Şimdi Ara

Philips 50pus8807 1günlük tv ekranda çizgi oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar... Birkaç gün önce Hepsiburada - Galata Ticaret'ten aldığım Philips 50pus8807 TV'nin 2 gün önce kargosunu teslim aldım. Ertesi gün servis geldi,kurulumu yaptı. Sorun yok, herşey güzel. 1-2 saat izleyip evden çıktım. Gece geldiğimde 2-3 saat daha izleyip kapttım. Bugün akşam geldiğimde 1 saat youtubeda takılırken birden ekranın üstten yarım karış altında; soldan sağa boydan boya bir çizgi oluştuğunu gördüm.


    Türk mantığı; kapatıp açtım... Olmadı.

    Fişi çektim, bi süre bekleyip açtım... Olmadı.

    Fabrika ayarlarına döndürüp kurulumu yeniden yaptım... Olmadı.


    Hepsiburada'da kolay iade ve 14 gün cayma hakkı olduğundan çarşaf çarşaf bahsediyolardı. Kurcaladım biraz; satıcıya soru sor kısmından mesaj attım. Dedim ki böyle böyle oldu; hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim size. Tamir istemiyorum, değişim ya da iade istiyorum. İade etsem bile yine sizden satın almak istiyorum diye belirttim. Hızlıca cevap verdiler sağolsunlar; iade ve değişim olmayacağını, yetkili servisle görüşmem gerektiğini ve onların sorunu çözeceğini söylediler. 14 gün kolay iade hakkım ne ola ki dedim, servisle iletişime geçin dediler...


    Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım, sorunumu anlattım. Yarın hemen servisle iletişime geçin. İade ya da değişim talebinize göre rapor isteyin dediler. Servis raporuyla birlikte ürünü teslim alacaklarını; isteğime göre iade ya da değişimin olacağını söylediler. Hatta süre içinse 1 gün sonra servis gelse, 2-3 gün kargosu sürse satıcıya gitmesi için, 1 gün satıcının işlemleri sürse, 2-3 gün içinde de kargolanacağını söylediler. Ya da ücret iadesi için daha erken sanırım. Konuda gelişmeler oldukça buradan yeşillendireceğim.


    Teknoloji şans işi derler ancak 10 saat kullanmadan TVnin böyle cortlaması aşırı mide bulandırıcı.

    Philips 50pus8807 1günlük tv ekranda çizgi oluştu







  • Geçmiş olsun. Az para değil. İşi sıkı tutup takibini günlük yapın.

  • pofpor01 kullanıcısına yanıt

    Kurulumu yapan arkadaşlar iyiydi gayet ve elimden gelen misafirperverliği gösterdim. Numaramı kaydet, bişey olursa ara demişti eleman. Mesajlaştık onla, abi servisi ara yarın, bize yönlendirirler dedi. Yarın onlarla iletişime geçeceğim sabah. Onun dışında şehirdeki bir diğer philips yetkili servisinin patronu arkadaşın yakınıymış. Bir an önce çözmem lazım, pazartesi ps5 kargosu gelecek. 22sinde fifa 24 çıkacak. :F derdim o ... derdimi seveyim.

  • Update : Dün kurulumu yapan çocuğu tekrar aradım, abi dedi 0850'li numarayı ara, kayıt oluştur vs dedi. Aradım philips türkiyeyi sanırım. Anlattım durumu. Bana bir dosya numarası verip, kurulumu yapan servise yönlendirdiler. Servisi aradığımda direkt dosya numarasına ulaştılar. Telefonda ponçiklikler cicişcikliklerle falan işimi hızlandırmaya çalıştım. Şuan için ne söylesek boş, çünkü teknik servisin görmesi lazım cihazı, sonrasında raporu direkt Philips merkeze göndereceğiz. Onların vereceği karara göre hareket edilecek dedi.


    Şimdiiiii , bariz üretim hatası olan, üretildikten sonra test bile edildiği şüpheli cihaza tamir derlerse işin rengi değişecek. İade ya da değişim istiyorum en hızlısından. Umarım gerçekleşir...

  • cco C kullanıcısına yanıt

    Tamir derken panel degisir , size 3-5000 teklif edilir..


    Yada direk degisim teklif edilir..Servis raporuna dikkat edin ama , kullanici hatasindan dolayi derlerse gecmis olsun..Sivi temasi falan derler aman dikkat..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi 10 saat açık kalmadı tv. Sıvı temaslık bi durum da söz konusu değil ya da kullanıcı hatalık. televizyonu yerinden 1mm bile kıpırdatmadım. umarım thh muhabbetleri gerekmez.

  • philips servise işiniz düştüyse gecmis olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube'da iade süreciyle ilgili epey video izledim. Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşları da bilgilendirmek için yazayım burada :


    - internetten satın aldığımız TV'leri kutusunu kendimiz açsak bile 14 gün içinde iade edebiliyormuşuz. Kaldı ki kutuyu açan ve kutulumu yapan yetkili servisti ve bu aslında işi zaten kolaylaştırıyor.


    - HB'nın 14gün kolay iade muhabbeti ve müşteri hizmetlerinin ilgili davranması yine yardımcı olacak diye düşünüyorum bu süreçte. Tek endişem HB'daki satıcı firmanın şuan siteden yok olması :D Adamlardan eser yok ortalıkta...


    - İade için hepsijetin gelip alması gerekiyor ki o da sitedeki randevulu sistemde zor görünmüyor. Gelip alacaklardır servis raporundan sonra.


    - İade; ürünün karşı tarafa ulaşmasından sonra 3 gün içinde yapılması gereken bir durummuş. Kredi kartı vs olunca 4-8 gün gibi bir sürede gönderildiği söyleniyor.


    neyse, ne diyorduk ? Philips almayın :F





  • Bu arada hepsiburadadaki satıcıya soru sor kısmından satıcıya ulaştığımda " kurulumu yapılıp açılmış ürünün iadesi olmuyor, servisinizle görüşün sorunu çözeceklerdir " demeçleri gayet küstahça.

  • Gelişmeler :


    Saolsun servis hemen geldi, araya sıkıştırdılar beni. Aynı elemanlar geldi (iyi, cici elemanlar). İnceleyip tutanak tutuldu, direkt değişim gelecek içiniz rahat olsun dedi. Rapor gelene kadar isterseniz kullanmaya devam edin, isterseniz kutuya koyalım dedi. (Götürecekler sanmıştım, götürmüyorlarmış).

    Kutulayalım dedim, ben tek başıma beceremem, başına bişey gelir falan... 1 güne de gelebilir rapor; 4 günü de bulabilir dedi. Direkt zaten tutanağı tutup iletti o anda. Merkezin cevabını bekleyeceğiz şimdi.


    Rapor gelir gelmez hepsijet ile evinden gönderirsiniz kargoyu dedi, para iadesi talep edip göndereceğim.


    8808 modellerinde bir sıkıntı yokmuş sanırım. Ona yönelebilirim. Amazon üzerinden satıcısı amazon olan 8808'ler var. Bi de Samsung'un frame tv'lerine göz diktim 55 inç olanları. 100hz onlar da yanılmıyorsam. %100 renk doğruluğu varmış. Freesync pro var ancak vrr olup olmadığı yazmıyor.

    çok elzem mi bilmiyorum.


    Parayı yatırmaları sürecektir biraz, 3 güne rapor gelse; 2 gün kargo olsa... 18ini bulabilir bu işler. Sonrasında 3-4 gün içinde kredi kartıma yatırılacak saırım para hepsiburada tarafından. Tek dert taksitle almıştım, taksit taksit yatacak. Limitimi biraz cozurtmuş olacaklar ama iade bedeli gelmeden de bir tv alabilirim. Amacım 22sine kadar bu olayı çözmek.





  • cco C kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun..

    Umarım zararsız-paranızla rezil olmadan kolay bir şekilde kurtulursunuz.


    PUS8808 içinde acele etmeyin.


    https://www.displayspecifications.com/en/model/81643334


    Kağıt üzerinde donanım olarak çok yüksek seviyede. Fakat bütün donanım özellikleri silindi. (SoC - CPU - GPU - RAM)



    Umarım bu tvyi alanlardan biri aida64, cpu-z ile bir donanım özelliklerini foruma yüklerde bizde bilgileniriz.




    Philips 50pus8807 1günlük tv ekranda çizgi oluştu


    Philips 50pus8807 1günlük tv ekranda çizgi oluştu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumasi -- 11 Eylül 2023; 14:51:33 >




  • bu tv ler güney korede 50 dolarlık ürünler yani 50 tl oluyor yani 50 birim

    sonra ordan oraya katlanarak 20 bın tl 50 bın tl

  • Gelişme : Bugün iade/değişim raporunu sağolsun yetkili servis kapıma kadar getirdi. Abi bu raporla ister değişim, ister ücret iadesi; istediğini yapabilirsin dediler. Hepsiburada'nın kolay iade sekmesinden sorunun ve raporun fotoğraflarını da ekleyip hemen iade talebimi oluşturdum. Perşembe günü hepsijet kargoyu evimden teslim alıp satıcıya postalayacak. En geç pazartesi satıcıya ulaşmış olsa (18) ; 1 gün satıcının işlemleri sürse (19) ; ertesi gün hepsiburadadan ücret iadesi onayı çıkacaktır diye düşünüyorum (20-21 eylül). Muhtemelen 3-4 gün içinde de paramı (4 taksitle aldığım için muhtemelen taksit taksit) öderler.


    Ödeme onayı çıkar çıkmaz yeni TV olayına girişeceğim. Samsung frame tv'de gözüm. Bakalım ne olacak...

  • cumasi C kullanıcısına yanıt

    bu tv ler sadece kağıt üzerinde tv zaten :) philips tv bölümünü tp visiona sattığından beri ürettiği modeller alınacak tv ler değil ama insanlar hala eski philips sandığı için güvenip alabiliyor...

  • Samsung'un ingilizce sitesinde frame tv ile ilgili bir sürü şikayet okudum. Arkadaş ne alacağız şaşırdım iyice...

  • hocam konudan bağımsız bu tv'den memnun musun bir ara vestel ile arasında kalıp vestel almıştım sırf ambilight özelliği için alacaktım bunu açıkcası

  • cco C kullanıcısına yanıt
    samsung q80c alin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel : Hepsijet kargo hareketlerinde 2 kez dağıtıma çıkarılıp satıcıya ulaştırılamayan ürün hafiften beni delirtmeye başlamıştı. Hepsiburada ile yaptığım görüşmede 2 kez dağıtıma çıkartılıp satıcıya ulaştırılamıyorsa devreye HB'nın gireceğini ve asla mağdur etmeyeceklerini söylemişlerdi. Dün 3.kez dağıtıma çıktı. Bugün de çözülmezse kafayı yiyecektim ki dün gece TV siparişi verdim amazondan (heyecan olsun diye marka modeli en son yazacağım)...


    Az önce HB canlı desteğe bağlandım web üzerinden yazıştık. Yine benzer şeyler söylendi. Aciliyet notu yazdırdım efendim. ilgilenecekler efendim vs diye... Sonrasında hepsijeti aradım. Onlar da benzer şeyler söylerken patır patır mesaj ve mail gelmeye başladı.


    -GÖNDERİNİZ SATICIYA ULAŞTIRILDI

    -İADE SÜRECİNİZ SONUÇLANDI

    -İADE BEDELİ 2 İŞ GÜNÜNDE HESABINIZA YATIRILACAK... oh... nihayet !


    ... Philips TV'lerden uzak durma kararı almıştım, hatta geçen günlerde vatanbilgisayara gittiğimde bana yine bir philips önerilmişti ve oradaki üründe de boydan boya çizgi oluşmuştu :D farketmemişler, daha da uzaklaştım philipsten. LG samsung gidip geliyordum ama LG'lerin de epeywebteki puanları düşüktü. Hele bir oled vardı 48 inç ama oledin bana uygun olacağını düşünmüyordum. Bi de o kadar fiyatlara çıkmayı düşünmüyordum.


    ... Samsung Frame tv 55 inç-2023 tipi ve özellikleri hoşuma gitmişti. Yine qled'lerden 55inç 80c de öyle... Samsung frame amazonda 16 adette duruyordu 29.999 TL bandında. Vatanda ise %15 web indirimiyle 36bin TL + süpürge veriyorlardı. Samsung mağazasında tanıdık buldum, dün ondan fiyat aldım, süpürge kampanyası bitti dedi, son 36bin dedi. 55inç70c önerdi. Düşünceler başladı bende...


    ... Daha ürünü iade edememişken amazonda frame tv stoğu sürekli azalıyordu. Düne 9 taneyle başlamıştı stok, akşam 7 , gece 5 derken kararttım gözü, siparişi verdim. (Satıcı da amazon, gönderen de amazon)... Az önce baktım stok 4 tane. En uygun fiyat orada.


    ... Amazon prime ile express kargo olarak yarın adresimde olacak. Umarım bu sefer başım ağrımaz teknolojiden yana :)


    KISSADAN HİSSE : Teknoloji şans işi muhabbetini kesinlikle kabul etmiyorum. Tonla para dökeceğiz, gelecek, aa sorunlu... Böyle bir dünya yok. Bunu philipste yaşadım ve uzak duruyorum. Online alışverişlerde hiç sorun yaşamadığım amazon, umarım yine sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirir. HB'dan aldığım pus8807 amazonda olmadığı için oradan sipariş vermiştim ve satıcısı HB değil, Galata ticaret diye bir işletmeydi. Satıcıya soru sor kısmında bile yanlış yönlendirdi o galata ticaret. İAde diye bişey yok diyorlardı =) ... Hepsiburada'ya ilgilendikleri için çok teşekkür ederim. Kolay iade çok kolay olmasa da sonuca ulaştı. Emeği geçenlere tekrar teşekkürler.





  • Edit : Amazon siparişimi de iptal ettim adfddfs. Antalya Samsungdaki tanıdıktan 33K + çerçeve + Samsung Robot Süpürge + ertesi gün kurulum olarak olayı noktaladım.

  • cco C kullanıcısına yanıt
    Bu hikayeden güzel bir kısa film olur. Hatta zorlarsak bir mini dizi bile çıkar. Robot süpürge evi temizlerken oturur yeni televizyonda netflixte diziyi seyredersiniz. Hayırlı olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.