Şimdi Ara

PHILIPS 40PFL7605H LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    philips'in led tv'leri hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum. teledünya HD'nin conax modülü uyumu (DVB-T MPEG4 özelliği) sebebiyle almayı düşündüğüm model 40PFL7605H. philips.com.tr'deki özelliklere baktım bunla ilgili bi kaç sorum var.
    televizyonun USB girişi var ve özelliklerinde "Video Oynatma Formatları: Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, Kapsamlar: AVI, MKV" yazısı var. Sorum ise şu: USB aracılığıyla 1080p'lik HD filmleri izleyebilcek miyim?

    televizyonda Net TV adlı yeni bi çevrimiçi servisler teknolojisi var. bu konu hakkında da detaylı bilgisi olan var mı acaba?

    cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.



  • evet arkadaşım usb aracılıyla harici hard dickten yada flash bellekten 1080p hd filmleri izleyebileceksin. Net tv ye gelecek olursak 7605 modelinde ister kablolu istar kablosuz internet bağlantısı var internette bir bilgisayrdaki gibi sörf yapabilirsin yada net tv de olan youtube, maç skorları, hava durumu vs gibi sayfalara girip film izleyebilir müzik dinleyebilirsin.

    not: tüm tv modelleri nerdeyse internette girebiliyo ama belli birkaç sayfanın dışına çıkamıyorlar, philips te ise durum farklı internette tek sörf yapma imkanına sahip tv .
  • Kablosuz bağlantı için philips usb dongle alınması gerekiyor o zamanda usb portunu kapatıyoruz ve disk/flash bellek takamıyoruz.HD performansı çok iyi ürünün, o kadar canlı ve parlak gösteriyorki sanki sahneyi sizin önünüzde çekiyorlar (tabi siz kendi ayarlarınızla set ederseniz). Sd performansı gayet güzel ulusal kanallarda.Atlanta HDbox ile kullanıyorum.Teledünya için yorum yapamam.Cihazda kart okuyucu ile telefon/dijital kamera belleklerini okutabilirsiniz.TV NTFS/Fat32 ayrımı yapmıyor.
  • Ben de PHILIPS 40PFL7605H almayı düşünüyorum, ancak almadan önce görme şansım pek yok görsem de muhtemelen mağazalarda sadace HD yayın verdikleri için normal SD yayın kalitesini zaten göremiyoruz.

    Bu TV' yi kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz. Normal digitürk receiver ile sd yayınları kaliteli seyreedebilir miyiz?
    Şimdiden teşekkür, güle güle kullanın.....
  • Bu tv kullananlar memnun mu acaba ?
  • ben de teknosadan bir tane aldım bu üründen arkadaşlar...
  • Almayı düşünüyorum ama biraz daha zaman gerekli araştırıyorum.
  • 1 aydır kullanıyorum bu televizyonu, Teknosadan aldım.. Eskisi de Philips ti memnundum , ekran küçük olduğu için yeniledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.