Şimdi Ara

PhBot hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 sorum var:

    1-otowalk var mı ?
    2-şarj sistemi ayarı mevcut mu?
    3- genel değerlendirmeniz nedir ?

    Sorular açık ve basit. Aslında sbot kullanıyordum ama yeter gari her ay 30 tl falan. 2 haftalık alır keyfime bakarım diyorum. Özellikle SixSixSix hocam sanırım siz bu botu kulanıyordunuz bir bilginiz mevcut mu?



  • En son 2016'da kullandım. O dönemde otomatik olarak kasma yerine gitmiyordu. Kayıt yeri Hotan diyelim, Karakoram'a falan otomatik gidiyordu. Ama sBot'un yanına bile yaklaşamaz düzeydeydi. Her yere takılıyordu, mecburen script ile kasma yerine götürüp düşük range'de ayarlamak gerekiyordu.

    Yalnızca SRO-R versiyonunda bar ayarı vardı. JC Planet server'ları iSRO'da türedikten sonra, iSRO versiyonuna da getirmişlerdir diye düşünüyorum.

    Genel olarak değerlendirmemi de yapayım. Eğer 8'li partiniz varsa ve aylarca aynı yerde kasıyorsanız, size kesinlikle phBot'u önerebilirim. phBot'un bir diğer artısı da fiyatı. Diğer her alanda sBot çok çok önde diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 22 Nisan 2018; 20:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epey zamandır sro oynamıyorum ama sBot güncelliğini koruyorsa aylık 30 tl hakediyor demektir günümüze ve diğer oyunları baz alarak söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.