Şimdi Ara

Peugeot Partner 1.9 Sabahları Çalışmıyor Dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
29.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm Arkadaşlar;

    Babamda Peugeot Partner 1.9 (2003 Model) var. Sabahları zor çalışıyor. Bu yüzden tamire gitti. Isıtıcı bujileri patlamış. Toplamda 4 adet olan ısıtıcı bujilerden 3 tanesini değiştirmiş 4. ye gerek yok demiş usta. Sorun şuan devam ediyor sabahları çalışmıyor ama bir sefer çalışınca gün içinde sorunsuz çalışıyor. Yaz ortasında babam farları açık unutmuştu ve akü bitmişti. Sonra başka bir araçtan bağlantı yaparak çalıştırdık taki kış ayı gelen kadar sorunsuz çalışıyordu. Acaba akü den kaynaklanıyor olabilir ? Ayrıca babam mazot ışığını görene kadar asla yakıt almıyor diyorum acaba mazotla beraber pislikte gitmiş olabilir. Sizce sorun ne olabilir tamire gitmeden fikrimiz olsun istiyoruz. Tecrübeli arkadaşların fikilerine ihtiyacımız var

    Tşk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmonte -- 31 Ekim 2011; 11:52:14 >



  • 220 defa okunmuş ve hala cevap yazılmadığına göre bence sen orjinal servisine göster arabayı
  • Aynı sorun benim başımada gelmişti. Servis sorunu mazot pompasında bir mazot kaçağı buldu. 150 tl lik masraftan sonra araba çatır çatır çalışmaya başladı.
  • aynı sorun bizde de var 2002 partner. mazot pompasıymış. orjinal parçası 300-350 arası dedi yetkili servis. yan sanayiye hiç bakma derim bu arabada. çünkü çabuk arıza açıyo yan sanayi parçada. kranka bağlı motor kasnağını yan sanayi takmıştık 1 ayda bozdu, orjinali 4 aydır sorunsuz. peugeot yan sanayiyi sevmiyor.
  • 3 tane ısıtma bujisi patlamış 3 tanesini degiştir 1 i kalsın yav o adama ustamı denir sök şimdi o degiştirmedigi ısıtma bujisini oda patlamıştır emin ol teki patlasın yine yapıcagını yapıyo bu araba ilk çalışsın zaten motor ister istemez sıcak oluyo ondan sonra kaç kere marş yaparsan yap çalışır motor sıcak olunca isterse bujilerin hepsi patlak olsun saglıklı bi dw8 motor sıcakken bujiler patlak olsa bile çalışır birde siz siz olun asla 10 liralık ısıtma bujisi almayın seneye yine degiştiriyosunuz patlıyo mutlaka alın orjinal ısıtma bujisi rahat bi 5 senesi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam vefat ettiği için aracımız satılıktır.

    Sorun aküdenmiş. Rahmet aküyü yeni almıştı. Sorun da ortadan kalktı.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-2003-peugeot-partner-tek-surgulu-temiz-148779965/detay/
  • HOCAM PARTNERLERDE BU KRONİK BİR SORUNDUR...MAZOT FİLTRESİNİN KONDUĞU MAZOT OTOMATİĞİ VARDIR 170 TL CİVARI O DEĞİŞİNCE SORUN KALMAYACAK.SORUNUN ARACI YOKUŞTA BIRAKINCA MAZOT GERİ KEÇIYOR MAZOT OTOMATİĞİDE ÇALIŞMADIĞI İÇİN EL İLE MANUEL POMPALUYORSUN DEĞİLMİ?
  • Tşk ederim ama araç satılmıştır.

    Sorun aküymüş. Değiştirince sorun kalmamıştı.
  • ARKADAŞLAR BENİM ARACIMDA AKŞAM YOKUŞ AŞAGI BIRAKMAZSAM SABAHLARI ÇALIŞMIYORDU BİRYERDEN HAVA ALDIGI KESİN AMA NERDEN SORUSUNUN CEVABINI BULMAK İÇİN DENEME YANILMA YÖNTEMİYLE ÇALISAN USTALARIMIZA TESLİM OLMADIM VE SIKINTIYI BULDUM SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM YAKIT FİLTRESİ KUTUSUNUN ARKASINDA BİR SENSÖR VAR VE O SENSÖRDE KÜÇÜK DELİKLER OLUŞMUŞ ORDAN HAVA YAPIYORMUŞ 30TLYE DEĞİŞTİRDİM SORUN KALMADI EĞER ARACINIZDA HAVA YAPMA SORUNU VARSA HAVA ALGIMIZ POMPAYI İYİCE SERTLEŞİNCEYE KADAR POMPALAYIN EĞER BENIMKIYLE AYNI SORUN VARSA ELİNİZİ SENSÖRE SÜRDÜGÜNÜZDE BİR MİKTAR MAZOT ELİNİZE BULAŞACAKTIR
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!ACİİİİİİİİİLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!
    arkadaşlar öncelikle herkese selam benim aracımda 2007 model 1.9d partnerim var sabahları benim aracımda cok zor calışıyo ve ver yansın beyaz duman öyleki dikiz aynalarından arkamı göremiyorum o derece beyaz duman atıyo ustaya sordum ısıtıcı bujileri bozulmuş değişmesi gerekiyormuş bu işi ben kendim yapacam fakat bu bujilerin motorun nersinde oldugunu bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadasımız va mı ya acil özellikle videolu veya resimle gösterebilirseniz cok sevinirim.
  • bayram1406 B kullanıcısına yanıt
    ustanın degiştirmesi sanki daha hayırlı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.