Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
714.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TOFAŞ DOĞAN L KONUSUNDA SANA KATILIYORUM TEMPRA SW DAN SONRA GERÇEKTEN ÖMÜR TÖRPÜLEMİŞİM ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    İSTANBUL EFE OTOMOTİVE GİTTİM 20.BİN BAKIMI İÇİN VE 150 TL ÖDEDİM BENCE ÇOK MAKUL VE UCUZ ÜSTELİK,MAZOT FİLTRESİ 5 KG CİVARI MOTOR YAĞI HAVA VE YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞTİ ARTI KIŞLIK LASTİKLERİMİ ÇIKARIP YAZLIKLARI TAKTIRMAK VA BALANS AYARIDA CABASI SERVİS ÜCRETLERİ ÇOK MAKUL VE FİX SÜPRİZ BİRŞEY ÇIKARMIYORLAR,ÖNYARGILARINIZDAN KURTULMAK İÇİN BİR PEUGEOT SERVİSİNE GİDİP GÖRÜŞMENİZİ ÖNERİRİM.TIPKI BENİM TEST SÜRÜŞÜ İÇİN GİTTİĞİM VE ARABAYI GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİĞİM DURUM GİBİ.KOLTUKLAR SİZİ GERÇEKTEN RAHATSIZ ETTİYSE ERŞENLER OLACAK YANILMIYORSAM İSTEDİĞİNİZ KALİTE VE EBATLARDA VE İSTEDİĞİNİZ MALZEMELERDEN 1. SINIF BİR İŞÇİLİKLE ÇOK KALİTELİ DÖŞEME VE KOLTUKLAR İMAL EDİYORLAR,110 BEYGİR OLAYINA GELECEK OLURSAK ÇOK FAZLA AKSİYON VE ADRENALİN YAPILMAYACAKSA AĞIR ABİ ORTA ŞERİT KEYİF ALINMAK İSTENİYORSA YAKIT DA GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA FAZLA GELİR.DİĞER TÜRLÜ KESİNLİKLE 110 BEYGİR FAKAT BU ARABALAR KABUL EDERSİNİZ Kİ ÇOK FAZLA MAKAS VE AKSİYON İÇİN UYGUN DEĞİL YÜKSEK VE ARKA DİNGİL YÜK KONULMASI HESAP EDİLĞİNDEN BİRAZ HAVADA DURUYOR DİKKATLİ BAKILDIĞINDA..KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER TEMENNİ EDİYORUM HEPİNİZE.


    15.000 km de yapılmıyormuydu bakım? benmi yanlış hatırlıyorum yoksa?




  • arkadaşım sikayet var da bir pejo kullanıcıısı uzun süredir kriko bekliyormuş ne gelen var ne giden diyor.http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--177-24-0-6-399810-.html
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpcanmehmet

    arkadaşım sikayet var da bir pejo kullanıcıısı uzun süredir kriko bekliyormuş ne gelen var ne giden diyor.http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--177-24-0-6-399810-.html

    Her marka arabada böyle şeyler olabilir bence. Ben 7 senedir aynı aracı kullanıyorum bir kez bile kriko kullanmaya ihtiyacım olmadı. Tabii bu ihtiyac olmuyacak anlamınada gelmiyor. Sonuçta yurtdışından geleceği için parçanın gelmesi uzun sürebilir.
  • arkadaşlar sorunlar genelde hep yetkili servislerle ilgili
    allah kimseyi düşürmesin servise :D
  • bu fiyatı hangi bayi verdi?
    quote:

    Orjinalden alıntı: alpcanmehmet

    12 yıldır corolla kullanıyorum.iki aracımıda sıfır aldım.geçen hafta tepee ya baktım .test sürüşü yaptım 90 hp full dolu idi araç ta tek hoşuma gitmeyen koltuklar çok rahatsız.sandalye koltuğu gibi bu koltukları revize edemeyizmi.birde biliyorsunuz toyota sorunsuz ve yedek parça sıkıntısı yok.pejo da servis ve parça sıkıntsı varmı.artı bakım ücretleri nedir. 110 hp teppe p..peck bana iki hafta önce 30500 tl metalik bıraktılar .yalnız aracı çok beğendim 110 hp de gerçekten daha iyi olur diye düşünüyorum
  • BENIM ARABANIN MAZOT FİLTRESİ DEĞİŞTİ AMA 50000 E YAKLAŞMIŞTI.20000 KM AZ GELDI BANA O YUZDEN DEDİM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zirve93

    bu fiyatı hangi bayi verdi?
    quote:

    Orjinalden alıntı: alpcanmehmet

    12 yıldır corolla kullanıyorum.iki aracımıda sıfır aldım.geçen hafta tepee ya baktım .test sürüşü yaptım 90 hp full dolu idi araç ta tek hoşuma gitmeyen koltuklar çok rahatsız.sandalye koltuğu gibi bu koltukları revize edemeyizmi.birde biliyorsunuz toyota sorunsuz ve yedek parça sıkıntısı yok.pejo da servis ve parça sıkıntsı varmı.artı bakım ücretleri nedir. 110 hp teppe p..peck bana iki hafta önce 30500 tl metalik bıraktılar .yalnız aracı çok beğendim 110 hp de gerçekten daha iyi olur diye düşünüyorum




    Fiyatta sorun yok tüm bayiler verir bu fiyatı %5 Filo indirimi + 900 TL yakıt indirimiyle 30.250 ye kadar düşüyor fiyat. Ben 90 Bg lik Full ü sadece Ep yok 28.500 e aldım. Bu arada çok maceralı bir gün geçirdim. Araç yüzünden nihayet aracım geldi. Bugün itibariyle bayii ye geldi. P.tesi teslim ediceklermiş aracı. Bugün ist. aradım bölge müdürlüğünü bayinin Aracın en geç ayın 10 da geleceğini söylediğini fakat bugün bana bayinin aracın ne zaman geleceğinin belli olmadığı dediklerini söyledim. Kayıt aldılar vs. 1 saat sonra beni cepten arayıp özür dileyerek başladılar söze araç en erken ayın 21 de gelicek dediler ötv düştü yoğunluk vs. bir ton mazeret uydurdular. Hiç bir şekilde aracın ayın 21 den önce tezlim edemiyeceklerini söylediler dedim bizi madur bıraktınız. Aracımı sattım ayın 10 a göre kendimizi ayarladık vs. neyse çok fazla uzatmadan aradan yine birkaç saat geçti bayii beni aradı ve aracın geldi dedi Dalga geçmeyin dedim adamlara canım sıkkın arac gelmiyecek diye. Yarın gel gör arabanı p.tesi teslim edicez dediler. Sonuç olarak bölge müdürlüğünün aracın şase no sunu alıp takip ederek bana söylediklerine göre ayın 21 de gelicek olan aracım şuan bayiide adamların birbirinden haberleri yok. İlk bayiiye gittiğimde abi bizim araç takip sistemimiz var ordan aracın durumunu takip ediyoruz demişlerdi. Çok iyi takip ediliyor..




  • ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN SHEL DEN EURO DİZEL ALDIM VE KABACA BİR HESAP YAPTIM 66 TL LİK AKARYAKIT ALDIM, 303 KM GİTMİŞİM ŞEHİR İÇİ DUR KALKLI VE BAYAĞI EĞİM OLAN BİR BÖLGEDE YAŞIYORUM HABİRE YOKUŞ İN ÇIK ÇOK DEPOM YARIM IN BİR ÇİZGİ ÜSTÜNDEYDİ BÖLDÜĞÜMDE 217 KURUŞ ÇIKTI BANA NORMAL GELDİ TEPEE PREMİUM PACK 90 BEYGİR 100 VE 150 NİN ALTINA DÜŞMEDİM E 5 VE E 6 OTOYOLUNDA GERİ KALAN BÖLÜMDE KISMEN SAKİN KULLANDIM SİZCE NASIL BAŞKA TEST YAPAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIM YAPABİLİRLERSE SEVİNİRİM.
  • .....................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 22 Ocak 2011; 21:50:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN SHEL DEN EURO DİZEL ALDIM VE KABACA BİR HESAP YAPTIM 66 TL LİK AKARYAKIT ALDIM, 303 KM GİTMİŞİM ŞEHİR İÇİ DUR KALKLI VE BAYAĞI EĞİM OLAN BİR BÖLGEDE YAŞIYORUM HABİRE YOKUŞ İN ÇIK ÇOK DEPOM YARIM IN BİR ÇİZGİ ÜSTÜNDEYDİ BÖLDÜĞÜMDE 217 KURUŞ ÇIKTI BANA NORMAL GELDİ TEPEE PREMİUM PACK 90 BEYGİR 100 VE 150 NİN ALTINA DÜŞMEDİM E 5 VE E 6 OTOYOLUNDA GERİ KALAN BÖLÜMDE KISMEN SAKİN KULLANDIM SİZCE NASIL BAŞKA TEST YAPAN ARKADAŞLAR PAYLAŞIM YAPABİLİRLERSE SEVİNİRİM.


    Kullanımdan ve yol şartlarından (yokuştan falan bahsetmişsin yakıt tüketimi çok artıyor ) kaynaklanıyor sanırım bana göre çok geldi yakıt.Şehiriçinde evden işe ,işten eve gelirken haftada 1 50 liralık yakıt alıyorum yaklaşık 300-350km arası yol yapıyorum.En son bu hafta 323km de yakıt aldığım seviyeye geldi.litre olarakta yol bilgisayarında 5.9 litre gözüküyor.50 lira mazot 20 litre desek ortalama 338km gitmem gerekirki ,yaklaşık gitmişim.Bana göre oldukça makul yakıyor aracım.1900km ye geldi araç ilerleyen km lerde ve ilk 2500 bakımdan sonra tahminimce biraz daha azalabilir yakıt sarfiyatı.




  •  <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    Nihayet aracımızı görebildik daha alıp kullanamıyoruz ama olsun bunada rağzıyız. P.tesi plaka işlemleri bitsin alıcaz inş. Sizlerle paylaşmak istedim.




  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  • arkadaşlar grubumuz maşallah çok kalabalıklaşmış.. rayen arkadaş şimdi en eski tepee kullanıcıları bizmi oluyoruz:)
  • anottr hayırlı olsun araban şimdiden
    bu araç 90 lık demi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    arkadaşlar grubumuz maşallah çok kalabalıklaşmış.. rayen arkadaş şimdi en eski tepee kullanıcıları bizmi oluyoruz:)


    Doğal olarak...
  • anottr arkadaşım hayırlı olsun ,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
  • Bende Yeni Peugeot Parner Tepee 110hp premium pack siparişi verdim. 1 aya kadar yani en geç mayısın ikinci haftası gelecek.(miş)
    afyonda 33100 e kapattık.(33300 dediler.)Fiyat yüksekmi bilmiyorum ancak fiyat garantisi verdiler.(bazı bayiler vermiyor) ve ayrıca bazı firmalar anahtar teslim yapmıyorlarmış. Vergi plaka vs. masrafı araç sahibine kalıyormuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim. Ayrıca araca zam gelmiş ama daha listelere geçmedi dediler. (??) .

    Benim asıl yukarıda yazanlardan kafama takılan araçta bazı donanımlar eksik mi çıkıyor? Yani öyle bir izlenim oluştu bende. Mesela premium pack'ta olması gereken ekstra donanımlar:
    - elektrohidrolik direksiyon(diğerlerinde sadece hidrolik)
    - yan hava yastıkları
    - elektronik kumandalı arka kapı çocuk kilidi
    - deri direksiyon simidi(bunu çok merak ediyorum resimlerde hiç rastlamadım)
    - far sensörü
    - yağmur sensörü
    - hız sabitleme ve sınırlandırma sistemi
    - çift bölgeli otomatik klima
    - ön koltuklar arkasında katlanır masalar
    - orta konsol modüler eşya gözü
    - arka yan camlarda güneşlik
    - çocuk izleme aynası(mesela yukarıdaki mesajların birinde bu eksik felan deniyordu)
    - harici ses ekipmanı için torpidoda bağlantı prizi( bu da aynen eksik deniyor)
    - üç parça bağımsız katlanabilir sökülebilir virgül tipi kafalıklı arka koltuklar
    - yük bölümü seyyar aydınlatması
    - yük bölümünde 12V priz(bu da varmı merak ediyorum)
    - gövde rengi kapı kolları
    - gövde rengi ön ve arka tampon
    - ön sis farları
    - ön sis farları çevresinde krom çerçeveler

    liste biraz uzun ama 110hp premium pack sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Bunların hepsinin olması gerekiyor. peugeotun sitesindeki broşürde böyle. yukarıdaki listeden herhangi bir eksik çıkıyormu??


    Not birde 475 tl metalik boya farkı aldılar çok mu azmı anlamadım sitede bunu fiyatı yazmıyor.(33100'ün içinde)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharatlil -- 11 Nisan 2009; 20:45:03 >




  • hemşerim fiyat yüksek ya bana istanbul bağlarabaşında 30500 tl bıraktı.metailk boya 110 hp
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpcanmehmet

    hemşerim fiyat yüksek ya bana istanbul bağlarabaşında 30500 tl bıraktı.metailk boya 110 hp



    Sağol hemşo. Allah Allah pazartesi ilk iş bi peugeot genel merkezini arayacağım. Kafam karıştı şimdi.

    Birde birşey sorucam şu anahtar teslim olayı vardı değil mi? yani şu plaka vergi vs için ekstra ücret vermedin değil mi? Çünkü bazı bayiler bunu yapmayıp fiyat düşürebiliyormuş.

    Ayrıca filo indirimi mevzusunu da anlamadım ne gibi bir durumda bu indirimi yapıyorlar??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.