Şimdi Ara

Petlas vs Lassa vs GT Radial

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle mobilim, detaylı arama yapamadım konu daha önce açıldıysa modaratör arkadaş ilgili bölüme taşısın kapatmasın lütfen :)

    Daha önceki konularımdada görebilirsiniz dedem kalça kırığı ameliyatı olmuştu. Bursada oturuyorum sınavlarıma 1 hafta varken 4. Ciddi ameliyatına gireceğinden Amasyaya geldim. C.tesi gecesi yola çıkacağım 850 km yol gideceğim Eskişehir sonrası beni korkutuyor.

    Kış lastiği almam gerek aracım 4x4 mitsubishi outlander, önceki aracımız honda accorddu Bridgestone sottozero kullanıyordum ve inanılmaz düzeyde yeterliydi benim için zincirsiz kullandım bir kez utandırmadı.

    230 lira bandında alabiliyorum ve amasyada bu markalar var. Petlas snowmaster 220 lira peşin, lassa modelini sormadım 1140 lira dedi 4 üne peşin para, gt radial winter pro 220 lira karta taksit modelleri.

    Üniversitedeyim bursada ama amasyanın yerlisiyim yerlisiyim hepside tanıdık adamlardan soruldu durum izah edildin gözüm arkada kalmaz kardeşim hepsinden para kazanıyorum şeklinde dönüt alındı ki bayinün birinden dayım 40 tane lastik aldı, öbürü 4 senelik arkadaşım, diğeri eniştenin akrabası :D

    Hangisi alınmalı arkadaşlar lütfen yardımcı olun 21 yaşındayım bildiğin yolda kaldım :D zincir yada palet çorap cırt kelepçeli tırnaklı şeylerden birinden birini alıp ekstra olarak çıkıcam ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junkie05 -- 31 Aralık 2015; 23:42:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.