Şimdi Ara

Peugeot SUV modellerinde Haziran'a özel sıfır faizli kredi imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Peugeot SUV modellerinde Haziran'a özel sıfır faizli kredi imkanı



    Peugeot Türkiye, haziran ayına özel sıfır faizli kredi kampanyası ve teklifleri sunuyor.



    Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanyalarda, tüm Peugeot modellerinde düşük faizli kredi seçenekleri otomobil severleri bekliyor. Peugeot i-Cockpit®, EAT8 tam otomatik şanzıman ve yarı otonom sürüş seçenekleriyle öne çıkan Peugeot SUV ailesinde ay boyunca yüzde 0 faizli kredi teklifi sunuluyor.



    Buna göre, B-SUV sınıfının lideri Peugeot SUV 2008’e 50 bin TL için yüzde 0 faiz fırsatı veya 100 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Yeni Peugeot SUV 3008’de 90 bin TL için yüzde 0 faizli veya 180 bin TL için 15 ay yüzde 0,99 faizli kredi tercih edilebiliyor.



    Yedi kişilik oturma kapasitesi, yeni Peugeot i-Cockpit® ve Night Vision ile segmentinde tek 1.5 lt BlueHDi dizel motora sahip yeni Peugeot SUV 5008’i de ise 90 bin TL için yüzde 0 faizli kredi imkanı veya 180 bin TL için 15 ay yüzde 0,99 faizli kredi avantajı sağlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Ford, Türkiye'de üretilen Transit Connect'lerin konu olduğu 1,3 milyar dolarlık vergi cezasıyla karşı karşıya kalabilir



    Peugeot Türkiye, göz alıcı sedan ve hatchback modellerinde de haziran ayı boyunca özel fırsatlarla kullanıcıların karşısına çıkıyor. 2020 yılında Avrupa’da yılın otomobili ödülüne (European Car of the Year) layık görülen, dinamik ve enerjik tasarımıyla tamamen farklı, özgün bir duruş sergileyen yeni Peugeot 208’de 36 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği dikkatleri çekiyor. Peugeot 208, 189 bin TL’den başlayan uygun fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.



    Yenilikçi teknolojiler ve sürüş keyfinin mükemmel birleşimi ile sınıfındaki standartları yeniden belirleyen Peugeot 508 ise yüzde 0 faizli kredi seçeneği veya 180 bin TL için 15 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.









  • Satış fiyatlarını yazsaydınız keşke böyle olunca alabileceğimiz bişey gibi duruyor 🥲

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 208 bile 189dan başlıyo bide uygun fiyatlarla 😎

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ocak, şubat ve mart aylarında 220-230 bin liralık 308 için bile 150 bin liraya kadar %0 faizli kredi veriyorlardı. yılın başında dolar düştüğünde araç fiyatında indirime gitmek yerine ucuz kredi vermişlerdi. mart sonunda faizler artınca o iş bitti tabii.

  • ya arkadaş şurda bir haber yaparken bari uygun fiyatlı demeyin haberciliğin niteliğine aykırı telefon incelemesi var uygun fiyatlı diyor fiyat ne 3000-4000tl neresi uygun piyasa böyle dersiniz o zaman cümleyi hiç kurmayın dalga geçer gibi 189000tl 208 en bazı üstelik 1000cc yada 1200cc artık rampada ittir arabayı aşağı inip

  • Aylık ortalama 9k ödemeye denk geliyor.Arabaya ayda 9k yatıran gider mercedes falan alır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halkça kedinin ciğere baktığı gibi bakarız ancak ! Makam sahipleri de bizim oylarımız ile Audi Mercedes lere binsinler. Binin bakalım binebildiğiniz kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_tutkunu -- 6 Haziran 2021; 23:21:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dacia varken biraz süslüsüne bu paralar bence hala çok.

    Satışlarda ilk 10’a bile giremeyince tabi haliyle kampanya yapılmış fakat yetersiz, fiyatlar hala fazla.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pejo bayileri beni bezdirdi
    İsimlerini duymak bile istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Pejo bayileri beni bezdirdi
    İsimlerini duymak bile istemiyorum.

    Hayırdır.citröen alma aşamasındayım.Bayi hem pejo hem opel hemde citröen

  • Bu nasıl bı kampanya dalgami geçiyorlar yok yok adam seciyorlar her ay 20 bin zam yapiyorlar 208 bile 200 bin TL dayandı boş paketi bu fiyatlara peugeot gözden geçirmeli bize gecirmemeki

  • Bu rakamlara tüm arabayı %0 faizle verseniz boş... 380 bin liraya 2008 olur mu ya! Araba bu araba. Ülkenin hâline bak

  • kimsede takat kalmadı araba alacak satabiliyorsanız satın

  • Bayilere gidiyorsun. Sanki bedava veriyorlarmış gibi bir afralar bir tafralar. Gören de bugatti satıyorlar sanar. Müşteri ilişkileri sıfır seviyesinde!

  • 350 bin TL lik arabaya 50 bin TL kredi veriyor şaka gibi. Aracın fiyatı zaten uçuk , verdikleri kredi de komedi gibi. Zamanında millete yok çekip galerilere toplu toplu sattılar, şimdi de galeriler almayınca millete geri dönmeye çalışıyorlar.

  • Boş bir kampanya

  • 200 bin tl zam yap, sonra 25 bin düşür, şu millet bir boykot edebilse, ayarın kralını verecekte, birlik yok kardeşim, verginin içinden geçiyorlar, ses yok petrol varili dünyada yerlerde bizde 65 kuruş zam zama bak zamcık..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.