Şimdi Ara

Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda toplayacağım oyun bilgisayarı için iş kasa seçmeye geldiğinde, diğer parçalardan daha uzun süre bir araştırma yapmam gerekti. Zira Türkiye'ye piyasasında bulunan kasalar pek cezbedici değildi. Corax Alpha ile birlikte NZXT ülkemize geldiğinde H440'ı gözüme kestirmiştim ancak yükselen kur ile birlikte 500TL'yi bulan fiyatı açıkcası çok cazip değildi. Bende Corsair 400C'de karar kıldım, ta ki forumdaki Phanteks 400P konusunu görene kadar. Hemen Phanteks'in sitesine girdim, model özelliklerine baktım, derken diğer ürünlerine de göz ucuyla bir bakmaya karar verdim. Temperlenmiş camlı Evolve ATX göze çok hoş geliyordu ancak Amerika ve Avrupa için bile yüksek fiyatlıydı. Sonunda Enthoo Pro M Acrylic'in üstüne tıkladım ve aradığım kasayı buldum.

    Bundan sonrası ise biraz daha sancılı geçti. Çünkü ülkemizde Phanteks'in distribütörü olmadığı gibi paralel ithalatını yapan herhangi bir firma bulunmuyordu. Aklıma ilk olarak Amazon geldi ancak bir kasa fiyatı kadar nakliye ücreti istediğini görünce hemen vazgeçtim. Daha sonra forumdaki Phanteks konusu aklıma geldi ve bir anda kendimi hiç bilmediğim bir Alman sitesi olan computeruniversten sipariş verirken buldum. 73,03 € Kasanın kendisi, 4,20 € premium nakliye ücreti(opsiyonel), 30,44 € nakliye bedeliyle birlikte toplam 107,67 € tuttu. Ben ürün bedeli 75€ alında diye herhangi bir vergi ödemeyeceğimi düşünürken, gelen maille şok oldum. Zira ''Ne olur, ne olmaz?'' diye seçtiğim premium nakliye seçeneği ürün fiyatının üstüne eklenmiş ve ürün tutarı yasal sınır olan 75€'u geçmişti. Hemen computerunivers'e mail attıp durumu kendilerine ilettim. Ancak ne olduysa daha stokta gözükmeyen ürün (10 gün sonra stoğa girecek diyordu.), bir anda stoğa girdi ve aynı gün tarafıma kargoya verilerek, premium nakliye ücretinin iade edilemeyeceğini zira ürünün kargoya verildiğini belirten bir mail aldım. 13 Eylül'de verdiğim sipariş bayram dolayısıyla biraz gecikme yaşayarak 26 Eylül'de PTT kargo tarafından elime ulaştı. Tabi yasal vergi sınırını geçtiği için 52 TL gibi bir ödeme yapmak durumunda kaldım.

    Gümrük memuru içinde başka birşey olduğundan şüphelenmiş olacak kutusunu boydan boya kestiği için herhangi bir kutu fotoğrafı koyamadım malesef. Ancak tıpkı s1Lv3r'ın açtığı Phanteks Eclipse P400 konusundaki gibi oldukça büyük bir kutunun içinde kasa kutusuyla beraber geldi(premium nakliye bu herhalde).

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Öncelikle kasayı almamın en önemli sebebi elimde bulunan 280mm radyatöre sahip Corsair H100i. Zira kasada hem ön hemde üst tarafa bu radyatör sığmakta. Sistemi sene sonu gibi toplayacağım için henüz bilmemekle birlikte muhtemelen fanlarla birlikte 280mm'lik soğutucu bazı yerlerde anakarta temas edebileceğinden ön tarafa monte etmeyi planlıyorum.

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Ancak Phanteks mühendisleri benim gibi düşünmemiş olacaklar ki, üst tarafa 5 yerden civata ile bağlı kızaklı bir monte aparatı koymuşlar. Böylelikle hazır sıvı soğutma sistemlerinin montajında en çok zorlanılan kısım olan radyatör ve fanların montajı kasanın dışında yapılıp bir kızak vasıtasıyla kolaylıkla kasanın üst kısmına takılabilir.

    [simage]
    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
    [/simage]
    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Kasa genel hatlarıyla oldukça sade bir tasarıma sahip. Ön kısmı plastik bir yüzey olsa da, fırçalanmış alüminyum görüntüsü metal hissi uyandırıyor. Ön kısımda göze çarpan iki önemli detay var. Biri 5.25'' lik DVD-ROM yuvası. Çoğu kullanıcı için artık bir hatıra olsada, evlerinde hala arşivlerini DVD'te tutan biri için işe yarayabilir. Diğer detay ise toz filtresinin arkasında duran 140 mm fan. Önden bakıldığındaki bu hava girişinden oluşan şeffaf görünüm ileride oluşturmak istediğim kasa içi aydınlatma için bende oldukça iyi bir izlenim bırakmakta.

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Ön taraftan bakıldığında herhangi bir USB portu, bildirim ledi, güç ve reset tuşu bulunmazken, bunlar ön tarafta bulunan hava alığının hemen yanına konumlandırılmış. Günümüzde artık oyuncular, bilgisayarlarını masanın üstünde koydukları için, yana konumlandırılan bu girişler benden artı puan aldı. Kasanın içine geldiğimizde ise oldukça ferah bir alan olduğunu görüyoruz. Alt kısımda bulunan ve güç kaynağını kapatan metal bölmeden yine güç kaynağını kabloları için yeterli miktarda çıkış olduğu göze çarpıyor. Kauçuk bir malzemeyle kaplanan bu yüzeyle montaj sırasında oluşabilecek kazaları da önlemiş oluyor.


    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Kasanın arka tarafında ise kablo düzenlemesi için bulunan çırt çırtlar dikkat çekiyor. Hemen güç kaynağının bitiminden itibaren ise bir adet 2.5'' yuvası onun hemen yanında da 2 adet 3.5'' yuvası bulunuyor. Anakartın tam arkasına gelen bölümde yine 2 adet 2.5'' yuvası bulunmakta. Bu yuvalarda bir tane de ön tarafta güç kaynağı ve HDD'leri kapatan bloğun hemen ön tarafında bulunması karşın, kasanın içinden yalnızca bir adet yuva aparatı çıkıyor.

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    3.5'' yuvada bulunan kızaklar ise civatasız bir şekilde clips mekanizması ile çalışıyor ve yine civatasız bir şekilde kızakla yuvalarında duruyor. Ayrıca sipariş edilecek bir aparatla birlikte kasanın iç yüzeyinde bulunan yuvalarda 3.5'' HDD'ler için kullanabilir hale geliyor.

    [Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Kasada 3 adet toz filteresi bulunmakta. Bunlardan ilki üst tarafta manyetik özelliğe sahip iken, PSU'nun altındaki hava alığında bulunan toz filtresi kızaklı bir yapıya sahip. Ön kısımda bulunan filtreye ulaşmak içinse, ön kapağı sökmek gerekiyor.

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Geldik kasanın en önemli özelliğine, ''şeffaf akrilik panel''. Akrilik, pleksiglass de olarakta bilinen bir polimer türüdür. Kolay işlenebilmesi, maliyetinin ucuz olması gibi nedenlerle tercih edilir. Aslında pek çok kasa modifikasyoncusu bu malzemeyi sıklıkla kullanır. Başta da dediğim gibi sistemi henüz toplamadığım için çizilmelere karşı akrilik panelin üstündeki korumaları çıkarmadım. Ancak ilk bakışta oldukça dayanıklı ve güzel gözüküyor. Üstünde bulunan 4 civatayı ellerinizle kolayca çıkarabiliyorsunuz.

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Blake -- 17 Aralık 2016; 17:16:48 >







  • elinize sağlık hocam çok güzel bir kasa

    3.5hdd kaçtane port var ve bunlara ayrı cage alınabiliniyor değil mi?
  • Bende aynı şekilde sipariş verdim premium shipping haricinde kasa için ödedigin ana fiyat 74£ idi. Ama vergi gelirsede ne ala fazladan bi 50-60 lira bile bu kasaya deger diye düşünüyorum. Ancak geçen ayın 15 inde verdigim sipariş hala kargoya verilmemiş bu ayın 18 inde tedarikçiden temin edip kargolanacagı yazıyor açıkcası çok sabırsızlanıyorum.
    Bu arada konu için teşekkür ederim gümrükte birşeyler kesilecegini tahmin ediyordum ama ne kadar bilmiyordum 107£ için 50-60 tl olması içimi rahatlattı açıkcası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 7 Kasım 2016; 6:59:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık, güzel bir inceleme olmuş. kasa gerçekten mükemmel hatta bugüne kadar kullandığım en iyi kasa diyebilirim. iyi günlerde kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

    elinize sağlık hocam çok güzel bir kasa

    3.5hdd kaçtane port var ve bunlara ayrı cage alınabiliniyor değil mi?

    Resmi sitesinde 8 adet 3.5'' yuvası olduğu belirtiliyor. Bunlardan ikisine kasanın arka tarafından erişilirken, kalan altısı opsiyonel olduğu için ayrı tutucular sipariş etmeniz gerek.
    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic




  • Öncelikle hayırlı olsun. Kasanız size çok çabuk ulaşmış. Ben de P400S beyaz modelinden 18 ekimde sipariş verdim. Kargo takibe ilk girdisi 24 ekimde oldu. En son 27 ekimde "Send item abroad " bildirisi çıktı o gün bu gündür herhangi birşey yok. Sistemi toplayacağım kasayı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kasayı aynı modeli bir yerde gördüm bende tr satışı yok vs vs.
    Bende sizin gibi corsair 400c düşünüyorum ama şekil olarak pekde hoş değil gibi i7 ve gtx 1070 li sistem toplayacağım tavsiye edermisiniz ? ve 400c den artısı var mı sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woldermourt

    Öncelikle hayırlı olsun. Kasanız size çok çabuk ulaşmış. Ben de P400S beyaz modelinden 18 ekimde sipariş verdim. Kargo takibe ilk girdisi 24 ekimde oldu. En son 27 ekimde "Send item abroad " bildirisi çıktı o gün bu gündür herhangi birşey yok. Sistemi toplayacağım kasayı bekliyorum.

    Açıkcası ben elektonik faturada satış bedelinin yasal sınırı geçtiğini görüp siparişi iptal etmek istediğimi belirttiğim bir mail atmamla siparişin bana kargolanması bir oldu. Muhtemelen bunun bir etkisi olmuştur. Çünkü firma tarafından bana gönderilen mailde ürünün kargolandığını ve siparişi iptal edemeyeceklerini, kalan tüm sorunun TC gümrüğü ile benim aramda olduğunu söylediler.
    quote:

    Orijinalden alıntı: laylaylom07
    Aynı kasayı aynı modeli bir yerde gördüm bende tr satışı yok vs vs.
    Bende sizin gibi corsair 400c düşünüyorum ama şekil olarak pekde hoş değil gibi i7 ve gtx 1070 li sistem toplayacağım tavsiye edermisiniz ? ve 400c den artısı var mı sizce ?

    Malesef Phanteks kasalar ülkemizde satışta değiller. 400C görünüş olarak gerçekten çok güzel bir kasa fakat nedense Pro M bana daha çekici geldi. Yani sadece kozmetik. Tabi Pro M'in 2 adet 140mm fanla gelmesi benim için ayrı bir avantajı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Blake -- 7 Kasım 2016; 23:11:22 >




  • güzel inceleme olmuş dostum eline sağlık bu arada o devasa koli zaten iştahını kabartıyor gümrük memurlarının
  • Ben de bu kasayı kullanıyorum. Benim de almamdaki nedenlerden biri Corsair H115i soğutucusu diğeriyse usb girişlerinin üstte olmaması.

    Kasa tek fanla geliyor bence tek eksi yanı bu. Bu nedenle soğutucuyu öne koymayı düşündüm ancak daha sonra öne fan almaya karar verdim. Öne de 1 adet fan daha koysalarmış işte o zaman gerçekten çok iyi diyebilirdim. Ancak bu fiyata da bundan iyisi zor...

    Güle güle kullanın.
  • Konuyu geç gördüm hayırlı olsun öncelikle. Bende önümüzdeki ay almayı planlıyorum bu kasayı biraz fiyatı düşünce sipariş edeyim bari vergi ödememek içim. Keşke amazon.de'de indirime girse. Sırf amazon.de için tam boy cam olmayan modeli de alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda istediğim sistemi topladım. Geçen seneden bu yana biraz beklemem gerekti fakat bence buna değdi. 1080p'de Orta-üst düzey bir fiyat performans sistemi toplamayı amaçladım. Zira elimin altında hali hazırda güncelleyebileceğim herhangi bir masaüstü bilgisayarım yoktu. 2010 senesinde aldığım ilk ''i'' nesil işlemcili Lenovo Y510 ile gelecek Şubat 7. senemizi dolduracağız. Kah okulda, kah askerde iyi kahrımı çekti. O zaman 2000 Tl gibi iyi bir ücret verdiğim laptop parasını sonuna kadar çıkardı. Bu sistemi de toplarken ''Ucuz etin yahnisi yavan olur.'' diyerek olabildiğince iyi parçaları olabildiğince düşük fiyata almaya çalıştım ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen ''Black Friday'' ile eksik olan parçaları da nihayet tamamladım. Sistemin özellikleri şöyle:

    Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
    Anakart: Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6 Intel Z170, 3866MHz+(O.C) DDR4, ATX
    İşlemci: Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6Mb Cache LGA1151
    Ekran Kartı: Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 480 8GB OC 256Bit GDDR5
    Sıvı Soğutucu: Corsair Hydro Series H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler
    Güç Kaynağı: EVGA SuperNOVA 650 G1, 80+ GOLD 650W, Fully Modular
    SSD: PNY CS1311 240GB 2.5" SATA III Internal Solid State Drive
    HDD: Seagate 1TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Hard Drive (ST1000DM010)
    RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram
    Monitör: AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD FreeSync
    Kulaklık: Corsair Gaming VOID USB RGB Gaming Headset
    Fare: Roccat Tyon R3 Sensor Laser USB Gaming Mouse - Black
    Mousepad: iZEEKER Extra Large XXL Gaming Mousepad 3mm Thick | 31.5"x11.8" - Red Edge


    Ekran kartını AMD seçmemin en büyük etkeni DX12 ile beraber kendini ufak ufak göstermeye başlayan performans değerleri ve Freesync oyuncu monitörlerinin G-Sync'li modellere kıyasla inanılmaz daha ucuz olması. Yazının başında da belirttiğim gibi sistemi Full HD çözünürlükte yüksek akıcılıkta oyun oynamak için topladım. Bunun en önemli sebebi üst düzey bir ekran kartı ile 2K yüksek tazeleme frekansına sahip monitörlerin neredeyse aynı fiyatta olması. Üstelik buna G-Sync gibi bir özellikte eklendiğinde monitör fiyatları gerçekten akıl almaz boyutlara ulaşıyor. Önümüzdeki bir kaç yıllık dönemde tıpkı LCD ve LED Tv'lerde olduğu gibi bu monitörlerinde fiyatlarının düşüş trendine gireceğini düşünüyorum. O yüzden şimdilik Full HD bir sistem toplamak fiyat/performans açısından oldukça yararlı. Aslında niyetim Asus'un Strix modeli yerine MSI'ın GamingX modelini almaktı ancak malesef indirime girmedi. Öte taraftan anakart tam bir fiyat/performans kralı. Şuan ki fiyatıyla ilgili tam bir araştırma yapmamakla birlikte aldığım dönemde MSI Z170 Gaming M5 ile aynı fiyatlara sahipti.

    Ayrıca kasanın yan tarafı tamamen akrilik olduğu için ileride NZXT'nin Hue+ kiti ile yine NZXT'nin AER fanlarını almayı planlıyorum. Klavye için Azio Backlit Mechanical Gaming Keyboard (MGK1-K) siparişini verdim geçen gün. Gönül RGB olanını almak isterdi ama bu dolar kuruyla malesef pek mümkün değil. Benim için bu klavyedeki en önemli 2 nokta bilek desteği ve Corsair K70 benzeri sade tuş dizilimi (özellikle multimedia tuşları). Montajı yaparken kasayla ilgili küçük bir sıkıntı yaşadım zira 280mm'lik radyotörü ön tarafa takmak için aşağıda bulunan HDD kafesini sökmem gerekiyordu. Sistemde SSD yanında depolama için bir adette HDD kullandığımda radyotörü yukarı taktım. Tabi burada kasanın yukarıda bahsettiğim artısı ortaya çıktı. Kızaklı aparat sayesinde bu işi kasanın dışında oldukça kolay bir şekilde hallettim. Netice itibariyle oldukça temiz ve basit bir kurulum oldu. Bu arada parçaları amazon.com amazon.co.uk, computeruniverse.net ve hepsiburada.com üzerinden satın aldım. Hiçbiriyle herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Blake -- 17 Aralık 2016; 17:58:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dave Blake

    Sonunda istediğim sistemi topladım. Geçen seneden bu yana biraz beklemem gerekti fakat bence buna değdi. 1080p'de Orta-üst düzey bir fiyat performans sistemi toplamayı amaçladım. Zira elimin altında hali hazırda güncelleyebileceğim herhangi bir masaüstü bilgisayarım yoktu. 2010 senesinde aldığım ilk ''i'' nesil işlemcili Lenovo Y510 ile gelecek Şubat 7. senemizi dolduracağız. Kah okulda, kah askerde iyi kahrımı çekti. O zaman 2000 Tl gibi iyi bir ücret verdiğim laptop parasını sonuna kadar çıkardı. Bu sistemi de toplarken ''Ucuz etin yahnisi yavan olur.'' diyerek olabildiğince iyi parçaları olabildiğince düşük fiyata almaya çalıştım ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen ''Black Friday'' ile eksik olan parçaları da nihayet tamamladım. Sistemin özellikleri şöyle:

    Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
    Anakart: Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6 Intel Z170, 3866MHz+(O.C) DDR4, ATX
    İşlemci: Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6Mb Cache LGA1151
    Ekran Kartı: Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 480 8GB OC 256Bit GDDR5
    Sıvı Soğutucu: Corsair Hydro Series H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler
    Güç Kaynağı: EVGA SuperNOVA 650 G1, 80+ GOLD 650W, Fully Modular
    SSD: PNY CS1311 240GB 2.5" SATA III Internal Solid State Drive
    HDD: Seagate 1TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Hard Drive (ST1000DM010)
    RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram
    Monitör: AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD FreeSync
    Kulaklık: Corsair Gaming VOID USB RGB Gaming Headset
    Fare: Roccat Tyon R3 Sensor Laser USB Gaming Mouse - Black
    Mousepad: iZEEKER Extra Large XXL Gaming Mousepad 3mm Thick | 31.5"x11.8" - Red Edge


    Ekran kartını AMD seçmemin en büyük etkeni DX12 ile beraber kendini ufak ufak göstermeye başlayan performans değerleri ve Freesync oyuncu monitörlerinin G-Sync'li modellere kıyasla inanılmaz daha ucuz olması. Yazının başında da belirttiğim gibi sistemi Full HD çözünürlükte yüksek akıcılıkta oyun oynamak için topladım. Bunun en önemli sebebi üst düzey bir ekran kartı ile 2K yüksek tazeleme frekansına sahip monitörlerin neredeyse aynı fiyatta olması. Üstelik buna G-Sync gibi bir özellikte eklendiğinde monitör fiyatları gerçekten akıl almaz boyutlara ulaşıyor. Önümüzdeki bir kaç yıllık dönemde tıpkı LCD ve LED Tv'lerde olduğu gibi bu monitörlerinde fiyatlarının düşüş trendine gireceğini düşünüyorum. O yüzden şimdilik Full HD bir sistem toplamak fiyat/performans açısından oldukça yararlı. Aslında niyetim Asus'un Strix modeli yerine MSI'ın GamingX modelini almaktı ancak malesef indirime girmedi. Öte taraftan anakart tam bir fiyat/performans kralı. Şuan ki fiyatıyla ilgili tam bir araştırma yapmamakla birlikte aldığım dönemde MSI Z170 Gaming M5 ile aynı fiyatlara sahipti.

    Ayrıca kasanın yan tarafı tamamen akrilik olduğu için ileride NZXT'nin Hue+ kiti ile yine NZXT'nin AER fanlarını almayı planlıyorum. Klavye için Azio Backlit Mechanical Gaming Keyboard (MGK1-K) siparişini verdim geçen gün. Gönül RGB olanını almak isterdi ama bu dolar kuruyla malesef pek mümkün değil. Benim için bu klavyedeki en önemli 2 nokta bilek desteği ve Corsair K70 benzeri sade tuş dizilimi (özellikle multimedia tuşları). Montajı yaparken kasayla ilgili küçük bir sıkıntı yaşadım zira 280mm'lik radyotörü ön tarafa takmak için aşağıda bulunan HDD kafesini sökmem gerekiyordu. Sistemde SSD yanında depolama için bir adette HDD kullandığımda radyotörü yukarı taktım. Tabi burada kasanın yukarıda bahsettiğim artısı ortaya çıktı. Kızaklı aparat sayesinde bu işi kasanın dışında oldukça kolay bir şekilde hallettim. Netice itibariyle oldukça temiz ve basit bir kurulum oldu. Bu arada parçaları amazon.com amazon.co.uk, computeruniverse.net ve hepsiburada.com üzerinden satın aldım. Hiçbiriyle herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic

    Phanteks Enthoo Pro M Acrylic


    Kasa zaten olabilecek en iyi Mid Tower kasa,uygun fiyatlarada geldi ise ne ala,Önerim NZXT Hue+ ve yeni çıkıcak olan Aer RGB <3 14 lük alıp egzoz ile değiştirmen görsel şölen olur




  • Arkadaşlar bu kasadan almayı düşünen varsa elimde sıfır ayarında hiç montaj yapılmamış bir tane siyah renkte acrylic edition var ihtiyaç fazlası oldugu için satıyorum ilgilenenler pm den iletişime geçebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.