Şimdi Ara

Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Derin cehaletini gözler önüne seriyorsun.


    Biontech aşısının içeriği belli, açık kaynaklardan ulaşabilirsin. Ama sen aşının içeriğini merak edip araştırmadın bile. Sosyal medyada birileri aşının içinde şu var, çok zararlı madde dedi sen de buna inandın. Bunu da kendine sorgulamak kisvesi altında yutturdun. Genetik ilaç dediğine göre aşının DNA'ya etki ettiği yalanını uyduranlara inandın.


    Senin yaptığın şey sorgulamak değil, kişisel inançlarının işine gelen, senin egonu tatmin edecek tarafı seçmek ve seçtiğin tarafı sonuna kadar savunmaktır. Sorgulamak bilimsel yöntemlerle olur. Bunu da uzmanlar yapar. Kişisel sorgulamanı yapmak için benim yaptığım gibi bilimsel yayınları takip edersin. Senin dünyan on binlerce uzmanın, doktorun, araştırmacının kötü niyetli olduğu, hepsinin satın alındığı, hepsinin ağız birliği ettiği fantastik bir dünya. Bilgine güveniyorsan yaparsın kendi bilimsel araştırmalarını, sonuçlarını yayınlarsın biz de faydalanırız. Tuvalette otururken tweet okumakla sorgulamış olmuyorsun.


    Araştırmaları yetersiz bulursun, ya da güvenilir bulmazsın, aşı olmamayı tercih edersin bunu anlarım. Ama siz bununla kalmıyorsunuz, yalan söyluyorsunuz ve yayılmasına aracalik ediyorsunuz. Düz dunyaciların ve Lozancılarında düşünce sistematiği birebir aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    O üye TKP ye oy veren bir komünist bunlari savunmasi dogal

  • Doğru. Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Mecburi bırakıldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşıyı 3 doz oldum. Pişman değilim. Son kontrol ettirdiğimde kalbim dağ gibiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    Gerçekten de haber paylaşırken güvenilir bir kaynak lazım. Muhbir Haber ne?

  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Ayyyy, tüh, artık yarım adam sayılırsın. Çocuk falan oluyor mu? Çipler içinde acıtıyor mu? Başkalarının kontrolünde yaşamak nasıl bir şey? Hiç istemesen bile domuz yemeye zorluyorlar mı? Çipini kapatırız diye tehdit ettiler mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Çipler batıyor mu hocam içinizde? Rahatsızlık var mı? Hiç çipinizi kapattılar mı? İstemeseniz de domuz yeme isteği ne durumda? Bir de şimdi çocuk yapmak isteseniz evlatlık mı alacaksınız? Hiçbir zaman baba olamayacak olmak nasıl bir duygu? Biraz anlatın da bilelim aşının etkilerini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Ocak 2024; 18:3:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarafsız Göz rumuzlu yazarın beni gizli gizli okuduğunu bildiğim için bu mesajı yazıyorum.

    Kendisinin engellemesine sebebi tartışma yürütebilecek çapta birisi olmamasıdır. Bu sefer de bana cevap vermek yerine başkasının arkasına sığınmış.

    TKP'ye oy verdiğim veya komünist olduğumu gerekçe göstererek aşı konusundaki öne sürdüğüm savları değersizleştirmeye çalışmış. Kendisinin bu başarısız çabasından dolayı tebrik ediyorum. Bilmediği şey ise aşı yaptırmayan komünistlerin / TKP'lilerin de olduğu. Evet Tarafsız Göz mikrofon sende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 10 Ocak 2024; 18:8:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi.
    Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi.www.ntv.com.tr
    Her ay 301 kişiye Covid-19 aşısı tazminatı ödeniyor
    https://www.ntv.com.tr/dunya/her-ay-301-kisiye-covid-19-asisi-tazminati-odeniyor,GzrZUVy6c069MKM2U_EoNg
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Bu konuda cokta bilgili oldugunu sanmiyorum, Profesör Doktor degilsen tabi. Yalniz Sucharit Bhakdi gibi bircok uzman Doktorlarda bu Genetik sivilari elestiriyorlar, bu sivilarin uzun dönemde bircok yan etkiyi beraberinde getireceginin altini ciziyorlar. Asidan sonra yan etkilerinden dolayi hayatlari altüst olan insanlar, asilarin yan etkisi yok denilerek ortada birakildilar. Bir insan sirf karsisindakinin düsünceleri hosuna gitmedigi icin onu cahil olarak nitlelendirmesi kendi cahilliginin yüzüne yansimasidir. mRNA Asilari ile Genetik Terapilerin birbirinden hicbir farki yoktur, bu konuda daha önce aciklamali yazim vardi, arayip bulup okuyabilirsin, bunlari kendi kafamdan uydurmadim uzun yillarini tibbi arastirmalara vermis uzmanarin yazilarini tercüme etmistim.


    Sorun inanip inanmamak degil, bilime inanmak diye birsey yoktur cunku bilim sürekli degisir ve gelisir, bu gelisimini ise daha önce kabul ettigi dogrulari yanlislayarak saglar veya üstne koyarak. Beni tanimadan ego tatmini zirvalarini yazmissin. Covid döneminde en cok yazanlardan biriyim belkide, sürekli birtakim Bilimadamlarinin yazilarini tercüme etmey calistim, Gazete Mansetlerindeki lerle Pubmedde yazanlarin biribirinden cok farkli olduklarini ortaya koydum. Yazdigin salvolara karsi bagisiklik kazandik, sen gibiler sadece tribünlere oynayan ve gücün yaninda olarak kendini güclü hissedenlerdensiniz! Tek basiniza düsünmeyi bilmezsiniz, sizin yerinize hep birileri düsünmüstür zaten siz sadece o düsünüleni alip üzerinize giyenlerdensiniz.


    Asilarin güvenli sayilmalari icin 10 Yil denenmesi gerekir, Covid asilarinda ise daha nce insan üzerinde uygulanmasi yasak olan yeni Metod asilar bu deneme süresine tabi tutulmadan kitlelere uygulanmistir. Ben asi karsiti degilim ama bu güvenligi kanitlanmamis neyi dügü belirsiz Genetik sivilara karsiyim!


    Lozan ne alaka cözemedim, hatta düz dünya olayinida bunlarin konu ile ilgisi nedir? Nedir bu sizdeki hosunuza gitmeyen düsünceleri dikte etmeye calismaniz? Bu agresiflik niye? Sen günde 5 kez Asi ol sana karisan yok, birsey diyende yok. istersen su gibi ic ama seninle ayni düsüncede olmayanlarada saygi göstermesini bil. Bilimsel bir arastirmayi inanc sistemine baglayan sizsiniz, bu isin uzerinde calisan bilimadamalari sizin kadar bu asilardan emin degiller. Alismissiniz herseye bir etiket vurmaya, Bilimsel olaya ideolojik yaklasan zaten gerceklerden kopmus demektir.





  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Asi karsiti terii tam olarak nedir önce bunu bir acikliga kavusturalim. Ben asi karsiti degilim, klasik asilarinida olmus bir insanim. Karsi oldugum ve ikna olmadigim 1. Grip Asilari ki viruslerin her bulasiminda degistigini baz alirsak zaten etkisizdirler 2. Genetik terapi metodunun Asi lobisinin kelime cambazligi ile Geneteik terapi olarak adlandirilmadan ve yeterince denenmeden kitlelere uygulanmasidir. Bir insan olarak vücuduma enjekte edilen sey hakkinda düsünmeye ve secmeye hakkim var. Bende düsünen bir insan olarak kendimce arastirdim ve güvenli olmadigi kanisina vardim, bu kaniya varirkende bircok Bilimadaminin yazdigi makaleleri ve Pubmeddeki yazilari okudum. Robert Koch enstitüsünün anlattiklari Gazetelerde farkli iken kendi sitesinde cok daha farkli seyler söylüyor idi. Insanlar Bilimi Bulvar gazetelerinden takip ettikleri icin onlar anaakim medyanin yazdiklarini takip ederek bir kaniya ulastilar. Gercege ulasmak ise o kadar kolay degildi, igneyle cimbizla bircok makalenin arasinda bircok seyi okuyarak bulabilirdin.


    Asilarin tam olarak iceriginde ne oldugu belli degil, Asi olanlarada bu bilgiler sunulmadi ve herkes kagit imzalayarak asi olmaya zorlandi, yoksa seyahat özgürlügü bile yoktu. Bir anda tüm dünya Cindeki sosyal kredi sistemine benzer bir Saglik diktatörlügüne büründü.


    Somut birseyleri olamayanlar nedense düz dünyaci asi karsiti salvolarina sarilirlar hemen, bu beni sasirtmadi.


    Medikal okuryazarlik olsa zaten daha cok insan asilara temkinli yaklasir ve elinden alinan haklarina karsi direnirdi.


    Gida Terörüde üzerinde cok durdugum konulardandir, Genetigi bozulmus gidalar hakkindada yazilarim var.


    Hamas Türkiyede Terör Örgütü olarak görülmüyor. Ona bakarsan ABD terör listesindeki PKK lilara Suriyede egitim ve silah veriyor, sadece onlari misafir etmekle kalmiyor. Hamas denen olgu Israilin devlet terörüne karsi varolan ve süregelen hareketin bir sonucudur, ISID le uzaktan yakindan bir alakasi yoktur. dahasi ISID in bugüne dek Israile herhangi bir zararida dokunmamistir ilginc bir sekilde sadece Müslüman ülkelerde Müslümanlari hedef almistir. ISID in ayni zamanda ABD tarafindan cikarilan bir örgüt olduguda biliniyor.


    Türkiye ne yazikki Cinli iletisim donanimlarini kullanmakta ve ilerde her alanda bu basina buyuk belalar acacaktir.


    Israil cok renkli olabilir sonucta orayi Israil hukumeti yönetiyor ve yönetenler ise Asiri sagci Fasist ve Aperteid rejimine cevirdiler israili. Hukumeti secen yine o cok renkli halkidir. Benim Israil konusundaki tepkilerim insaniyet acisindandir din odakli bakmiyorum bu olaya. Ortada 80 yila yakin zamandir ezilen ve katledilen haklari gasp edilen bir halk var. Bu konuda miting düzenlemekten öte gidemeyen yöneticilerdende sözlerimi sakinmadim.


    Israilin her haneyi tek tek aradigina kendin dahi inanmiyorsun ama yinede yazmissin. Arasa ne olacak? 2 Milyon halki 40 km uzunluktaki bir yerin guneyine gidin dediler gidenleri bombaladilar sonra kuzeye gidin orayi vurdular. Bosa algi yapma yarin soykirim davasi basliyor. Israil askerlerinin gereksiz yere savunmasiz kadinlari elinde cocugu ile yoda karsidan karsiya nasil katlettiginin videolari var, ac izle. 7 Ekimde rastgele Tank ve Helikopterle Israilli sivillerin uzerine ates eden Israil ordusu oldugu ortaya cikti, su festivalde yanan arabalarinda helikopterden acilan ates sonucu oldugu Israil gazetelerince alatildi, videolari basinaa sizdi.


    Politik dogruculuk hicbirzaman samimi dogruculuk icin ortaya cikarilmadi, kendileri gibi düsünmeyenleri baski altina almak icin ortaya cikarilmis bizde mahalle baskisi olarak bilinen kavramin batili siyasilerce kullanilan adidir.


    Imamoglunun böyle bir yardimi varsa onu kutluyorum. Filistin halki gercekten bunca yasadigi pisligin icinde temiz kalmayi basarmis bir halktir. Bizde deprem olsa 3 gunde yardim kamyonlarini talan edenler ortaya cikarken Filistinde kimse kimsenin malina dahi dokunmuyor, anarsi cikmiyor, bu insanlari hicbir bomba ile yikamazsiniz.





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Yalniz Sucharit Bhakdi gibi bircok uzman Doktorlarda bu Genetik sivilari elestiriyorlar

    Sucharit Bhakdi şarlatanın tekidir. Ünvanını şöhret amaçlı kullanmıştır. Daha covid-19 çok yeniyken, sadece Çin'de ve İtalya'da görülmüşken elinde hiçbir veri olmadan bu ülkelerde hava kalitesi kötü o yüzden hasta oluyorlar dedi. Bak bu sadece bir örnek. Hangi adamı referans alıyorsun düşün. İddiası patlayınca ağız değiştirdi, yine patladı. Her seferinde patladı. Türkiye'den de bu türden doktor ünvanlı kişiler çıktı. Tek amaçları şöhret.


    Alıntı

    metni:
    Asidan sonra yan etkilerinden dolayi hayatlari altüst olan insanlar, asilarin yan etkisi yok denilerek ortada birakildilar.

    Nerde bu insanlar yahu? Sizin iddianıza göre sokakta nereye baksak aşı yüzünden patır patır ölen insanlar görmemiz lazımdı. Milyarlarca kişi aşı oldu yahu, sizin dediğiniz derecede ölüm riski taşıyan bir aşı olacak ve bu istatistiklere yansımayacak öyle mi? Hani aşı yüzünden ölen-hastalanan sporculardan bahsediyordun, neredeler?


    Alıntı

    metni:
    Bir insan sirf karsisindakinin düsünceleri hosuna gitmedigi icin onu cahil olarak nitlelendirmesi kendi cahilliginin yüzüne yansimasidir.


    Düşüncelerin hoşuma gitmediği için değil, yanlış bilgi verdiğin için cahil dedim. Zira Biontech aşısının içeriği belli ve aşı genleri değiştirmiyor. Bak bunlar yorum filan değil net bilgi. Peki cahil demeyelim ama diğer ihtimal yalancı olman. Yani bu bilgileri zaten biliyorsun ama farklı yansıtıyorsun, bu da seni yalancı yapıyor. Başka bir ihtimal yok. Ama daha da kötüsü bu konudaki iki yüzlü tavrın. Önceki mesajında bana dediklerine bakalım:


    Alıntı

    metni:
    Insanlar ictigi sivinin bile icindekini okurken, vücutlarina enjekte edilen genetik sivilarin icinde ne oldugunu bilmediler. Sorgulayanlar ise köylü kurnazligiyla alakasiz sekilde bilim düsmani olarak etiketlendiler. Sizin zümrenin yalanci cobandan farki yok! Istediginizi alamayinca Lozanin gizli maddlerinden girip düz dünyadan cikarsiniz. Size göre sizin düsünmeyede ihtiyaciniz yok sorgulamayada, sizin yerinize Uzzmanlar düsünüp sorgulamistir Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi. . Kullanilmayan organlar zayiflarmis ezberden etiketlemede kolay oldugu icin, birtakim semptomlar bas göstermis.


    Yani sen benim düşüncelerimi beğenmediğin için beni köylü kurnazlığıyla, yalancılıkla, düşünmemekle, beynini kullanmamakla itham etmişsin. Yazının %80'i kişisel ithamdan oluşuyor. Ama ben sana sadece cahil dedim diye zoruna gidiyor öyle mi? Umarım daha çok zoruna gider, umarım iki yüzlü olman da zoruna gider de düzelirsin belki. Devam edelim.


    Alıntı

    metni:
    mRNA Asilari ile Genetik Terapilerin birbirinden hicbir farki yoktur, bu konuda daha önce aciklamali yazim vardi, arayip bulup okuyabilirsin, bunlari kendi kafamdan uydurmadim uzun yillarini tibbi arastirmalara vermis uzmanarin yazilarini tercüme etmistim.


    Senin zırvalarına cevap vermek yeterince vaktimi alıyor, senin geçmiş yazılarına niye bakayım ki? Neyden bahsettiğini biliyorsan bahsettiğin yazını bir dk içinde bulup koyarsın. Benden senin geçmiş mesajlarını araştırmamı istemendeki mantık nedir yani?


    Alıntı

    metni:
    Asilarin güvenli sayilmalari icin 10 Yil denenmesi gerekir, Covid asilarinda ise daha nce insan üzerinde uygulanmasi yasak olan yeni Metod asilar bu deneme süresine tabi tutulmadan kitlelere uygulanmistir.


    Öncelikle kişisel olarak güvenmemenle ilgili herhangi bir sorunum yok. Ben sorunum sizin yalan bilgi yaymanızda. Yeteri kadar süre geçmediği için güvenmeyip aşı olmamaya saygım sonsuz. Ama siz burada da bir yanıltma yapıyorsunuz. MRNA aşı tedavisi zaten uzun yıllardır kanser hastalığı için geliştirilen bir tedavi. Yani sıfırdan başlama gibi bir durum yok. Salgını durdurmak için mecburen acil kullanım onayı verdiler. MRNA aşılarının daha öncesinde insan üzerinde uygulanması yasaktı demişsin. Bak burada mRNA kanser aşısının 2017 yılında paylaşılmış insanlı deney sonuçları var:



    https://idp.nature.com/transit?redirect_uri=https%3A%2F%2Fwww.nature.com%2Farticles%2Fnature.2017.22249&code=8307d178-ed49-450f-874f-b4c87a9f3521


    Alıntı

    metni:
    Lozan ne alaka cözemedim, hatta düz dünya olayinida bunlarin konu ile ilgisi nedir?


    Konuyla ilgisi yok tabii ki. Ama sen basit bir benzetmeyi bile anlamamışsın. Düşünce, sonuç çıkarma sistematiğiniz aynı demişim ve sen bu dediğimi tekrar ispatlamış oldun.


    Alıntı

    metni:
    Bu agresiflik niye?


    Benim agresif olduğumu nerden çıkardın bilmiyorum ama ettiğin hakaretler senin agresif olduğunu gösteriyor.

    Alıntı

    metni:

    ayni düsüncede olmayanlarada saygi göstermesini bil.


    Farklı düşüncelere karşı saygıda en ufak bir emare göstermeyen biri olarak başkasından saygı beklemek?


    Alıntı

    metni:
    Alismissiniz herseye bir etiket vurmaya, Bilimsel olaya ideolojik yaklasan zaten gerceklerden kopmus demektir.


    Kendini çok güzel tarif etmişsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 10 Ocak 2024; 20:19:6 >




  • Habere dair yabancı kaynak bulamadım. Haberde de kaynak net olarak verilmemiş. Yine de haberi doğru kabul edersek Almanya için 301 çok çok küçük sayı ve bu zaten aşının bildirilen risk oranı içerisinde. Problem?

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Hala agresifsin, ben sana cevap yazdim sadece. Düsüncelerini dikte etmeye calisiyorsun, Covid asilarindan dolayi cok insan zarar gördü. TV de canli yayin sirasinda kac Sporcu kalpten gitti, bunlar daha önce cok nadirken Asilardan sonra epey yaygin görüldü. Kac insan aniden öldü ve yapilan Otopsi sonucunda pihti atmasi oldugu ortaya cikti ustelik bu insanlarin cogu genc ve sagliklii insanlardi.

    Sen hangi Profesör isterdin su kollarini önüne baglayipta TV de konusmaktan meslegini icra edemeyen Mehmet Ceyhanmi? Covid yeni cikmisken hepsi bir anda Covid uzmani kesildiler ne ara ekranlardan uzak kalipta Covid uzerinde calistilar orasi ayri muamma. SUcharit Bakdi siradan biri degil meslekten men edilme korkusuda yok, bizzat tanidigim doktorlar var Covid Asilarindan sonra hastalarinin durumunun kötüye gittigini görüp Covid Asisini yapmaktan vazgecen.

    Profesore sarlatan diyen bir adamla konusacak pek birsey oldugunu sanmiyorum. Parasal ve meslekten men edilme kaygisi tasimayan Profesörler bu konularda cok degisik konusurken Ilac firmalarinin finanse ettigi TV Proflari cok farkli konustular. Gerceklerin ortaya cikma huyu vardir ve zamanda bu asilarin hicbir yararinin olmadigini gösterdi. Dedigim gibi sen var günde 5 L ic bu sivilari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Ocak 2024; 20:28:14 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Yazdığın orada duruyor. Bana verdiğin cevap baştan aşağıya hakaret içeriyor. Ama agresif olan ben oluyorum öyle mi? Peki öyle olsun, seni mi kıracağım? Ben düşüncelerimi dikte etmeye çalışmıyorum, ben senin düşüncelerini çürütüyorum. Düşüncelerin çürüdükçe kendi benliğin ile mücadele ediyorsun. Mesela mRNA methodunun covid öncesinde insan üzerinde denenmesinin yasak olduğunu yazmışsın. Ben ise 2017 yılından insanlı deney sonuçlarını gösterdim. Bu durumla nasıl baş edeceksin? Olgun insan gibi yanıldığını kabul edebilecek misin? Göster o sporcuları, aşıdan önce şu kadar sporcu öldü, sonrasında şu kadar öldü diye göster tek tek. Niye yapmıyorsun?


    Ben profesör filan istemiyorum, ben veri istiyorum, bilimsel makale istiyorum. Övünerek bahsediyordun ya şurdan çevirdim burdan çevirdim yazdım diye. Göster onları görelim. Ama belli ki sen kendi yazdıklarına bile güvenmiyorsun. Anektodal verilere mi girelim? Emin ol benim senden çok daha fazla doktor veya sağlık çalışanı tanıdığım vardır. Filyasyon ekibinden olan tanıdıklarım var yahu. Aşı öncesi ve sonrası girdikleri hane sayılarının arasında katlarca fark var. Bırak Biontech'i, Sinovac geldiğinde sağlık çalışanı ölümleri bıçak gibi kesildi. Git haberlere bak.


    Şarlatan (bilimsel anlamda) ne demekmiş bir araştır. Profesör birisi de şarlatan olabilir. Mesela bir prof mRNA aşısının DNA'yı değiştirdiğini iddia ediyor, doğrusunu bile bile yapıyor bunu hem de, buna şarlatan demeyeceğiz de neye diyeceğiz. Senin ilaç firmalarından para aldığını iddia ettiğin proflar da sana göre şarlatan. Önce kavramları bir öğren. Bilim insanlarının arasında görüş farklılıkları olması gayet normal ama alenen yalan söylemek bambaşka mesele.


    Her neyse, dünya bu konuyu çoktan aştı. Hâlâ sağdan soldan, kaynaksız da olsa haber bulup biz haklıydık demeye çalışıyorsun. İnsanlar sizi ciddiye almayıp cevap vermedikçe kendinizi nimetten sayıyorsunuz. Sadece internette varsınız, gerçek hayatta bir karşılığınız yok, akademide ise hiçbir karşılığınız yok. Siz en iyi bir 10 sene bekleyin, belki aşının içindeki çip aktif olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 10 Ocak 2024; 21:18:20 >




  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Agresifsin cünkü daha ilk mesajinda Lozandan girdin duz dunyadan ciktin, cahillik salvolariyla geldin. mRNA Asilari acil durum icin gecici onay aldilar bunlarin hicbiri gerekli deney süreleri olan 10 yili tamamlayip normal onay almadilar. Johnsson ve Astra Zeneca asilarinin bu gecici onaylarida daha sonra iptal edildi. Ironik olan ise Astra zeneca asilari pihti atmasindan dolayi günah kecisi ilan edilirken Pfizer asilarina bu yasagi getirmediler.


    Benden fazla doktor tanima imkanin yok diyebilirim. Filyasyon ekibi dediin yürütmelige göre temasli arayanlar, bunlari tanisan ne yazar? Sinovac Asilari Avrupada hic kullanilmadi ve bu asiyi olanlar asi olmamis sayildi, hadi burdan yak simdi. Astra Zenecanin safdisi birakilma nedeni yine Pfizer idi, daha güclü oldugundan Astra Zenecayi safdisi birakti. Ülkelerle yaptiklari anlasmalarlada ülkeleri baski altina aldilar. Isin icine para girmisse orda Bilimi degilde ancak parayi bulursun!


    Genetik Terapi hakkinda:



    Genetige bagli hastaliklarin Tedavisi icin gelistirilen ve Gen Terapisi adi verilen Zolgensma nasil calisir:


    Bu bircok Yasal engellere tabi bir durumdur. Bu örnegin Spinal Müsküler Atrofisi (SMA) gibi dogustan olan hastaliklarin tedavisi icin uygulanir. Zolgensma adi verilen ilac Dünyanin en pahali ilacidir ve tutari 1.9 Milyon € dur. Bu hastalik, motor sinir hücre kaybi ve kas erimesine sebep olur ve siddetli durumlarda bebek en fazla 2 yil yasar.


    Bu hastaliga karsi gelistirilen tek ilac Zolgensma adi verilen Gen Terapisi ilacidir. Hücre icine Vektor adli Virüs enjekte edilerek, Terapi hatanin oldugu yerde etki eder. Bu Virüs birkereligine Infuzyon ile damardan verilir. Uzmanlar Terapiyle hastaligin tamamiyla iyilesmesini umut ediyorlar. Bu Terapi Metodu SMA Hastaliginin derecesine göre dünyanin degisik ülkelerde yapilmasina izin verilmistir. Bu Metod en cok erken yaslarda uygulandiginda daha etkili olur, yani ilk semptomlarin ciktigi dönemde.




    Genetik Hastaliga bagli, eksik veya hatali Gen, dogru calisan bir kopyasiyla degistirilir.


    Hatali Gen Kalitimi (Virüs Kalitimi) cikarilip, Modifiye edilmis Vektor adi verilen Virus-Vektor hücre cekirdegine verilir. Yeni Gen bilgileri böylelikle DNA Ipligindeki yerini alir.






    Genetik Asilarinda calisma yöntemi, Gen Terapisinden farkli degildir. Aslinda Covid19 icin gelistirilen Genetik Asilarda Hücrelerin Genetigini degistiririler ve Gen Terapisinden farklari; Gen Terapisine her ülke izin vermemistir, izin verenlerde bu izni hastaligin siddetine göre denetlme altinda ve bircok yasal engellerle buna onay vermistir. Covid19 Asilariysa gelistirilmesi tamamlandiginda, Gen Terapisi olarak adlandirilmadigi icin tüm bu yasal düzenlemelere ve insan haklari kanunlarina tabi olmadan kitlesel olarak insanlara uygulanacaktir!



    Pfizer yetkilileri: Kimse aşı yaptırmaya zorlanmadı. Bu sadece bir fırsat ve tavsiyeydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Ocak 2024; 22:13:50 >




  • Covid dedikleri aslında grip'in ta kendisiydi. Çoğu insan sazan gibi atladı. Sahte görüntülerle, haberlerle, kukla doktorlarla insanları zorlayıp, korkutup aşıladılar. Yalan yanlış alakasız tedavilerle, kullandıkları ilaçlarla insanları öldürdüler. Bu covid yalanına halen inanan varsa elimde satılık köprü ve tünel var. Kelepir fiyatına bırakırım

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Sen şimdi gerçekten de alakasız bir ilacın çalışma yöntemini yazdın diye okuyanlara bunu mRNA aşısının metodu olarak yutturabileceğini mı sanıyorsun? Daha ne kadar komik duruma düşeceksin:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeref yoksunları. gelde bunu kamu kurumlarına anlat. bazı adalet mevkilerinden aşı yaptırmayanlara tehditler vs... görmesek inanacaz

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Aslinda haklisin, ben kime ne anlatiyorum. Alakasiz oldugu icinmi birtakim ülkeler ek yasa ile mRNA Asilarinin Genterapi olarak adlandirilmamasi icin yasa cikarma geregi gördüler? Alman yasalarina göre mRNA bulunan ilaclar, asilar Genterapisidir burda sadece Covid gibi enfeksiyon hastaliklarina ayrcalik taninmis yoksa o asilari ülkeye sokamazlardi


    https://www.bundestag.de/resource/blob/852226/d37bc32fab0a37e0c6009d2e93d2a075/WD-9-116-20-pdf-data.pdf


    mRNA, DNA gibi fiziksel Nükleik asitlerden olustugu ve protein sentezi icin islevsel olarak vazgecilmez oldugundan genetik materyali temsil eder. Spesifik bir Proteinin (Covid-19 a karsi mRNA asilarindaki Spike Proetini) sentezi ve bu proteinin belirli bir antijenine karsi spesifik bagisiklik tepkisi biyolojik faaliyetlerini temsil eder.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Ocak 2024; 10:46:5 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.