Şimdi Ara

Phil Simborg'tan Tavla Dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 Aralık’ta başladığım, 3 Nîsan 2022’de derlemesini bitirdiğim Phil Simborg'tan Tavla Dersleri adlı derleme kitabımı satışa sunuyorum.


    Derlemem 200 sayfa, A4 boyutunda ve de renkli baskıdır. 167 pozisyon XG Roller ++ ile detaylıca analiz edilmiştir. Derslerin konuları Phil Simborg’un derslerinden kendisinin izni doğrultusunda alıntı yapılmıştır.

    Phil Simborg ile tarafımdan irtibâta geçilmiş, yayım izni alınmıştır.


    Ne yazık ki şu anda Türk Lirası’nın değeri, neredeyse tüm dünyâ devletlerinin para birimlerinden daha düşüktür. Son yapılan tahminlere göre, 100 TL’nin değeri 10 TL, 200 TL’nin değeri 20 TL olarak ölçülmektedir. Mâlûm kitap fiyatları, kâğıt ve basım mâliyetleri inanılmaz arttı, insanların alım gücü düştü. Bastıracağım kitap, renkli baskıdır ki böylece XG analizlerinin ve diyagramların renklerini çok rahat görebilirsiniz. Renkli basımın da ederi bildiğiniz üzere yüksektir. 250 TL’lik fiyat biçtiğim kitabımı kâğıda yeni zamlar gelmeden 200 TL olarak belirledim ve 50 TL’lik bir indirim yaptım. 20 TL'lik kargo ücreti tutmaktadır ya da alıcı ödemeli olarak kitabı tarafınıza gönderebilirim.


    Phil Simborg ve Perry Gartner’dan yayım iznim bulunan bu kitabı almakla bana destek olabilir, katkıda bulunabilir ve bu sâyede, sizlere İngiliz dilinden yepyeni tavla kitaplarının çevirilerini yaparak, Türkçe Tavla Literatürüne kazandırabilirim.


    Tavla dolu günler diler, saygılarımı sunarım.


    İrtibat kaynağı E-Mail: naimonurtezmen@gmail.com

    Phil Simborg'tan Tavla Dersleri
    Phil Simborg'tan Tavla Dersleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altruder -- 10 Nisan 2022; 8:17:12 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.