Şimdi Ara

Philips 273G3DHSB/00 3D Monitör Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,

    Bir konuda sıkıntım var. Yaklaşık 2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan bir monitör aldım. Ev taşıdığım için kutusunu hiç açmadım. Daha sonra kutuyu açtığımda içerisinde 3D gözlüğün olmadığını gördüm. Bu 10 gün önce oluyor. Hemen aradım aldığım yeri ancak pek yardım etmediler. İthalatçı firmayı aradım ve durumu anlattım. Onlarda aldığınız yerle görüşün dediler. Kısacası ben gözlüksüz kaldım. Bu alete hangi gözlük uyar? 3D Active Shutter gözlük olarak geçiyor ama ne denediysem olmadı. Yardımcı olabilecek var mı acaba?



  • Merhaba;

    Ürünün kendi gözlüklerini (ki bazen ürünler gözlüksüz de olabiliyor) tek olarak bulmanız biraz zor. Eğer monitörün gerçekten gözlükle satıldığına eminseniz bazen ikinci el satış sitelerinde bozuk veya hasarlı aynı model monitörlerin gözlükleri satışa çıkarılabiliyor. Açıkcası biraz araştırmanız gerekli. Şans işi yani. Bazen üretici firmalar da ayrıca aksesuarları satabiliyor gerçi TV lerde bir gözlük için 150-200 TL lik fiyatlar telafuz ediyorlar. Monitörlerde nasıldır bilemiyorum.

    Birde nvidia'nın 3D vision diye bir ürünü vardır.
    http://www.boyutdijital.com/Nvidia-3D-Vision-3D-Gozluk-Nvidia-3D-Vision-Kit,PR-21371.html
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7229

    Bu ürün nvidia GPU kullanan bilgisayarlarda (tabi monitörün de 3D desteklemesi gerekli) üç boyut almanızı sağlıyor. Sizin durumunuzdaki birinin işini görebilecek bir ürün. Aslında yazdıklarınıza, bu ürünle ilgili fiyat araştırması yaparken denk geldim. Kullandığım bir üründür ve şu sıralar kullanmadığım için satmayı planlıyorum. Eğer Monitörünüzün orijinal gözlüklerine ulaşamazsanız ve bu ürün sizin için çözüm olacaksa özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.

    Teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.