Şimdi Ara

Peugeot 406 Hakkında Herşey (347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.005
Cevap
45
Favori
755.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nadir de olsa bende de stop edebiliyor. Yalnız ben mecbur kalıp çin malı rölanti motoru takmıştım. Orijinal daha iyi deniyor ama bir ara orijinali de alıp deneyeceğim.
    Ben de rölanti de değil de viteste giderken gazı bırakınca bazen olabiliyor.

    LPG göstergesi için programı ile ayar yapılıyor. İmkan var ise şöyle yapın. LPG deposu tam boşalınca deponun tam dolu hacminin 1/4 ü kadar yakıt alın. Fazla yol yapmadan lpgcide ilk ışık yanacak kadar ayarlatın sonra diğer kademeler için de tekrarlayın. Zahmetli ama özellikle simit depoda depo şeklinden dolayı çok tutarlı olmuyor varsayılan ayarlar.

    Deponun standart alacağı lpg yi bulmak için üzerinde yazan litre değerini 0,80 ile çarpın. 50 lt yazan bir depo 40 lt gaz alır ama şamandıranın durumuna göre bazen daha fazla da aldığı oluyor. Geçenlerde aynı lpg istasyonunda 33 lt dola depoya yola da gideceğim için 38 lt bastırdım. depo 43 lt lik simit. Yapacağım yol ile o anda (1 saat içinde) zaten fazla alınan gaz bitecek tam yola çıkarken olması gerektiği kadar kalacak diye çok umursamadım.




  • iyi günler foruma yeni üye oldum, bi konu hakkında yardıma ihtiyacım var. ben yeni 2003 model dizel otomatik 406 sv aldım yalnız arabanın uzaktan kumandalı anahtarı yok normal bir tane anahtar var, servise sordum kodlaması ile birlikte 300 tl ye mal olacağını söylediler bunun daha uygun bir yolu yokmu acaba.
  • herkese selam arkadaşlar 406 ımı sattıktan sonraki ilk mesajım :) 406 yı ne kadar sevdiğimi ne emekler verdiğimi eskiler bilir. Şu an 2011 model jetta tsi sahibiyim. Belki daha yeni belki daha modern bir kasa ama inanın nerde bir 406 görsem gözümü hala alamıyorum. temiz bulma şansım olsa belki tekrar alabileceğim bir araç. ama artık çok zor. aracımı sattığıma pişmanım desem yeridir.Belki de türkiyedeki en temiz sorunsuz sessiz problemsiz bir araçtı. gidişi yol tutuşu devirlenmesi kükrek sesi mükemmeldi. 407 de kullandım yok arkadaş bu araç başka...
  • Arkadaşlar geçen hafta 2000 model bir 406 SV Otomatik vites araç aldım.. Sormak istediğim bir konu var.. SV donanımda katlanır ayna var mı? Varsa nasıl çalışıyor?? Bir türlü bulamadım..
  • Ayna ayar kolunu cevirince katlar ama tus takımı orijinal olmalı. Bir de araç park halindeyken ayna içe yada dışa dışardan müdahale ile katlanmış ise kontak açınca otomatik olarak açık hale getiriyor.
  • Ayna kontrol düğmesi arkaya dönmüyor. Bu durumda ya katlanır ayna yok ya da sol ünite orjinal değil? Brnim öğrenmek istediğim bütün SV'lerde katlanır ayna standart mı? Eğer standart ise benim aracın sol kontrol ünitesi orjinal değil.. Eğer standart değilse benim araçta katlanır ayna özelliği yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-100.000-km-de-2.0-sv-ogretmenden-489680277/detay/



    Bu ilandaki aracın sahibi benim arkadaşlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat bey

    Sizinle mesajlaştık. 307 manuel aracim için takas teklif etmiştim. Otomatik olsa demiştiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırtına16 F kullanıcısına yanıt
    Hatırladım Muammer Bey idi değil mi? Aracıma ait ilanı takip ettiğim sayfada görünce şaşırdım. Sizin olduğunuzu da bilmiyordum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burfection


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yasing2

    herkese selam arkadaşlar 406 ımı sattıktan sonraki ilk mesajım :) 406 yı ne kadar sevdiğimi ne emekler verdiğimi eskiler bilir. Şu an 2011 model jetta tsi sahibiyim. Belki daha yeni belki daha modern bir kasa ama inanın nerde bir 406 görsem gözümü hala alamıyorum. temiz bulma şansım olsa belki tekrar alabileceğim bir araç. ama artık çok zor. aracımı sattığıma pişmanım desem yeridir.Belki de türkiyedeki en temiz sorunsuz sessiz problemsiz bir araçtı. gidişi yol tutuşu devirlenmesi kükrek sesi mükemmeldi. 407 de kullandım yok arkadaş bu araç başka...

    Vay Yasin hocam gelmiş Pilav gününe gelmiş gibi hissettim kendimi

    Vergilerin bu kadar adaletsiz şekilde arttırıldığı bu günlerde; konforlu, güvenli ve ayni zamanda da sürüşü keyifli olabilen, fiyat/performans olarak ihtiyaçları yüksek bir oranda başarı ile karşılayan araçların en başında 406 gelir hala. Çok uzun süre kullanmış, aracı içselleştirecek kadar benimsemiş biri olarak rahatlıkla söyleyebiliyorum ki 406 başkadır.



    sağol kardeş evim gibi zaten burası ara bakardım ama 406 özlemi çekmemek için :-) mesajlara gündeme bakar geçerim...




  • geçen bujileri değiştirdim. çok fazla yağ vardı üstünde. usta subap kapağı ve contasinin değişmesi gerektiğini söyledi. ki bencede değişmesi lazım. performans da falan sıkıntı yok. 100 lira da söküp takma masrafı istedi.



    şimdi sıfır 406 subap kapağı ve contasini nerden bulabilirim :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 27 Ekim 2017; 10:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsipeugeot yada peugeotmarkette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda tavsiye edeceğiniz sağlam usta var mıdır?
  • Beyler 18bin tlye alabileceğim bir araç arıyorum. 406 kronik sorun olarak üzer mi? 2.0 sv almak istiyorum. Yakıtı nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot 406 otomatik vites topuzu nasıl sökülüyor bilen var mı arkadaşlar??
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Kendim kullandığım dönemde karşılaştığım kronik bir sorun olmadı. Yakıtı ise sigara masrafınızı artıracak derecede fazla (tüpsüz ve büyük şehir trafiğinde)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slade Wilson

    Kendim kullandığım dönemde karşılaştığım kronik bir sorun olmadı. Yakıtı ise sigara masrafınızı artıracak derecede fazla (tüpsüz ve büyük şehir trafiğinde)

    şuan megane 2 hatchback kullanıyorum şuan biraz arttı yakıt gece uykularıma giriyor. bana gelmez o zaman bu araba
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Çok keyifli ve konforlu bir araç. Memlekette yakıt ucuz olsa muhtemelen hala kullanıyor olurdum.
  • GhOsT_RiDeR_ kullanıcısına yanıt
    Vitesi N konuma alıp güçlü bir şekilde topuzu iki el ile kendinize çekin. Bugün değiştirdim. Biraz zor çıkıyor yerinden :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.