Şimdi Ara

Peugeot 207

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu arabadan almayı düşünüyorum. düşünceleriniz nelerdir?



  • guzel bır araba ama masraf cok cıkartıyor, yuruynı masraf cıkartabılıyor
  • Ben 1 aydır cesaret edip alamadım:( 1.4 90 hp olan modelleri var onlar bile cekiste sorun.yaşar deniyor 75 hp olanları düşünemiyorum bile. Ay keşke bir yakın yada tanıdığım da olsa test etme imkanı bulsam hemen alacam araç bir çok ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde tam benlik ama olmuyor 30 bin parayı bağlayıp sonra uğraşmak koyuyor adama sonuçta 2 3 yıl binecegim. Ne.diyelim hayırlısı belli bu başlık altında ikna olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuammA_

    Ben 1 aydır cesaret edip alamadım:( 1.4 90 hp olan modelleri var onlar bile cekiste sorun.yaşar deniyor 75 hp olanları düşünemiyorum bile. Ay keşke bir yakın yada tanıdığım da olsa test etme imkanı bulsam hemen alacam araç bir çok ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde tam benlik ama olmuyor 30 bin parayı bağlayıp sonra uğraşmak koyuyor adama sonuçta 2 3 yıl binecegim. Ne.diyelim hayırlısı belli bu başlık altında ikna olurum.

    Acele ile düşük cümle kurmuşum:)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda vardı, direksiyon modülü ariza çıkarıyor, 1500 lira civarı ve muhtemelen kronik sorun. Buna dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 yil boyunca 1.4hdi trendy modelini kullandim. 130 bin km den 200 bin km ye kadar kullandim e aracimin ilk sahibi intercity di. Arac bana normal bakim maliyetleri disinda bir kere bile ekstra maliyet cikartmadi.

    Biraz da modifiye etmistim. 5cm yay ve 17" jant takmistim. Sonradan cruise control, ambians aydinlatmalari vs takmistim cok sevdigim ilk arabamdi.

    Performans konusunda 15" orijinal jantlariyla idare eder vaziyetteydi ama 17" jant ve daha genis taban lastiklerle cekilmez bir hal aldi. 17" jantlarla 7,5 litre mazot tuketiyordum. 15" jantlarla bi keresinde cok kasarak istanbul-izmit arasini 3,1 litre/100km tuketimle almistim. Bir kere de istanbul izmir arasini 4 litre ortalamayla gitmistim.

    Kisacasi sorunsuz, tipi guzel, muadillerinden kaliteli bir araba. Ben tavsiye ederim.



    Peugeot 207

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 280bin km'dir bende var 1.4 hdi buyrun. Rutin bakımlar dışında bir ekstra yapmadım. Yokuşa devirli girerseniz tırmanıyor problem yok yavaş girerseniz vites düşürttürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre önce 1.4 hdi millesim modelini kullandım. Yakarı yok denecek kadar az. Çekişi çok iyi değildi ama bayılmıyordu da. Ben memnun sayılırdım. Ön diskler titreme yapıyordu 3 kez disk değiştim ama bana mısın demedi, sattım. Balataları hesaba katmadım, belki de ondan yapıyordu bilemem. Ama memnundum, kullanıcısını üzeceğini sanmıyorum. Markaya karşı Türkiyede bir önyargı var ama ben bunun aksine peugeot i severim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Hdi alır ,keyifle kullanırsın.
  • Bence de 1.6 hdi motor keyif verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.