Şimdi Ara

Philips 42PFL5405H model LCD tvlerde altyazı desteği var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,
    Araştırmalarım sonucunda Philips 42PFL5405H model tv almaya karar verdim.Sadece bir tv nin bir özelliğini öğrenemedim.Usb den oynatacağımız filmlerde altyazı desteği veriyor mu?Bu cevabın evet yada hayır olmasına göre kararım almak yada almamak yönünde olacak.
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez -- 29 Ekim 2010; 22:14:08 >



  • Bahsetmeyi unuttum.Eğer Philips 42PFL5405H model LCD tvde istediğim özellikler yoksa Usb diskteki filmleri en sorunsuz görüntü olarak aktaran ve altyazı desteği veren lcd televizyonu hangisidir?
  • Philips 42PFL5405H model tv kullanan yok mu hiç?
  • Philips Tv'lerde alt yazı desteği yok . Geleceğinide sanmıyorum .
  • Halbuki çok güzel televizyondu ama altyazı yoksa farklı modellere yönelmek zorundayım.
    görüntü kalitesini ek özellikleriyle birleştiren bir tv arıyorum.ek özellikten kastım usb diskten altyazılı film izlenmesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez

    Halbuki çok güzel televizyondu ama altyazı yoksa farklı modellere yönelmek zorundayım.
    görüntü kalitesini ek özellikleriyle birleştiren bir tv arıyorum.ek özellikten kastım usb diskten altyazılı film izlenmesi.

    hocam lat yazı desteği yok diye bence hemen vazgeçme eğer diğer özellikleri işini görüyorsa media palyer alırsın altyazı dts vs sorunlarını rahatça çözebilirisn.
    pire için yorrgan yakma derim.ancak samsung c serisinide alabilirisn.
    saygılarımla
  • Bende bu hafta bu TV den aldım, altyazı desteği neyazıkki yok, halbuki bir nevi bu TV de bir bilgisayar,güncelleme olursa kesin altyazı gösterir, mkv filmlerdeki görüntü kalitesine bayıldım. 5+1 kawai ve MKV formatında star wars episode 2 ve 3 ü seyrettim, inanılmaz mest oldum. Şu anda 1.600 TL civarı fiyatı var. Media player almayı düşünüyorum ama altyazı desteği olsa media player almazdım tabi.
  • eğer ki biraz uğraşırım derseniz alt yazıları filme gömerek seyredebilirsiniz bu şekilde media player almanıza da gerel kalmayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Korgeneral

    Bende bu hafta bu TV den aldım, altyazı desteği neyazıkki yok, halbuki bir nevi bu TV de bir bilgisayar,güncelleme olursa kesin altyazı gösterir, mkv filmlerdeki görüntü kalitesine bayıldım. 5+1 kawai ve MKV formatında star wars episode 2 ve 3 ü seyrettim, inanılmaz mest oldum. Şu anda 1.600 TL civarı fiyatı var. Media player almayı düşünüyorum ama altyazı desteği olsa media player almazdım tabi.

    1600 tl nerde bu fiyat?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.