Şimdi Ara

PhBot ile ilgili bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan yaklaşık 1 ay önce Phbot kullanıyordum daha sonra oyuna gelen X-Trap uygulamasının Phbot'un clientless özelliğini engellemesi sebebiyle Sbot kullandım 1 ay boyunca.Şimdi tekrar Phbot'a geçtim fakat Phbot , Sbot kadar seri attack yapmıyor.Daha önceki kullanımımda Sbot ile aynı hatta daha seri attack yapıyordu.Şimdi ise moblar öldükten sonra 1-2 saniye arasında bekleme yapıyor.Normalde bu çok önemli bir şey değil fakat sürekli Pt'nin yanına birileri gelip ks atmaya çalıştığı için önemli bir sorun haline geliyor.
    Şu anda eski ayarlarımı yani sorunsuz çalıştığı zamanki ayarlarımı kullanıyorum.Sorun benden mi kaynaklanıyor yada Phbot'tan mı kaynaklanıyor merak ediyorum.
    Phbot kullanan arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim.(Sorunun çözümünü projexthax'de bulamadım.)



  • Şuan tekrar bir kontrol ettim. Mob'a yapılan attack konusunda bir sıkıntı yok.Yani parti canavarlarına veya GP'ye aralıksız dalıyorlar.Fakat canavar ölüyor ve hemen yanındaki canavarı seçerken 1-2 saniye geçiyor ve sonra attack yapmaya başlıyor.Konu range ayarıyla veya skill ayarıyla ilgili değil.
  • Aynı sorun bende de var, fakat yalnızca nuker char'larımda. Wizard char'larım çok seri kasarlarken; nuker'lar bekleme yapıyor. Toplayıcı pet'im nuker char'da açık, pet sürekli topluyor. Yani char'da donma yok, yalnızca skill basamıyor. Ben sorunun oyun kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz senelerde de blader char'ım geç basıyordu skill'lerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot penceresindede sorun var. Daha önceden de yaşadığım bir sorun; bot penceresi sağ alt köşede küçük simge durumunda çalışıyor uzun saatlerce.Daha sonra bota geçmek için simgeye tıkladığımda bot penceresi bembeyaz karşıma geliyor ve düzelmiyor. Botu kapatmam gerekiyor fakat bu apayrı bir sorun meydana getiriyor çünkü servera girmek ayrı bir sorun.
     PhBot ile ilgili bir sorunum var




  • Simge durumuna alıp tekrar tıklayın. Bu sorun Windows 7 kullandığım zamanlarda oluyordu. Windows 10'a geçtiğimden beri, böyle bir sorunla karşılaşmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun chin karakter yada nuker'lerde olduğunu düşünmüyorum.Çünkü Eu karakterlerlede aynı sorun var.Aynı zamanda pet'le alakalı olduğunuda düşünmüyorum.Çünkü pet kapalı olan da açık olanda aynı şekilde geç saldırı yapıyor.Sorunu şuan daha açık bir şekilde söyleyebilirim.Bu sorunun daha çok botla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü karakter canavara saldırıyor, canavar ölüyor ve sağ alttaki bilgi penceresinde 'Invalid target' yani geçersiz hedef yazıyor. Bu Bot'un canavar öldükten sonra bile canavarın tıklaması anlamına geliyor. Bu yüzden bir sonraki canavara geçerken bekleme yapıyor.
  • mericburak M kullanıcısına yanıt
    Wizard char'larım gayet seri kasıyorlar.

    Sorunun pet olduğunu söylemedim zaten. Char'ın donmadığını anlatmak istedim. Char öylece dururken, pet toplamaya devam ediyor. Yani sorun skill kullanımında. 2014 yılında da bicheon skill'lerinde böyle bir sıkıntı oluyordu. Dediğim gibi, oyun kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.