Şimdi Ara

Philips 47PFL5028K degerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Teknosadan Philips 47PFL5028K modelini 2399 TL ye aldim.Aslinda LG nin herhangi bir modelini almayi düsünüyordum.Satici Philipsin 2013 model üst segmentte bir TV oldugu LG ve Samsungdan cok daha iyi oldugu konusunda beni ikna etti.
    Servis televizyonun kurulumunu yaptiktan sonra kanal ayarlarini yaparken eyvah yandik dedim kendi kendime.Binlerce kanalin icerisinden o kadar kanali tek tek sürükleyerek siralamaya calismasi bence zaman kaybi ve marka icin negatif bir izlenimdi.Bu kadar kanali tek tek sürükleyerek siralamaya almaya calismak saatlerce sürecek olan sinir bozucu bir islem olacagi icin bunun baska bir yolu yokmu diye sordugum servis elemani,Flash diski yanimizda degil Flas disk ile daha kolay yapiyoruz deyince,Pekala ben nasil yapacagim diye sorunca biraz ugrasacaksiniz cevabini aldim.
    Bir digeri olumusuz durum ise hopörler arkada oldugundan olsa gerek görüntü ile sesler ayri yerlerden geliyormus gibi,cok ta net olmayan bir sekilde geliyor.Sanki arkadaki hopörler ters tarafa ses veriyormus gibi ve ses durumu pek net degil.
    Kanal gecisleri ise cok yavas.Kanal gecislerinde en az 6 saniye bekliyorum ve özellikle kanal rakami büyüdükce bekleme süresi daha da artiyor.hatta bazen kanal degismeyince kumandanin tusuna tekrar basmak zorunda kaliyorum.
    Kisacasi daha önceki televizyonum Toshibaya göre daglar kadar fark var arasinda.Eski televizyonumu simdiden özlemeye basladim.
    Televizyonu alali 2 gün oldu ve geri vermek mümkün olsa geri vermeyi düsünüyorum.Kisacasi pek memnun degilim Bu kadar paraya Hayal kirikligina ugradim diyebilirim.
    Sizce LG,samsung veya philipsin diger modelleri nasildir?
    Yorumlarinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantazi -- 22 Haziran 2013; 20:44:22 >







  • Ben de bu modeli düşünüyorum ama yorumunuz genel olarak çok olumsuz. Kanal geçişleri bu kadar yavaş olmamalı? digitürk/d-smart/teledünya kullnılırsa bu şekilde olmazdiye düşünüyorum. ;Siz tv yayınını hangi kaynaktan alıyorsunuz?
  • Dahili uydu cihazını mı kullanıyorsunuz?
  • Her ikisini de kullandim,Hem TV nin hemde harici olani kullandim.Bu konuda uzman degilim Philips iyi bir marka olabilir ama zamana ayak uydurmak önemli olan.Komsum LG aldi ve onun ki ile kiyasladigimiz zaman Philipse göre epey artilari var.
    Ayrica Teknosada ki saticinin bu televizyonu biez hos olmayan bir sekilde satmasi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.