Şimdi Ara

Peugeot 407 mi ? Honda CIVIC mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.

    Adana'da yaşıyorum.2007 model 407'mi sıfır olarak almıştım.Executive model 1.6 HDI motor.Halen kullanmaktayım.Araçla ilgili hiçbir sorunum yok fakat bir arkadasımın aklıma girmesiyle şu aralar CIVIC'e takmış durumdayım.Kararsız kaldım.Sizlerinde fikirlerini almak istedim.Bendeki 407 100.000kmde.Almayı düşündüğüm CIVIC'te 2007 model ve 42.000'kmde.Yakıt sarfiyatı olarak 407 HDI motora cok feci alısmıs bulunmaktayım.1 depo ile (66 litre) ortalama 900-1000 km yol alırken şimdi CIVIC'in benzinli motoruna alısabilirmiyim bilemiyorum.407nin en sevdiğim yönü çok tasarruflu bir araç ve bu kadar tasarruflu olupta boyle performans verebilen arac cok azdır herhalde.Fakat motorunun dizel olması ve hondanın motoruyla karsılastırılamayacak kadar kalitesiz olması aklımı celiyor =) acıkcası pegumdan sıkılmaya basladım sanki. 407'min ve almayı dusundugum CIVIC'in fotolarını koydum. D sınıfından vazgecmeme degecek bir araç mıdır CIVIC ?

    Saygılar.







  • civic kötü araba değil...ben de arabamı alırken corolla ile düşündüğüm alternatiflerdendi,ciddi şekilde düşündüm,test sürüşleri yaptım...ancak konforu,ses yalıtımı,süspansiyon vs 407'den daha zayıf herşeyden önce...bozuk yolda lastik sesi rahatsız edici boyutta...çukurlara takır tukur giriyor gibi...diğer yandan km'de 200kuruştan 350 kuruş civarına geçeceksiniz...civic elegance değilse esp de bulunmayacak...karoserinin de daha zayıf olduğunu ve euroncap güvenlik testlerinde 407 5yıldızken civicin 4 yıldız oldugunu biliyorum...

    bunun dışında civic dış tasarım ve kokpit olarak alımlı gerçekten...alacağınız aracın kmsi de düşük ancak yine de yerinizde olsam civic için arabamı satmazdım...arabanızdan sıkıldıysanız yeni kasa citroen c5 düşünün derim...407'deki 1.6hdi motor var üzerinde...2008 modeli de mevcut,araştıırsanız 38-40bin tl gibi bulabilirsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 2 Nisan 2010; 22:36:00 >




  • yukarda yazan arkadaşa katılıyorum 407 nizi civic için satılmaz bence siz attan inip eşşeğe binmeyi düşünüyorsunuz benzin maliyeti zaten belli orası ayrı bir facia konfor farklı yani en başta civic c sınıfı 407 d sınıfı bir araba bence arabanızı satcaksanız ya imkanınız varsa biraz daha ekleyip audi tarzı bir üst sınıfı düşünün yada arkadaşın dediği gibi 407 muadili bir arabaya bakın.
  • Civic Elegance modeli en dolusu 7''lik ekran ve on koltukların başlıklarında monitörler mevcut yani donanım olarak gayet dolu.Daha önce hiç CIVIC kullanmadım.Bu soyledıklerınızın uzerıne arabayı bır sure kullanmayı teklif edicem kendım karsılastırıcam. yorumunuz icin tesekkürler.
  • Dizel satılıp benzinli alınmaz . Ayrıca 407'deki motor PSA ürünü Focus TDCI, 308 HDI, 407 HDI, Cıtroen C4-C5'de kullanılan ve kalitesini ispatlamış bir dizel motordur, yani Honda'nın motoruyla karşılaştırılamayacak kadar kalitesiz değildir.
  • Hiç düşünmeden 407 hdi derim.Motoru konusunda kimse laf söyleyemez.Sonuçta honda dizelde çok iddialı değil ve olmadı da.Honda alan herkesin tek kaygısı benzin Çözümüde LPG .Ama ne kadar yazık.O caanım benzini lpg çevir motoru öldür veya güçten düşür. Pejo istenen teknolojiin çok üztünde.
  • Aklınızdaki bu kötü düşünceyi hemen çıkartın bence

    Her türlü 407 derim
  • 407 d cıvıc c sağmenti 407 ayrıca dizel ve ilk arabanız ben olsam 150 bine kadar kullanırdım.
  • Bir kere 407 d sınıfı, alacağınız civicten bence daha yakışıklı daha donanımlı bir araba pek mantıklı olmaz yani
  • CIVIK İ DEĞERLENDİRİRKEN YAŞ gruplarınıoda göz önünde bulundurmak gerek kanımca.....yani pejo kullananmaların daha yaşlı olduğunu düşünüyorum..
  • Civic benimde çok sevdiğim bir araç ama ben olsam aracımı değiştirmezdim.Aracınız gayet güzel görünüyor.Yeni nesil dizel motorlarda 100bin km çokta sayılmaz bence.Hem kendiniz kullandığınız için aracın huyunu suyunu bilirsiniz.Vazgeçin bence..Biraz daha binin derim..
  • Hem de Executive donanımı. Kessssinlikle pişman olursunuz bunu yaparsanız.
  • Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.Vazgeçtim arabamı seviyorum
    Motor susana kadar binmeyi dusunuyorum
  • arkadaşımda civic var gayet hoş güzel araba çok seri fakat benim tercihim fransızdan yana olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Mayıs 2010; 14:58:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.