Şimdi Ara

:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.019
Cevap
35
Favori
533.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kadar mı vahim bu arabaların durumu ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folu 15 ten baslayip 20 ye kadar temoz 306 aldi kaporta motor saglamsa gerisi hallelur iyi baktir para sikisan cixek gibi ne arabalr satildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 bine dirisini ve masrafsızını bulursam alıcam inş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. Kolay gelsin . 99 model 1.8 306 aracımda motor hararet seviyesi 75 lerde iken radyatörün kapağın diğer tarafındaki küçük kapağı patlattı. Radyatör kapağı yeni değişti. Bu arada kapak değiştikten sonra tüp bağlantılarını oradan su kaçırmaya başlamıştı. Tamir ettirdim. Şimdi de bu sorun çıktı. Kapağı tamirci değiştirmeden önce hiç sorunum yoktu. Problem kapaktan mı yoksa başka bir problem mi var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de 98 model 306 XR var. Bıktırdı araba ama. Bir kere yatak sardı yağı bittiği için ki yağını kontrol ederek yola çıkmıştık. Kulu makasında yolda kaldık. Araba ankar ya çekici ile gitti geçen sene yaklaşık 3000 gibi bir fiyat tutmuştu. Otomatik şanzıman yağ sızıntısı yüzünden 800tl gitti. Bi de ön cam kaloriferi bozuk yaptırmaya fiyat bile isteyemedim kış kış buğulu camla yola çıkıyorum hakkımızda hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Merhabalar.
    Kolay gelsin sorum şu ; 306 XN aracımın modeli 1998. LPG Ve Benzinde tekleme ve tıkama yapıyo yani şöyle söyleyim araç gidiyo yolda bi anda bi gazı yemiyo duraksıyo sonradan bi anda gazı çekip gidiyo ve en büyük problemlerden biri de aracım şuan şehir içi 40 kuruşa kadar yakıyo bazen daha fazla yani şöyle söyleyim 20 liralık gaza (2.78 den SHELL'den alıyorum) 40 kilometre civarı gidiyor acaba problemim nedir ?
  • Arkadaşlar merhaba, yıllar sonra foruma geri döndüm :)
    306'^da direksiyon yağına nerden bakabilirim yardımcı olabilir misiniz. netten arattım çıkmadi pek bisey..
  • Selamlar, bende 2000 model 306 var 1.6 platinum olarak aldık.
    Ruhsatta 1.6 SR yazıyor. bu da platinum oluyor değil mi?
    her türlü donanım mevcut araçta.
  • ulas1986 kullanıcısına yanıt
    Kaputu açınca solda kalıyor. Sararmış olur genelde. Siyah kapaklı. Açtığınızda kırmızı renkli bir yağ görüyorsanız odur. Ama kutusu dediğim yerde yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torrentfilm

    Selamlar, bende 2000 model 306 var 1.6 platinum olarak aldık.
    Ruhsatta 1.6 SR yazıyor. bu da platinum oluyor değil mi?
    her türlü donanım mevcut araçta.

    platinum olsa ruhsatta da platinum yazar.
  • Pejonun temizini bulursanız tadından yenmez maalesef ülkemizde bu arabalara eşşek gibi bindiler şimdi kıymete bindi pejonun eskisi yenisi diye bişey yok temizi birde hor kullanılmışı var 95 bin kmde 2 sene önce emekli albaydan 306 aldım şuan 110 binde yağını suyunu koyup devam ediyorum rot başları eskidi onları değiştim ve bilimum ön takım parçalarını değiştim 130 bin gibide baskı triger değişmeyi düşünüyorum lpg yok benzinde biniyorum araç 1.6 griffe çok seri bir araç severek biniyorum şuanki değerlerde 38-40 kuruş yakıyor :)
  • Sa. Herkese iyi günler. Bende Peugeot 306 platinum 2000 model araç var. Sol cam otomatiğe bağlantı soketindeki kabloları karıştırdım. Soketin bağlantı kablolarini fotograflayip gonderebilecek varmı acaba. Ustalar uğraşmak istemiyor. Ben bari ayar çekeyim.İyi gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Benim aracımda Platinium ancak ruhsatta yazmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Alakası yok. Benim aracımda Platinium ancak ruhsatta yazmıyor

    bende yazıyor .
  • Herkese merhabalar. Bugün tertemiz bir 99 model 1.6 306 griffe alarak aranıza katıldım. Aracı 16.500 tlye tanıdıktan aldım. Değişen, boya masraf vs yok. Çekişi çok iyi, torklu bir araç. Kullanışı çok keyifli. Yanlız araba seyir halinde iken pedal kısmından tısss diye ses çıkarıyor ara ara.gösterdik,restonans diye telaffuz edilen bir parça değişecekmiş, fren basınca ses kesiliyor ve frene basınca motor devrinde değişmeler yaşanıyor. Arabayı satıcı yaptıracak birkaç güne. Bu parça nereden bulunur, ne kadardır yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer. Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Peugeot 306 1.4 XT nasıl bilirsiniz ?
  • Araçtan beklentiler nelerdir ? Ona göre yorumlayalım. Piyasası 1.6 kadar hızlı değildir mesela. Gidiş olarakta pek farkları olacağını sanmıyorum. 1.4 hiç görmedim ben canlı olarak

    İç dizayn aynıdır muhtemelen. Cürmüne göre konforlu bir araç olduğunu düşünüyorum ben. Alırken muhakkak şase ve direklere baktırın.

    Şase uçları çok önemli değil çünkü bu araçlarda ön panel yok. Her şey şase ucuna bağlı gibi bir durum var. Ucundaki ufak işlemlere takılmayın fakat genel olarak şasede büyük hasar var ise uzak durun.

    Siz sorun ben elimden geldiğince açıklamaya çalışırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende canlı olarak hiç 1.4 görmedim hatta sahibinden.comda bile neredeyse hiç yok uygun fiyata bir tanıdık önerdi bende elimde patlar korkusu ile bilgi edinmek istedim
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. yaklaşık bir ay önce birtane 306 aldık xr 1.8 sedan ön lastik ve arka lastiklerin hava basıncı kaç olmalı? herkes birşey diyor anlamadık..

    - birde 110 ve 120 km hıza geldiğimizde direksiyonda hissedilir şekilde titreme oluyor bunun sebebi rot ayarlarından mıdır? 1-2 yere gösterdim salıncakları değiştirmemiz gerek dediler bi süre daha götürür ama dikkatli kullanmamız gerekiyormuş. salıncakları değiştirip rot ayarına da baktırdığımda umarım bu olay geçer..

    - yolda normal bir hızda giderken gaz verdiğimde arkadan muhtemelen tüpten gaz sesi gibi yükselen ince bir ses geliyor gazı kestiğimde sesde gidiyor.. tekrar gaza yüklendiğimde hız ile beraber sesde randımanlı bir şekilde yükseliyor ( çok rahatsız edici değil ama neyden kaynaklı bu ses gider mi? onu merak ettik. )

    - genelde Tüp'de kullanmamıza rağmen bana göre sanki biraz fazla yakıyor 70 Tl'ye fulleniyor bu aralar bir işe gidip gelmekte kullanıyorum ve 100'ü geçmiyorum bununla ilgili bi ayar vs. yaptırabilir mi?

    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler




  • YOKMU KİMSE YAHU?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.