Şimdi Ara

Peugeot 206 1.4 Presence 2001 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    aşağıdaki linkte satışı yapılan araç ile pazarlık aşamasına geldim. Araç sahibi 12600 TL istediği aracı 11500 tl ye kadar düşürdüm bu modeldeki araç fiyatı nasıl?


    Yardımcı olursanız sevinirim.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-presence-tutkunlari-bakmadan-gecme-50894190/detay/



  • yıl 2011 araba alıyosun ve abs si yok ve 2012 veya 2013 de satabilcekmisin ?
  • Bu modellerde klima yokmu sahibinde' e bakıyorum kiminde klima var kiminde yok. Abs var kimi modellerde yok. Farklı varklımı üretilmiş?
  • Dostum içine sindiyse al fakat klimasız bir araba yaşadığım kentten ötürü benim için olmazsa olmaz.
  • Araba soldan kaza yapmış bilgine.
  • araç komple boyanmış ve yeni yapılan boya çok kötü duruyor sanki pertten zar zor toplanmış bir araç gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 3 Haziran 2011; 1:32:59 >
  • bu arabayı alma arkadaşım. hayatı peugeot larla gecmis biri olarak söylüyorum alma. bırak 10 yasındaki peugeout'u 5 yaşında bile peugeot alma.

    kal saglicakla.
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Aracı almaktan vazgeçtim. Zaten aracın plakası da yeni. Araç sahibi yıllardır evimin önünde yatıyor diyor yalan söylüyor. Kıllandım yani. Adamın dediği sol ön çamurluk ve kapı sacı değişmiştir diyor doğru ancak sol arka çamurluk ve kapıda uyumsuz. Hepinizden Allah Razı Olsun.
  • bu konuları pejo yu kötülemek için bilinçli mi açıyorsunuz? almaya karar vermişsin pazarlık aşamasına geliyorsun sonra üç beş kişi alma dedi diye hooop vazgeçiyorsun.valla enteresan ya çok etkide kalıyorsunuz yada zaten gönlün yoktu öylesine konu açtın. biri de hayatım pejoyla geçti alma demiş iyide madem bu kadar kötüleyecektin , hayatını neden bu adi arabayla geçirdin diye sormazlarmı o zaman al bir vw, servisten en ufak sorunda 300-400 den aşağı çıkma..yaşa kaliteyi
  • 1.4 lt 75 ps, en baz donanım, üstelik klima bile yok, kesinlikle alınacak bir araç degil.
    Yanısıra Peugeot 206 normalde düşük bütçeli aileler için ideal bir araçtır, sürekli eleştirilen bir model olsa da Türkiye'de otomobil hevesi olan gençlerin ilk aracı olarak tercih edildiginden çok hırpalanan ve 1. jenerasyonunda sorunsuzunu bulmanın imkansıza yakın oldugu bir modeldir.
    Cebindeki 10-12 bin lira ile peugeot 206 veya 15 bin lirasıyla incelemeden 307 alan arkadaşlar elbetteki PEUGEOT otomobillerden soguyacaklardır. At arabası gibi kullanıldıkları için bir tarafını toparlarken başka bir tarafı sorun çıkaracaktır. 2000 model çogu 206 aracın ortalama 5 tane ciddi kazası vardır.
    Aracın artısı kuş serisi araçların yedek parça fiyatları ile rekabet edebilir düzeyde çin malı yedek parça temin edebilmenizdir. 30 liraya ayna, 75 liraya tampon, 100-150 liraya ön kaput alırsınız.



    Not: ilandaki araç o parayı etmez.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.