Şimdi Ara

Peugeot 307 ses sistemini iyileştirmek için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    aracım peugeot 307 kapılarda powerbass 2xl 673 koaksiyel bagajda powerbass xl844 20cm bass ve bunları besleyen qline 85.4 mini d class amfi mevcut.11.11 indirimlerinden almış olduğum forx 700dsp teybi takacağım yolda gelmedi henüz. Aracın eski sahibinden kalan bagaj pandizotunda 4 adet poinoeer 6977f ovaller mevcut bunlarıda çöpe atmadan değerlendirmek istiyorum. Müzik zevkini iyileştirmek için ne yapabilirim?

    soundmax 600.1 mono amfi satın alıp bası ona girsem diğer qline amfisinide arka 4lü ve ön iki kapılar için kullansam nasıl olur? Yüksek ses beklentim kesinlikle yok kaliteli müziğin tüm tonlarını duymak istiyorum çok mükemmel bi sistem olmasına gerek yok temiz ses çıksın yeter diye düşünüyorum.

    Mid ve bass ağırlılıklı müzikler dinliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoanalitzma -- 14 Kasım 2023; 23:0:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • psikoanalitzma P kullanıcısına yanıt
    o kadar çok caoxiel hoparlör ile kaliteli ses alma ihtimaliniz malesef yok. kaliteli ses için mümkün olduğunca ekipmanların component ve yeterli sayıda olması gereklidir. hoparlör fazla olunca gürültü olmaya başlıyor. ön kapılara konulacak en az 4ohm 80wrms 1 çift 2 yollu kaliteli comp, arka kapıya konulacak 1 çift kaliteli coax, bagaja konulacak 4ohm 300rms civarı 25cm doğru litreli kabinli sub, 3 çift rca çıkışlı kaliteli ana ünite, 5 kanal orta ayar amfi, 3 çift kaliteli rca kablosu, doğru kablolama, doğru ayar ve tercihe göre izalasyon ile beklentiye göre çok uçuk kaçık olmadan kaliteli ses almak için yeterli olmaktadır. spl beklentisi varsa bu saydıklarım geçerli değildir, başka sistem öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 15 Kasım 2023; 11:1:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Size katılıyorum koaksiyellerin fazla olduğu konusunda fakat ben bu koaksiyelleri alırken planım arka 4lüyle beraber kullanmaktı o yüzden kapılara koaksiyel almıştım bassı sonradan ekledik o yüzden böyle oldu şuanki senaryoda bi mono anfi alıp var olan diğer anfiyle beraber kullanalım istiyorum diğer türlü çok fazla masraf olacak bi komponent bi anfi daha arka pandizottakiler çöpe gidecek şuan zaten tatlı bi ses alabiliyorum kapılardaki powerbasslar 2xl üst seri tweeter yerlerinde de soundface ipek tweeterler var spl beklentim kesinlikle yok tamamiyle sq içerde ben dinleyeceğim başkasına dinletmeye gerek yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoanalitzma -- 15 Kasım 2023; 23:2:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikoanalitzma P kullanıcısına yanıt
    çöp olmaz, 2. el satmayı dönersiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim çok pahalı olmayan bi komp önerirmisiniz? Bass karakterli olmalı, rap trap dupstep tarzı müzikler dinliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikoanalitzma P kullanıcısına yanıt
    bişey değil. Audison 165p normal kullanıcı için gayet yeterli şuanda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.