendi hakaretlerini görmezden geliyorsun. Benim senin yazdıklarına nerede zırva dediğimi göstersene, uyduruyorsun. Bana verdiğin cevaplar benim yazdıklarımla ilgisiz diyorum. Bir alakası varsa bana göster dedim. Bu kadar basit bir ifadenin nesini anlamadın?

    Din adı altında insanlar kandırıldı diye bana niye anlatıyorsun? Ben ateistim. Savunduğun kişi ise müslüman, git ona anlat.


    Hadi bunu da şikayet edip sildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 17 Nisan 2024; 18:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt
    sildim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    ben mesajını şikayet etmedim, sana verdiğim son cevap bu, çünkü zaman kaybısın... son kez söylüyorum, sonrasında yazdığına bakmayacağım bile; senin verdiğin ilk cevap afedersiniz regl dönemindeki kadınların sinirlik haliyle tutunduğu agresif tavırlar ile aynıydı ve görgüsüz şekilde tersleyici bir tavırdı.


    ben insanların tavırlarını ve karakterlerini çok iyi süzerim, analiz ederim... eğer birinin karakteri hakkında yanılıyorsam zaten tartışmanın 2. yada 3. mesajında o kişi bunu belli eder ve ben tartışmaya devam etmem yada özür dilerim.


    sen istediğin şeyi düşünmeye devam et, hayırlı işler sana.

  • nikita7404 N kullanıcısına yanıt

    Bu forum fazlasıyla enteresan insan barındırıyor ama senin gibi değişiğine ne sanalda ne de gerçekte rastladım.


    Agresif insanları dizginlemek, terbiyesiz insanları ehlileştirmek gibi ulvi bir görev üstlendiysen, en başta kendin agresif ve terbiyesiz olmamalısın. Bana terbiyesiz diyorsun ama hakaret ediyorsun, bana agresif diyorsun ama leş bir üslupla bana sürekli saldırıyorsun, bana bilinçsiz diyorsun ama okuduğunu anlamakta acizsin. Beni ne ile suçluyorsan daniskasını kendin yapıyorsun, ironiye bakar mısın? Gerçek hesabın ile benimle bir münakaşaya girip ezilmenden kaynaklı bir kuyruk acın var gibi. Benimle kişisel bir problemin var olmasından başka bir açıklama getiremiyorum bu duruma. Kişisel bir problemin varsa mesaj kutuma gel, forumu kirletme.


    Savunduğun kişiyi inançsız sandın, hâlbuki müslüman. Beni dinci sandın, ateist çıktım. Insanları ne kadar iyi süzebildiğin belli oluyor :). Başta gerçekten de ne demek istediğini anlamaya çalıştım. Belki de ben anlamıyorum diye düşündüm. O yüzden sana düzgünce benim yazdıklarım ile senin cevapların arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu sordum. Sonra anladım ki, sen mental sorunlu, sağlıklı düşünmeyen birisin. Söylemediğim şeyleri söylemiş olduğumu iddia ediyorsun.


    Tartışmayı bitirmek istiyorsan ya cevap vermezsin, ya da karşı cevap hakkı doğuracak cevabı vermezsin. Karşı cevap hakkı doğuracak cümleler kurduktan sonra kaçmak acizliktir, korkaklıktır. Evet, sen bir korkaksın. Bu yazıyı okuduğuna da biliyorum. Şimdi, ya korkak lafını yutarsın ya da yeminini bozup bana cevap verirsin. Seçim senin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 19 Nisan 2024; 18:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.