Şimdi Ara

PHANTOM SUMMONER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese slm. formu inceledim ve phantom summoner hakkinda yateri kadar bilgi bulamadim. ben orjinal severda oynuyorum.phantom summoner actim dusuk rate li sever ve orjinalde oynayan arkadaslar summoner nasildir bilgi vere bilirmisiniz.



  • slm öncelikle bu forumda bu karakterle ilgili saglam bir bilgi bulamayacagini garanti edebilirimçünklü bu forumdaki bir çok kişi orjinalde oynamiyor yani +15 +25 gibi silahların oldugu serverlerde oynuyorlar

    ps ninde can damarı summonner dir b summoneere +15 ile caktginda en fazla 1-2 atışta öldürürsün

    bu karakter icin bende arastırma yapmıştımn bana söylenenleri saqa kısaca özetleyeyimn

    -------------------------------------------------------------------
    başlangıçta biraz zorluk çekebilirsin(kristallerden dolayi adena sıkıntısı cekebilirsin adenan varsa sorun degil ilerde set silah almasanda olur(bak simdi sazanlar hemen atlayacak))
    yaratık keserken hemen hemen hiç ölmeyen bir karakterdir.
    pvp si ilginçtir karsındaki summona vurmaya calisiyorsa seni yenmesi baya zor olacaktir summona hp basabildigin için
    bu karakter nuker ,dd vb bişey olmadıgı için boss partylerinde yer bulması biraz zor gibi
    düşük ratelerde boss partyleri olmazsa olmaz yani




  • Rahat Party Bulabilirsin PS Çünki Summon Mass Cubic(yada bunun gibi bişi) Fighter lara çok yarıor o yüzden sana ii party verirler . Ben Supreme 5x te Oynuordum walla bi PS gelip Kesmişti benim daggercıyı Adam ALmış eline Ok u bi yandan Summon Patlatıo Bi yandan Adam uzaktan okluo Allah demeye kalmadı indim
  • Phantom Summoner içtenlikle söylüyorum oynaması çok zevkli bir karakterdir. özellikle interlude ile oynamasi daha da zevkli hale geldi. Fakat püf noktaları vardır. Her ne şekilde olursa olsun asıl karakter her halukarda tüy siklettir. Bi bufferdan daha fazla hasar veremezsin. Ne magic ne de silahla kullanılabilecek bir skille sahiptir. O yüzden oynayacağın tarzı baştan belirleyip doğru armor ve silahı seçtiğinden emin olmalısın.
    Karakterinin aksine summonların birer terminatördür summonunun temel bufflarina 2. class in baslarında ulaşıyorsun. Böylece buff arama heal bulma gibi dertlerin kalmıyor. Yalniz dolaşan biriysen başta mage skillerinle 40 tan sonra ise summonunla kasman rahat ve hızlı olacaktir. Cubicleriniz başarılı bir şekilde debuff yapıp, stun atacaktır. Tek başınıza oldukça kalabalık bi etki yaratacaksınız

    Necrovirus'un de söylediği gibi pvp si biraz ilginçtir. Üzerinde çalışıp biraz profesyonelleşmek gerekir. PvP summonu sillhuettier ve diger sınıflar içinde en güçlü summondur. Armor, silah ve dye seçimi pvp opsiyonunda devreye girer. Pvp de kesinlikle hem sana hem de summonuna full buff gereklidir. Cast veren bir silah ve set seçip wit-con-dex kombinasyonuyla summonunu çok hızlı support edebileceğin gibi defans yönünden zayif bir karakter elde edilir. BW gibi bir armor ile hem cast bonusu hem light bonusu kullanip ve yine dyeler ile melez bir karakter yaratabilirsin. Ya da heavy kullanıp mümkün mertebe con bonusu yüklenip alabileceğin maksimum defans-cp-hp ve en çok hasar veya yine hp bonusu verecek bir silah seçerek hayatta kalan olmayı deneyebilirsin. Her bi tarz farklı strateji gerektirir.

    Sonuç olarak summoner oynarken konu summondur ve summon hayatta kalmalıdır. Summon yoksa sizde yoksunuz.

    Ayrıca summon party friend müthiş bir skilldir ve partylere sirf bu özellik yüzünden dahil olabilirsiniz. Ulaşılması zor mekanlara giderek bütün bir partiyi sırayla yanınıza tp edebilirsiniz. Partinizi mass summon pahntom cubic ile destekleyip rahatlatabilirsiniz.

    Daha anlatmadığım bir çok özelliği ile summoner gerçekten zevkli bir karakter özellikle low rate oynayanlara kesinlikle tavsiye ederim.




  • 1 dakika guzel yazmıssın kardes te bu partiyi yanına teleport etme olayi nasil oluyor sunu bi acarmisin ko daki magelerin yaptigi gibi tp yokki l2 de
  • Kardesşim Sana Sunu Soyliyim
    Low 7x rate Full s grade th kesiyor olympiadta Oha dedimya
    Low rate summon Varsa Sen kralsin Harbi Low ratede cursed summon bunlar cok onemli
    Yaklasik 800m defim vardi 1.5k kapatmişti oha dedim yaw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 4 Ekim 2007; 9:46:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.