Şimdi Ara

::: Peugeot 207 ::: (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.593
Cevap
11
Favori
531.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben de 207 2007 model, benzin&lpg, 90 hp, 1.4 premium almak üzereyim. Boyasız kazasız temiz bir araç buldum Yakıt tüketimi nasıldır? VTİ ya da HDİ olmadığı için tüketim miktarı farkeder mi?
  • Merhaba arkadaşlar, Peugeot 207 1.6 HDi Outdoor 2009 model ile aranıza katıldım.
    Ankara'da götürdüğünüz servisleri öğrenebilir miyim, gidip memnun kaldığınız servisler nereleridir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

    Merhabalar ben de 207 2007 model, benzin&lpg, 90 hp, 1.4 premium almak üzereyim. Boyasız kazasız temiz bir araç buldum Yakıt tüketimi nasıldır? VTİ ya da HDİ olmadığı için tüketim miktarı farkeder mi?

    Merhaba,

    Dizel ve benzinli tüketimi farkediyor tabii... Dizel ile şehir içi ortalamanız 6-7lt/100km, benzinli ile 9-10lt/100km olur. Bir de tüketilen şeylerden biri mazot diğeri benzin tabii Gaz bu tüketim farkını kadar düşürür onu çok iyi bilmiyorum.

    Çok geziyorsanız 1.4 ya da 1.6HDI tavsiye ederim. 1.6HDI daha seri ve kullanımı keyifli bir araçtır.
  • hserdark kullanıcısına yanıt
    Ankara'da değilim ama bu ve diğer pug forumlarında Ankara Göral'dan memnun olanları duymuştum. Bakım ve diğer işlemler için en doğrusu tüm servislerden tel ile fiyat alıp uygun olanına gitmek. Çünkü genel itibarı ile yetkinlik ve ustalık çoğunda aynı...
  • navitecj ekranlı teyp taktırdım geri görüş kamerası navihasyon süper oıldu, direksiyon kumandası çalışmıyor pedalları metal yapacağım, gayet şık oldu iç tasarım tamam çelik jant arıyorum orjinal park sensörüm var çıkma yada michelin peugeot çelik jant alacağım debriay hidroliğini değiştirmem lazım çok işi var daha :)) ama şunu söylim 207 bence polo fiesta ve türevlerinden daha gösterişli bir araba sadece martılar sıcıyor zırt pırt siyah araba :)
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,

    Tam 7 gün önce yazdığım gibi anlaştığım kişiden arabayı satın aldım. Araç hatayda ben izmirde olduğum için uçakla 1,5 saatlik yolu katettikten sonra ordaki arkadaşım aracılığıyla (araca önceden baktırıldı) direkt notere giderek satın aldım.

    Aldığım araç;
    Peugeot 207 2007 model - 1.4 Premium - benzin&lpg - 75 kw (90 hp ) - 90.000 km

    Hataydan izmire 1100 km civarı yol var. Gelirken adana konya afyon üzerinden geldik dolayısıyla sağa sola uğradık. Hatayda künefe, Konyada etli ekmek, afyonda sucuk döner yedik ayıptır söylemesi lafın kısası yol boyunca 208 tl'lik lpg aldım. Bunların çoğu shell ve milangazdı. Ortalama km'de şehirlerarası 17 kuruşu gördüm. Dolayısıyla araçtan öncelikle çok memnunum.

    Fakat araçta 2007 modellerin kronik sorunu olan göğüs kabarması problemi var. Bunu nasıl düzeltebilirim en kısa yoldan? Tamamen ön konsolun değişimi saçma olur. Daha önce böyle bir problemi yaşayıp çözen var mı ?

    Bu arada izmirde 207 ile ilgili servis tavsiyesi verecek olursa çok memnun olurum. Malum herkes bu araçtan anlamıyor. İşin ustası gerekiyor. Şimdiden teşekkürler




  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, memnun kalırsınız inşallah...
    Servis konusunda internette biraz araştırma sonucu fikir edinebilirsiniz. 207.com.tr ziyaret edilebilir.
  • Arkadaşlar merhaba. Bende 60 binde 2010 207 1.4i Trend benzinli+LPG'li aracım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jandarma60 -- 6 Temmuz 2015; 3:25:04 >
  • 207 Bölümünde pek hareket yok sanırım, biraz resimlerle şenlendirelim. 23.06.2015 tarihinde aldığım 207 2011 Dizel aracı ilk sahibi aldı alalı anlaşılan motora el değmemiş ufak ufak temizliğe motor ile başladım.
    Astonish mo.tor temizleyici (Metro'da satılmakta) ve Lavor Expres Plus 130 yıkama makinam ile motoru hallettim. Ön cam altını da sökerek oraları da pırıl pırıl yaptım.

    Önceki Hali






    Sonra ki Hali, herhangi bir parlatıcı vs sürmedim tamamen kendi rengi sadece bez ile kuruladım.




    Sırada kil uygulaması ve cila işlemleri var, gündüz ledi, araç içi kamera montajı, led aydınlatma ilaveleri gibi projeler bekliyor. Mevcut teybi bluetooth bağlantılı buna acaba amfi bağlama imkanı var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 2 Temmuz 2015; 13:13:18 >




  • IORI kullanıcısına yanıt
    Hocam eline sağlık çok güzel olmuş .Konu hareketli değil ama yapacağın uygulamaları burada paylaşırsanız memnun oluruz.
  • ARKADAŞLAR MERHABA,


    2006 MODEL PEUGEOT 207 1.4 TRENDY BENZİNLİ ARACIM VAR. ARAÇLA İLGİLİ SIKINTIM BUGUNE KADAR OLMADI ÇOK ŞÜKÜR. ANCAK GEÇEN HAFTA YOL BİLGİSAYARINDA İNDİCATOR FAULTY HATASINI VERDİ VE SOL ÖN SİNYAL LAMBASI YANMAMAYA BAŞLADI. DAHA SONRA LAMBALARIN YERİNİ DEĞİŞTİRDİM VE DÜZELDİ ANCAK SONRADAN SAĞ SİNYAL GİTTİ. ŞU AN İKİSİDE ÇALIŞMIYOR. BİRAZ KONUYU ARAŞTIRDIM PATLAK LAMBADAB YADA SİGORTADAN OLACAĞINI SÖYLEMİŞLER. ANCAK LAMBALARDA BİR SIKINTI GÖRÜNMÜYOR. SİGORTA KUTUSUNDA İSE SADECE SİNYALLERE AİT BİR SİGORTA YOK. SORUNU ÇÖZEMEDİM.

    ACABA BU SORUNU YAŞAYAN VE ÇÖZEN OLDUMU?

    TEŞEKKÜRLER.
  • ozz0087 O kullanıcısına yanıt
    Ampulleri gözle kontrol yerine fiziksel olarak söküp test et dışarıdan sağlam görünebilir ama bozulmuş olabilir, bir diğer ihtimalde sinyal flaşör rölesi kontakları kararıp iletim yapmıyor olabilir.
  • IORI kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler,


    sinyallerifziksel olarakta test ettim yanıyorlar. birde flaşör rölesi kontaklarını nerede araçta?
  • ozz0087 O kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldığım için pek bilemiyorum ama ya motor içinde ki sigorta kutusunda yada direksiyonun altında ki sigorta kısmında dır, 4 lü flaşörü açıp sesi dinlersen bulursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IORI

    207 Bölümünde pek hareket yok sanırım, biraz resimlerle şenlendirelim. 23.06.2015 tarihinde aldığım 207 2011 Dizel aracı ilk sahibi aldı alalı anlaşılan motora el değmemiş ufak ufak temizliğe motor ile başladım.
    Astonish mo.tor temizleyici (Metro'da satılmakta) ve Lavor Expres Plus 130 yıkama makinam ile motoru hallettim. Ön cam altını da sökerek oraları da pırıl pırıl yaptım.

    Önceki Hali






    Sonra ki Hali, herhangi bir parlatıcı vs sürmedim tamamen kendi rengi sadece bez ile kuruladım.




    Sırada kil uygulaması ve cila işlemleri var, gündüz ledi, araç içi kamera montajı, led aydınlatma ilaveleri gibi projeler bekliyor. Mevcut teybi bluetooth bağlantılı buna acaba amfi bağlama imkanı var mı?


    HOCAM MOTOR YIKAMADA KULLANDIĞIN YIKAMA MAKİNASI MOTORA ZARAR VERMİYOR MU? BENDE 1.4 BENZİNLİ VAR VE KULLANDIĞIN YIKAMA MAKİNASINDAN DA VAR.




  • ozz0087 O kullanıcısına yanıt
    Motor temizleyici sıkıp motora nufüs etmesini beklersen ve çok fazla yakından tutmazsan zarar vermez, ben dalgınlık ile Turbo üzerinde ki ısı engelleyen yere tuttum su basıncı üzerinde biraz çizik yaptı, makinalarımız zaten 130 Bar olduğu için yıkamacıda ki gibi zarar verme şansı zaten az. Resimde görülen benzinli fiesta da benim onu da yıkıyorum, Ateşleme bobini ve ECU hariç her yerine veriyorum suyu bir şey olmuyor. Sıcak havada yapmanı motorun da soğuk olmasını tavsiye ederim yıkamadan önce.

    Bu da Fiesta'nın yıkanmış hali, yine kendim yıkadım.

    Bende motor temizlik takıntısı var motor açınca tertemiz olacak



    Bunlarda eski aracım, her zaman ki gibi motor tertemiz



    Bayram Temizliği Benzinli Avensis'i de hasarsız sorunsuz yıkadım.





    Lavor Makine İş yerine de aldım kendi evimde de var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 16 Temmuz 2015; 10:28:44 >




  • Bagaj kapağında ufak bir göçük vardı tv de satılan üründen aldım çektim yerine geldi ama tam düzeltemedim. Sarı ışıkla yandan bakarak işlemi halletmem gerekiyor.





    Kapıda ki göçük için bir defa çektim yeterli oldu daha fazla uğraşmadım.




  • 03.07.2015 tarihinde fullediğim depo bugün 550 KM oldu ve yarıdan az aşağı düştü bakalım ne kadar gidecek ne yakmış? Şu an ortalama 5,2 LT/100 Km Ankara trafiğinde, ortalama 40 km/H

    Uzun yolda ilk sahibi 1100 Km görmüş bir depo ile. Şehir içi ancak 900 göreceğim sanırım.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 16 Temmuz 2015; 10:38:52 >




  • Yolcu tarafi kemer ikazi bozuldu ekranda devamli ikaz veriyor cozumu nedir alttaki sokettleri kontrol ettim birsey cikmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IORI kullanıcısına yanıt
    Hocam siz oto galeri gibi çalışıyorsunuz maşallah Ama motor temizliğiniz gerçekten başarılı
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.