Şimdi Ara

peugeot 407 executive kardeşliği (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
60.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sevgili honestwriter cevabınız için çok teşekkur ederim
  • Reserved
  • herkese merhaba

    bende geçen ay 2005 peugeot 407 2.0 executive aldım. araçta LPG var özellik donanım ve performans olarak çok iyi fakat tek can sıkıcı tarafı yakıt problemi 20 TL'lik gaz aldığımda (2,50 TL/LT) yani 8 Lt gazla 55 KM gidebiliyorum. 36-37 Krş civarında gaz yakıyor. buradan takip ettiğim kadarıyla bu yakıt tüketimi fazla. agresif falan da kullanmıyorum klima açmadım. arkadaşlarla konuştuğum zaman hangi marka olursa olsun orta sınıf araçlar 20 TL'lik gaz ile en az 70 km gidebiliyor. bakıma sokmalımıyım yoksa normalmidir ya da bakımdan sonra bişey değişir mi ? gaz ayarı yapılıyormuş ama bir bilgim yok açıkçası kararsız kaldım. bilen arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.
  • 5 sene sonra açtığım konu hortlamış:))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helen güncelmi arkadaşlar konu
  • gurkan kardesım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan

    soruna gelınce benım aracımın yakıt tuketımı bır anda fırladı baktım olacak gıbı degıl solugu gaz cıda aldım.. ınce bı ayar cektık ve suan gayet ıdeal aracım vectra 2.0 16v km de 23 krş ortalama yakıyor .. gaz ayarı yaptırman sorununu cozecektır dusuncesındeyım..

    bu arada bende 407 2.0 executive alıcam kısmetse arastırma yapıyorum bu ara..
  • merhaba
    ben öncelikle herkeze selam ben 2005 model 160 binde 2.0 motor araç alıcağım bir tane buldum değişensiz 1 parçada lokal boya var ben 1.9 doblomu verip üste 7 bin vericem benim aracımda orjinaldir fakat vergisi çok benim sizden isteğeim aracın kullanıcıları özellikle bana yakıtı kullanımı açısından bana yorum yaparsalar sevinirim aracı almamı tercih edermisiniz ve sonra o aracı 28 bin e satabilirmiyim söylerseniz güzel olur ayrıca bazıları citroen ve peugeot dan uzak dur diyolar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar 307 XT premium aracımda kumandadan kilit tuşuna basılı tutunca açık olan camlar kapanıyor araçtaki. Bu özellik 407 executive de varmı otomatik cam kaldırma?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazarus

    Merhaba arkadaşlar 307 XT premium aracımda kumandadan kilit tuşuna basılı tutunca açık olan camlar kapanıyor araçtaki. Bu özellik 407 executive de varmı otomatik cam kaldırma?
    Benimki Executive Premium. Benimkinde var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.