Şimdi Ara

Philips 2015 Android Tv (40pfk6510)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mediamarkt'da sadece bugünluk 2000 yerine 1800 liradan satılıyor.
    İki kişi Avrupa şehirlerinden bazılarına gidiş donus bileti + 100 lira Beymen hediye çeki veriliyor.
    Ne dersiniz ? Alınır mi? Kanal geçişlerinin artık eskisi kadar yavaş olmadığı, 2015 modellerde bu sorunun aşıldığı söylendi eleman tarafından.
    İki kişi gidiş donus minimum 1000 lira desek, 100 lira de hediye çeki, toplamda 1100 TL artidayiz. Değer mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bugün vatan bilgisayar da ürünü inceledim kanal geçiş süresi oldukça iyi ve 100hz panel hızı ile banada cazip geldi. Panel hızı önemli benim için çünki fps ve sim racing maksatlı kullanmayı düşünüyor ve halen araştırmaya devam ediyorum...
    Buarada dogubankbilisim isimli bir firma ile cumartesi günü farklı ürünler için görüşeceğim. Panel hızı 100hz lik başka cihazlarda bakacağım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de sizin gibi Philips 40pfk 6510 tv almayı düşünüyorum . Vatan da bugün 1899 tl. Bu tv hakkında cok fazla bilgi edinemedim. Sizlerin bu tv ile ilgili iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum :)
  • Bende aynı üründen almayı düşünüyorum. Alıp kullanan veye bu işten anlayan arkadaşlar tv ile ilgili olumlu yada olumsuz görüşlerini aktarırlarsa makbule geçer.
  • Kullanan kimse yok sanırım. Haftaya ben alacağım fikrim değişmezse ;)
  • Vatan pc Düzce mağazasında çalışıyorum arkadaşlar yalan yok philips tvler diğer markalara göre biraz yavaş.(Nihayetinde android)Bugüne kadar belki en çok sattığım tv modellerinden biridir 6510 ve Düzce küçük bir yer arayan aradığını mutlaka bulur üstelik vatan mağazası da tek(saklanma şansınız hiç yok yani) :-)bu model ile ilgili yavaş,donuyor,3D beğenmedim vb gibi hiçbir şikayetle gelen olmadı bugüne kadar ayrıca fiyati 1799 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRM81 -- 23 Kasım 2015; 23:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü 1 hafta önce Vatan'dan aldım. Sıradan bir kullanıcı olarak yazıyorum. Genel kanım olumsuz ve ürünü tavsiye etmiyorum. Aşağıda detaylı olarak gördüğüm olumlu ve olumsuz özelliklerini bulabilirsiniz. Ancak şunu söylemem gerekiyor; ürünü alacak kişilerin mağaza satış danışmanlarına uymamasını tavsiye ederim, çünkü her satışçı bir markanın promotörü ve kendi ürünlerini satmaya çalışıyorlar. Ben sony almaya gitmiştim ama beni aynı özellikleri var ve daha ucuz diye ikna ettiler; şimdi çok pişmanım. Zaten ürünü orda incelemenize imkan vermiyorlar, TV geçişleri için uyduya bağlı değil; internet girişleri için wifi çekmiyor diyorlar.

    OLUMU ÖZELLİKLERİ:
    Görüntü kalitesi gerçekten güzel ki bu sebeple TV'yi aldım. Kalitesini başka markaların 4k TVleri ile kıyasladım, bazılarından üstün bile.
    Ayrıca ses kalitesi de çok başarılı, ev sinema sistemi gibi geliyor. 10-15 m2 bir oda için tek başına yeterli.
    Ambilight gerçekten başarılı bir teknoloji, insana projeksiyon algısı yaratıyor, bir kere alıştınız mı kapatarak izleyemiyorsunuz.

    OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:
    En önemlisi: TV açma kapanma sorunu: Açma/Kapama tuşu çok geç yanıt veriyor. TV'yi kapatsanız bile 1-2 dakika içerisinde tekrardan kendisi açılıyor. Bazen açıldığında sadece ses ve beyaz bir ekran geliyor; bazen de ses geliyor görüntü gelmiyor. Uyku zamanlayıcısı keza aynı şekilde. Açmaya bastığınızda ise bazen açılmıyor 3-5 defa daha basmanız gerekiyor ve beklemeniz lazım. Muhtemelen bu sorun TV'nin hafıza tutmasından kaynaklanıyor ve bu aşırı derecede kastırıyor, komutlarınızı algılamıyor ve geç yanıt veriyor. Sorunu çözmek için anahtarlı bir priz kullanıyorum, TV'yi kapattıktan sonra bir daha açılmasın diye prizi de kapatıyorum.
    İkinci olarak TV çok yavaş. Kanal geçişleri, internet bağlanma hızı, uygulama açılış/kapanış hızları, menü geçişleri çıldırtıyor. Sürekli bekliyorsunuz ve bu da TV'nin görüntü kalitesi ve ses avantajını boşa çıkartıyor. Açılmadıktan sonra ne anlamı kalır ?
    Üçüncü olarak çok az sayıda uygulama var. Bu özelliğine kanmayın derim. Sosyal medyayı sadece tarayıcı üzerinden kullanabiliyorsunuz. Varsa yoksa Google ve Youtube uygulamaları var ki bunlarda da 'ayarlar'ı siz yönetemiyorsunuz. Youtube'de internet hızınız azaldığında görüntü kalitesi düşüyor.
    Son olarak klavyesi mantıklı ama hiç fonksiyonel değil. Bilgisayar klavyesine alıştıktan sonra çok kullanışsız geliyor. Aradaki boşluk çok anlamsız ve gereksiz.

    SONUÇ:
    Ürünü tarafsız değerlendirmek istedim. Başka insanların da mağdur olmaması adına sıradan bir kullanıcı olarak paylaşıyorum. Teknik konularda pek bilgi sahibi değilim ama kullanan kaç kişinin de bu konuları bildiği muallak. Umarım yorumumu dikkate alırsınız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.