Şimdi Ara

PEUGEOT CD ÇALAR SORUN !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BENDE 307 SW. 1.6 VAR DÜN HER ZAMANKI GİBİ ARABAMI ÇALIŞTIRDIM CD ÇALARI AÇTIM AMA CD ÇALAR CD OKUMUYO VE 5 Lİ CD ÇALAR 5 LAMBASIDA YANIP SÖNÜYO DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN VARMI!!! ha bide cd yi çıkarmıyo içinde kaldı heralde!!!!
    YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PEUGEOT_ SW -- 23 Eylül 2008; 13:55:58 >



  • her 10 307 den 8 i bu arızayı yapar merak etme ben bi kere yaptırmıştım bi sene sonra yine oldu servis çok para istiyor galiba cd yi tutan tırnaklar kırılınca falan oluyormus.
  • Benimki de bazen yapıyordu.Teybi kapatıp açınca düzeliyordu.Özellikle seyir halindeyken teyple uğraşmak çok tehlike yaratıyordu.Komple söküp kurtuldum.
    İnsanı müzik sevgisinden soğutuyor yaw
    Şimdi keyfim yerinde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PEUGEOT_ SW

    ARKADAŞLAR BENDE 307 SW. 1.6 VAR DÜN HER ZAMANKI GİBİ ARABAMI ÇALIŞTIRDIM CD ÇALARI AÇTIM AMA CD ÇALAR CD OKUMUYO VE 5 Lİ CD ÇALAR 5 LAMBASIDA YANIP SÖNÜYO DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN VARMI!!! ha bide cd yi çıkarmıyo içinde kaldı heralde!!!!
    YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM!!!!


    Yukardaki arkadaşın da belirttiği gibi her 10 aracın 8'inde bu problem var , geçen sene sattığım ve beni kullandığım yıllar boyunca ( 3 sene ) kahreden ( "0" almıştım satınacaya kadar 3 kere sinyal kolu , 2 kere amotisörler , 2 kere cd çalar değişti garantiden gene olmadı ) 307 technoplus'ımda da aynı sorun vardı , yaptırdım gene oldu . O yüzden hiç uğraşma öylece sadece üstteki tek CD kısmını kullan.
  • ARAÇIMDAN SİZİN DEDİGİNİZ SORUNLARDAN ALLAHTAN BAŞIMA DAHA GELMEDİ AMA SADECE CD ÇALARI PROBLEM YARATIYO BU DA HER ARABADA MEVCUT HERALDE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.