Şimdi Ara

PFDK, Polat ve Adalı'ya cezayı kesti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PFDK, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a 7 gün, Beşiktaş yöneticisi Serdar adalı'ya 30 gün ve Murat yalçındağ'a 21 hak mahrumiyeti cezası verdi.


    PFDK, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a 7 gün, Beşiktaş yöneticisi Serdar adalı'ya 30 gün ve Murat yalçındağ'a 21 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

     PFDK, Polat ve Adalı'ya cezayı kesti!



  • Komedi resmen...Soyunma odası basmaya 21gün, hakkını savunmaya 30gün...
  • Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'a 7, yöneticisi Murat Yalçındağ'a 21, Beşiktaş yöneticileri Serdal Adalı'ya 30 ve Cengiz Zülfikaroğlu'na ise 15 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
  • Bundan sonra hakkını aramak isteyen basın toplantısı düzenleyeceğine hakem odasını bassın.

    Verilen cezanın açıklaması budur.
  • Adalı'nın yaptığı kadar ciddi bir şey değildir soyunma odası basmak.

    Adnan Polat'ın cezası iyi bence. Ceza verilecek sonuçta minimum olmalı.

    Ne terbiye sınırlarını aştı, ne de olmayan bir şeyi var gibi gösterdi çünkü. Bu sene GS'a karşı çok hakem hatası denk geldi. Her sene başka takımlara oluyor, konuşuyorlar. Adnan Polat'ın konuşması normal. Ama 2. açıklama da yaptı sanırım, o nedenle ceza geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jermaine723

    Adalı'nın yaptığı kadar ciddi bir şey değildir soyunma odası basmak.

    Adnan Polat'ın cezası iyi bence. Ceza verilecek sonuçta minimum olmalı.

    Ne terbiye sınırlarını aştı, ne de olmayan bir şeyi var gibi gösterdi çünkü. Bu sene GS'a karşı çok hakem hatası denk geldi. Her sene başka takımlara oluyor, konuşuyorlar. Adnan Polat'ın konuşması normal. Ama 2. açıklama da yaptı sanırım, o nedenle ceza geldi.


    Size çok basit bir soru soracağım. Şimdi siz yazdığınız mesajda "Adnan Polat haklı, bu sene aleyhlerinde çok hata yapıldı" diyorsunuz ve Beşiktaş'ı itirazında haksız bulduğunuzu ima ediyorsunuz.

    Aurelio'nun İBB maçında yaptığı hareket kırmızı kart. İtirazımız yok. Karabük maçında Toraman kırmızı görmeliydi, Emenike'nin pozisyonu penaltı + kırmızı karttı. Bunlara da itirazımız yok.

    Peki siz gerçekten sene başından beri Beşiktaş'a, özellikle kasti sertlik yapan rakiplere gösterilmeyen kartlar konusunda, haksızlık yapılmadığını mı düşünüyorsunuz?

    Geçen gün bir arkadaş çok manidar bir istatistik vermişti. Beşiktaş'ın 8 Avrupa maçında rakipleri 5 kırmızı kart görmüş, Türkiye'de ise rakipler 26 maçta sadece 2 kırmızı kart görürken Beşiktaşlı oyuncular 3 kırmızı kartla cezalandırılmış. Kabul ediyorum, bu istatistiklerin arasında illa ki doğru orantı olması gerekmiyor fakat hakemlerin futbol oynamaya çalışan takımlara, özellikle de Beşiktaş'a karşı yapılan sert ve yıldırıcı oyuna tolerans gösterdikleri bir gerçek. Yani gösterilmeyen 1 sarı kartın bile önemli olduğu bir dönemde (sarı kart gören oyuncu daha temkinli olmak zorunda kalacak ve ikili müdahalelere girmekten çekinecek, bu da futbol oynamaya çalışan takımın işine gelecek) verilmeyen belki de 10'un üzerinde kırmızı karttan söz ediyoruz. Toraman'ın, Üzülmez'in, Aurelio'nun pozisyonları kırmızı kart ama rakiplerin yaptığı ne peki? İBB maçından sonra 6 oyuncumuz darbeye bağlı sakatlık yaşamış. Bu normal olabilir mi?

    Karabük maçından sonra yapılan basın toplantısı bir maçın reaksiyonu değildi. Öncelikle bunu anlamak lazım. Sezon başından beri rakiplere gösterilmeyen kartların, sahada uygulanan anlamsız sertliğin, federasyonun maç için daha müsait günler varken sanki bilerek fikstürü sıkıştırmaya çalışmasının getirdiği bir tepkiydi.




  • Kasıtlı sertlik her takıma yapılıyor.

    İşte penaltıdır, kırmızı karttır bu konuda GS dışında mağdur olan bilmiyorum pek.

    Ben de isterim sertliklerde kartlar daha cömert çıkarılsın. Ama en basitinden FB-GS maçında Niang ciddi sakatlandı, ama Neill'e kırmızı çıkmadı. Adı önemli değil, başka maçta Lugano olur başkası olur.

    2 maç sertliklere müsaade etmessen düzelir durum.

    Ama durum bu, her takıma sertlik oluyor. Genelde de büyüklerin maçları seyredildiği için onlar ön planda oluyor.

    Sertlik futbolun doğasında var, ama amaç sakatlamaksa ya da caydırayımsa mutlaka cezalandırılmalı. Ama çok zor kart çıkartıyor ve çok zor penaltı veriyor bizim hakemlerimiz.
  • hakem odası basma: 21 gün
    basın toplantısı: 30 gün


    napak inanak mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.