Şimdi Ara

Peugoet 308 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2017, 7bin kmde peugoet 308 gt line aracımda 2 den 1 gecerken özellikle seyir halindeyken ışıklara gelince durmaya yakın ısrarla arac vitesi 2 de kalıyor titreme yapıyor birde 2. Viteste biraz eğimli yolda gaz vermeme rağmen tekleme yapıyor peugoet yetkili servisinde randevu oluşturdum garantisi devam etmekte araçtan cok memnunum fakat bu sorun beni bayağı gerdi yeni aracta böyle bir durum olması rahatsız etti servis buna cözüm bulabilir mi ne yapabilirim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gecmis olsun.Otomatik herhalde arac.Sonucta insan yapimi.Fazla kullanmadan servisin teshis koymasi uygun olacaktir.Km yapmis olsaydi yagin degismesi fark yaratirdi ama bu kadar yeni aracta olmasi beklenir ozellikle tork konventorlu bir urun icin beklenen durum degil.

    Tekrar kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titreme yapması sorun ama, sıkışık trafikte 2. viteste kalması sorun olmayabilir. Daha önce kullandığım bir tam otomatikte 2 dakika boyunca 20 km/h hızı aşmadan yol alırsan şanzıman kendisini 2. vitese alırdı hiç 1. vitese düşürmezdi. Aynı şekilde yokuş aşağı durumlarda da çoğu zaman 2. viteste kalmayı tercih ederdi. Direk şanzımanın özelliği idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.