Şimdi Ara

Philips 190X6fb İçin Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips 190X6fb monitörü bi süre önce piyasayı bayağı araştırarak aldım fiyat/performans çok iyi bi monitör tüm beklentilerinizi karşılıyor, fakat monitörün yan tarfında usb girişi var burdan memory stick veya başka bi aygıtla giriş yaptığımda görüyor ama tanımıyor. Monitörü kullanan başka bi arkadaşıma sordum oda aynı durumdan şikayetçi driver eksikliği olabilir belki diye düşündüm fakat yanında gelen cd de usb ile ilgili bi driver yok. Öğrenmek istediğim tüm monitörlerde aynı sorun mu var? Eğer varsa çözümü ne bilen var mı? Yoksa teknik servise göndermekten başka çarem kalmıyacak. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il_ham -- 11 Ocak 2007; 0:39:48 >



  • Yandaki giriş aslında uzatma kablosundan başka bir şey değil. Dolayısıyla ya kablonuzda problem vardır ya da windows ayarlarında. Bazı ürünler de kabloyla ilgili sıkıntı yaşıyabiliyor. Kabloyu çıkarıp direk kasaya bağladığınızda sorunsuz çalışan alet uzatma kablosuna taktığınızda sorun çıkartabiliyor.
  • Uzatma kablosunda bir sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü aygıtı taktığımda görüyor fakat tanımıyor. 170X6fb monitörde ise anında tanıdı. Eğer windows ayarlarımda problem varsa ne gibi bi problem olabilir acaba?
    Teşekkürler.
  • Alla alla ben hiç öle bişe yaşamadım kulanan arklarımda yaşamadı.Eğer kablodan deilse windowstandır.Uzatma kablosunu taktıın usb portunun bozuk olmadıına eminmisin.Eğer direk o porta taktıında çalışıoda monitöre kabloyu bağlayıp monitörden usb aygıtını takınca görüpte veri alışverişi yapmıosa mutlak kabloda bi sorun wardır.
  • İlginiz için teşekkür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.