Şimdi Ara

Petlas Snowmaster Gerçekten Bu Kadar Rezil Bir Lastik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
10.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sağlamsa Lassa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde petlas tercih etmezdim bu kış deneyeyim dedim. Kasım ayında taktırdım 1.5 ay kullanabildim. Gittim yeni ayarında lastikçime verdim. Snoways 3 aldım 1 takım.



    O kadar kötü ki araba sabun gibi kayıyor yolda. Çok çabuk aşınıyor. 4 bin kmde 1 mm eridi resmen. 15 binde 1 mm tüketen bir kullanıcıyım halbuki.



    Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Avrupada testlerde sonuncu çıkmasını gayet iyi anlıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAz lastiğide farksız değil elegant 311 di sanırım 2 senesinde taş gibi oldu nisan mayıs aylarında çıkarttığım kıslık lastikler lassa snowanys era lastikler hem daha iyi yol tutuyor ve frene basınca güven veriyordu petlas frende abs hemen devreye giriyordu patinaj çok atıyordu daha 2 senelik lastik.


    Bir daha alırmıyım Almam ? Memleketimde Kırşehir’de üretiliyor diye almıştım ama petlasın kendini geliştirmeyen bir firma olduğuna karar verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 13 Ocak 2018; 1:59:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazda şöförlük ister karda buzda lastik Petlas olmuş falan filan biz yumuşak karlı yerlerde yazlık Lastik kullanırız hala problem olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben kullaniyorum 3. yılım olacak bir sıkıntısını gormedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amasseia

    Valla ben kullaniyorum 3. yılım olacak bir sıkıntısını gormedim.

    Hocam güvenip aman virajlara özellikle yağmurlu havalarda sert girmeyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    Hocam yasadigim yer dağlık ve engebeli. Buzlu yollarda degilde normal yollarda virajlara cok sert girdigim olur cunku Erzurum' a cok uzagim. Yavas gidersem yol bitmiyor. Hızlı kullaniyoruz burda virajlar falan ama cok sukur bi kere kaydigini gormedim.

    Hatta kasim ayinda Erzurum'dan gelirken öyle bi kar yagdi ki yazlik lastikler vardi ona ragmen 7-8 cm karda bile guvenli bir sekilde gelebildim tirmanarak, inerek geldim ve yolda kaç tane de kaza gördüm millet de yazlik lastikle tabi hep yol dışına cikmislardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    Benimde 3. Yılım lastiğe bir şeyler oldu önceki dönem böyle değildi. Acayip kayıyor. Karda mükemmel ama yağmurlu vıcık vıcık kirli yolda spin atıyorum, ha ben biraz da bilerek yapıyorum ama bu kadar olmaması lazımdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    Vıcık vıcık yolda normaldir ama hocam. Arkadasin lassasi vardi o da ayni şekilde sulu karda araba park yerinden cikamiyordu patinaj yapiyordu ama hemen yanindaki araçta hankook vardi ben cok sasirdim o hiç patinajsiz, kaymasiz bi sekilde rahatca hareket ediyordu.

    Yani olabiliyor hocam ya hiç bir lastik kusursuz degildir elbet ama cam gibi buzda, vicik vicik sulu karda cok dikkat edilmezse bir cok lastik tutunamaz kayar.

    Haa Petlas harika bir lastik mi tabiki hayir ama fiyatina gore hakkini verdigini dusunuyorum birde elestirmem gerekirse lastikleri biraz sert oluyor.Bu yüzden yumusak lastik seven bir insan Petlas'i pek hatta hic sevmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş kışlık lastik adı üstünde. 5 derecenin üstündeki hava sıcaklıklarında ve özellikle yağmurlu havalarda yol tutuşu düşer ve yazlık lastiklerden daha tehlikeli hale gelir. Bunu bilmeden sadece Türk markası diye lastiği kotuleyenlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde kış lastiklerinin ıslak yolda yaz lastiklerinden az tuttukları söyleniyor ama ben GoodYear UltraGrip8 kullanıyorum kışları 2014 ten beri; pekte bir farkını görmedim ıslak yolda yani yine iyi tutuyordu, belki Petlas kış lastiğinbe özgü bir sorundur?..
    http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/UltraGrip-8.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 14 Ocak 2018; 11:31:35 >
  • İki kış kullandım. İkinci sene performansının düştüğünü gördüğümden bu kış taktırmadım. İlk yıl kar-buz performansı iyiydi. Konfor bakımından da beğenmedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sava Eskimo s3+ kullandım parasına göre çok iyi. Şimdi Lassa snoways +Pirelli winter kullanıyorum. Lassa daha iyi yol tutuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transporter'a PT925 205/65/15 aldık. 5 senelik Kumhoyu arattı bize. Deseni hoşuma gitmişti ama işlevi hiç hoş değil çok patinaj çekiyor. Kumho KC11 idi eskisi.
  • Peki en yumuşak ve beğenilen, özelliklle buzda, kış lastiği hangisidir.
  • benım petlaslar bu yıl çok ötmeye başladı.
    2 kışım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen sene aldım tepe tepe kullandım hiç sıkıntı yaşamadım.Bendekiler petlasın ihraç ürünü starmaxx.Biraz konfor eksiği olsa da gayet güzel lastikler bence tabi aracımın 4 çeker olmasından dolayı zaafiyeti varsa hissetmiyor olabilirim ama ben oldukça memnunum.

    Bu bu sene;
    https://www.youtube.com/watch?v=mPs1NT_BRtc

    Bu da geçen sene;
    https://www.youtube.com/watch?v=zM7CPEhAlMM




  • Araçlarıma hep Petlas aldım fiyatı uygun olduğu için, idare eder cinsinden bir lastik. Ankara çok kar kıyamet olmadığından fazla para vermeye gerek görmedim. Ama tam lazım olacağı yerde işe yaramıyor. Geçen buz yokuşta araçlar kaldı. Önümdeki ve arkamdaki araçlar kalktılar, benim kalkmamı bırak geri kaçtı araç. Islak zemin zaten sıfır. :) Bir sonraki aracıma artık Nokian.
  • Parasi olan nokian taksin, lastik ucmuyor ama gomuldugu kadar da les degil.İslakta guven vermiyor zaten bir cok kis lastigi bunu iddia etmiyor.Buzda da kis lastigi zaten civili degilse sorun yani pek ise yaramaz.Kuruda guzel , yazliklarim eagle f1 assy 3, ki arada daglar yok ( patiye dusmuyor veya kizaklamiyor) yuksek hizda da yine stabil 230 km ye kadar cikilabiliyor. Virajda vasat degil .

    Ozellikle ilk yagmurda ve hafif camurda kayiyor ve tedirgin ediyor.Lastigin ozellogini bilmek lazim, hava kosullarina gorede surucunun kendini ayarlamasi lazim.Bizim ulkemizdeki eksik bu, yaz,kis, camur yardir yardir sonunu dusunen yok.Cogu sirket arabasi ya kendi canlarina birsey olsa kasko odeyecek sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi buzda hiçbir lastiğin fayda etmeyeceğini bu arkadaşlara anlatsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.