Şimdi Ara

Philips 47PFL6067K 3D LED TV--Electro World e en ucuz fiyat garantisi ile 2.299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler,

    Philips 47PFL6067K 3D LED TV--Electro World e en ucuz fiyat garantisi ile 2.299 TL (Geçen hafta 2.599 TL idi)

    Uzun süredir LED TV araştırıyordum.Samsung,LG ve Philips arasında gidip geliyordum. Fakat özellik,fiyat ve ekran boyutu olarak bundan daha uygun cihaz yok gibi. Dün gidip deneyip aldım ürünü. Düşünen arakdaşlar için güzel bir fırsat olacağını tahmin ediyorum.

    http://www.electroworld.com.tr/p/philips-47pfl6067k-3d-led-televizyon/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 14 Aralık 2012; 11:19:59 >



  • iyi fiyat özellikler de gayet iyi.
  • yine ben yine aynı soru, panel ve görüntü kalitesi yorumları alabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozbi

    yine ben yine aynı soru, panel ve görüntü kalitesi yorumları alabilir miyim?

    Hocam soyle bir gercek var eger paraniz varsa en iyi panel sharptir quadro teknolojisi vs gibi ama cok pahalilar sonra geriye lg ve samsung gibi ureticiler kaliyor ffilips panel uretmiyor kisacasi panel konusunda sharp>samsung>lg diye gidiyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozbi

    yine ben yine aynı soru, panel ve görüntü kalitesi yorumları alabilir miyim?

    Panelin kalitesi ile ilgili bilgiye sahip değilim. Fakat görüntü özellikle de renkler de gerçekten çok önde. 3D si mükemmel bizzat canlı olarak LG ve Samsung ile aynı anda karşılaştırdım. Gerçekten çok başarılı. Samsung gerçekten çok parlak yani zevk meselesi ben şahsen çok parlak ekran sevmiyorum. Uzun süre floresan a bakmışım gibi hissediyorum.
  • ben doğal renkler seviyorum, toshiba sv685'deki gibi. Samsung'un tvlerinin çoğunda olduğu gibi karşıtlığı(Saturation) arttırılmış renkleri sevmiyorum.
    Panel olarak bazen Philips sharp panel & modül kullanabiliyor bi 55"'inde sharp vardı sanırım ama şimdi hatırlamıyorum. O yüzden sordum.

    Birde X medyayı oynatması ya da smart tv özellikleri hiç önemli değil. Sadece 2d görüntü kalitesi istiyorum. 2. planda da 3d var.
  • bu tv nin aynisi farkli kod numarasiyla teknosada turuncu indirimde ayni fiyat. Aslinda karsilastirmak lazim belki de cok ufak farklar olabilir. Ona gore ya da taksit sayisina gore tercih yapilabilir.

    Ben ust tarafinda da ambilight olmasindan oturu 6877 yi de oneririm, ki ben bu modeli almayi dusunuyorum. Panel konusuna gelince bu seneki modellerinde philips, sharp panel kullanmadi diye biliyorum ama diger tv lere bakiyorum panel kalitelerinde dusus var gibi, bazi ozellikler geliyor, islemci hizlari artiyor falan ama panel kalitesi dususte.

    Su an bu fiyat araliginda cok one cikan bir model yok gibi, hepsinin eksileri var ornegin benim dusundugum philips markasinda DTS destegi yok, turkce altyazilarda sorun oluyormus, dahili uydu alicisi cok isiniyormus menusu yavasmis (son guncellemeyle hizlandi deniyor), soylenenler bunlar...

    duzeltme: yanlislikla samsung TV fiyatina bakmisim, teknosadaki philips 47pfl6097 modeli 2499 imis, bu durumda ew fiyati iyiymis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 14 Aralık 2012; 15:12:32 >




  • Bu tv de 600 hz diyor tarama frekansına ama 600 hz perfect motion rate kendi sitesinde yazdığı kadarıyla.. Gerçek tarama frekansı nedir bilen var mı? Bu cihazda çift çekirdek işlemci var. Ben 47lm760 düşünüyordum. Onunla kıyaslanırsa bu nasıl bir cihaz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 15 Aralık 2012; 20:52:07 >
  • Bende alrken satıcı çocuk çift çekirdek diye özellikle söyledi, 4 gözlük ile beraber geliyor. 2.300 'e EW den aldım Avatarı izledik gayet güzel ve keyifli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fxmaster

    Bu tv de 600 hz diyor tarama frekansına ama 600 hz perfect motion rate kendi sitesinde yazdığı kadarıyla.. Gerçek tarama frekansı nedir bilen var mı? Bu cihazda çift çekirdek işlemci var. Ben 47lm760 düşünüyordum. Onunla kıyaslanırsa bu nasıl bir cihaz?

    Görüntü kalitesi olarak daha iyidir 47lm760'a nazaran zaten çift çekirdek, görüntü işleme hızı ve kalitesinin beraberinde getirdiği akıcılık, netlik ve doğallık da bunu gerektirir. En iyisi mağazaya gidip, 2 televizyona yanyana bakman, mümkünse 3-4 farklı mağazada bunu yap ki ayar farklılıkları, ışık vuruşu, mağazaki konumu, tv içinde oynayan filmin kalitesi vs gibi durumlardan etkilenme.
  • 2012 Konusu ama şu anda tvnin fiyatı 1.999 TL Media Markt da. Sizce alınır mı?
  • Bu model yarın Electroworld'de kampanyaya giriyor 1.999 TL'ye. Şu anki fiyatı 2.399 TL sayfasında. Mağazayı ziyaret ettim biraz önce yarınki insert etiketlerini hazırlıyordu çalışanlar orada gördüm. Nasıldır kalitesi bilemiyorum ama fiyat uygun gibi sanki.
  • Konuyu açtığım tarihte bu ürünü aldım gerçekten aldığıma pişman olmadığım bir ürün. Özellikle 3D özelliğine hayran kalacaksınız tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.