Şimdi Ara

Phantom assassin mini rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar pa ile kasmak kolay değildir.

    doğru oynamazsanız free farmda olsanız trilane'de olsanız iş yapamazsınız.

    phase bot önceliğine kesinlikle katılmıyorum 24 ad ile kritik yükseltmeye çalışıp 30atack speed ve hpden mahrum kalınmamalı . o 30 atack speed adeta pa'daki taşları yerine oturtuyor eksik olan tek şey o 30 atack speed.

    bu yazımı okuyan arkadaş lobiden pa açsın bi phase + domili 11level payı bide pt + domili 11level pa'yı denesin. aradaki farkı direk anlarsınız özellikle blinksiz halinde.

    item konusunda sange yasha çıkılabileceği oyunlar vardır fakat genelde tercih edilmemelidir. ama kullanabilene manta tavsiye ederim her oyunda olmasada çıkılması gereken oyunda gayet iş yapıyor. bkb yetmiyor.

    öncelikle oyun başı rahat farm yapıyorsanız midas çıkılabilecek dk'da midas çıkın. midas çıkmasanızda çıksanızda 20.dkda fury-domi-pt'niz olur fazlası olmaz.

    pt tamamlamadan fury çıkmaya çalışmayın hele erken oyunda birebir girmeniz gerekiyorsa pt domi yapın fury'i sonra tamamlayın.

    aqulia'yı fury çıkmadığınız oyunda çıkmanızı tavsiye ederim baktınız lane zor farmı sadece daggerla alabiliyorsunuz aqulia bitirin sonra pt domi yapın ardından bkb basher diye devam edersiniz.

    birde bazı oyunlar iki tarafta sakin oynar rahat farm yaparsınız ama combat olmaz o zamanlardada fury-travel tavsiye ederim. patur kütür kasarsınız itemleri fulleyip karşılarına çıkarsınız.

    bazı oyunlarda işler yolunda olmayabilir 20.dkda barakalara dayanmış vaziyete gelmiş olabilirsiniz ozaman da domi armlet çıkıp doğru focus yaparak oyunu çevirme şansınızı arttırabilirsiniz.

    bu arada pa canı çok düşük bir hero taras çıkmasanızda satanic kasmayı erkene alın gerekirse skadi kasın.

    benim genelde son buildim pt - bkb- abysal- fury- satanic-skadidir mkb gereken oyun varsa genelde fury kasmam direk domiden sonra mkb kasarım.

    birde bu hero am- medusa - spectre gibi oynanmamalı erken oyunda çoğu herodan güçlüdür mid gidilebilmesi zaten bunu gösteriyor. o yüzden karşıda sağlam late herolar varsa kafalarını ezmeye çalışın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 5 Nisan 2015; 2:31:40 >




  • SANGE AND YASHA ne gibi bir fardası var. MJOLLNIR veya SATANİC yerine niye kasılır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.