Şimdi Ara

PHILIPS 32PFL5604H LCD arızalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili uzman dostlar;5 ay önce Philips 32PFL5604H LCD TV aldım.Herşey son derece güzel derken 1 hafta sonra Star TV yi !! seyrederken aniden görüntü ve ses gitti..sanki anten kablosunu çekmiş gibi hışşşşt diye bir ses ve ekranda "program mevcut değil" uyarısı belirdi..Çaresi TV yi kapatıp açmak.
    Bu arada belirteyim bu TV, evdeki 2.TV ve diğerinde ki o da Philips plazma onda bir sorun yok..Evde kablolu yayın izliyoruz..Her neyse bu peşpeşe bir kaç kez yaşanınca servisi arayıp anlattım sorunu,gelip aldılar, 3 gün sonra getirdiler, sordum nesi varmış diye "sorun bulamadık yazılım güncelledik dediler..TV yi kurdum tekrar akşama aynı problem yineledi..1-2-3 derken ertesi gün yine aradım tekrar geldiler alıp TV yi gittiler..bu kez elemanları bekletip arızayı gösterdim..1 hafta sonra geri geldi cihaz komple board değişti dediler..3 gün sorunsuz seyrettik derken hop yine aynı arıza ve burası önemli sadece STAR TV kanalında yaşıyorum bu sorunu ve yine sadece bu TV de sorun var diğer salondakinde sorun yok.
    Şİmdi sorum şu:
    1) Sorunu sadece bir kanalda ve aynı kanalda yaşıyor olmak alışılmış bir durum mudur?
    2) Sorun sadece bu TV de yaşanınca TV arızalı diye düşünüyorum ama sadece STAR da olması da sanki yayınla ilgili intibaı uyandırıyor, diğer taraftan da sorun yayında ise diğer TV de neden sorun yok?
    3)STAR TV nin yayın frekansı kablolu da 168.25 Mhz. bu frekansı ince ayar ile az aşağı az yukarı değiştiriyorum ama işe yaramıyor.

    Sorunu servis elemanları ile de tartışıyoruz ve içinden çıkamıyoruz...Daha doğrusu sorunun TV de olduğuna bende tam ikna olamadım..TV de sorun varsa neden diğer kanallarda yok değil mi?

    Dostlar uzun yazıp vaktinizi aldım bu durum hakkındaki uzman yorumlarına ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz.

    İlginize teşekkür ediyorum.
    Sevgiler,saygılar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.