Şimdi Ara

PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
22
Favori
65.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alien2000a A kullanıcısına yanıt

    Selamlar bu gün oğleden sonra kurulacak . Umarım sorunsuz bir süreç olur bizim için de. Önerileriniz için teşekkür ederim.

  • alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgi alakanıza çok teşekkür ederim, kurulum aşamasında öldü pixel olayını kontrol ederim,ups kargoya verilmiş ürün,sevmiyorum bu kargo şirketini umarım sıkıntı olmadan ürünü teslim alırım.
  • Herkese Merhaba,

    TV alma arefesindeyim. Philips 55 PUS 9435 ve Sony 55XH9096 arasında kaldım. Ambilight tecrübesini yaşadım çok farklı olduğunu biliyorum. Benim ihtiyacım iyi görüntü kalitesi, iyi bir oyun performansı ve bana min 7 yıl hizmet etmesi. Ailecek Apple ekosisteminde olmamız ve Sony'de AirPlay seçeneğinin olması beni cezbediyor. Panel yenileme hızlı ve HMDI 2.1 desteklemesi de bir diğer artısı.

    Philips'i tercih edersem, Ambilight ve Bowers & Wilkins hoparlör nedeniyle tercih edeceğim. Pioneer amfili 5.1 ses sistemim var ancak çok yer kapladığı için elden çıkarabilirim. Kısacası çok kararsız kaldım ve TV almam lazım. Dediğim gibi iyi bir görüntü kalitesi ve uzun yıllar yatırım gerektirimemesi beklentime göre rica etsem görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

    Şimdiden çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360er 3 kullanıcısına yanıt

    Ben de bu iki ürünün 65 inçleri arasında kaldım ve benim de Pioneer VSX 520 amfili bir 5+1 sistemim var.

    1-HDMI 2.1 desteklemiyor ancak bir oyun konsolu hızlandırma durumu söz konusu. açıkcası Xbox One S ile sıkıntı yaşamadım eski televizyonumun HDR Destekli olmaması nedeniyle de philips ile daha iyi bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. fakat bu tamamen subjektif bir gözlem. Zaten Xbox'u genellikle Xgimi H1 projeksiyonum ve 5+1 sistem ile kullanıyorum. surround etkisi ve dev ekran benim için daha önemli çünkü. Ufak gecikmeleri sorun etmiyorum.


    2- İlk izlenimimde bowers & Wilkins için beni etkilemediğini söylemiştim ancak bu mediamarkt'ın devasa salonu için geçerliydi. 60 m2 dikdörtgen şeklinde bir salonum var burada bile ses gerçekten tatmin ediyor. evet atmos tavandan sarmıyor insanı ve surround hoparlorlerin eksikliği hissediliyor fakat subwooferin eksikliğini kesinlikle hissetmiyorsunuz dahili subwoofer gerçekten işini iyi yapıyor.

    Sonuç olarak gerçekten çok başarılı bir soundbarı var ve bu fiyata dahil olarak içinde geliyor.


    3- Ambilight anlatılmaz yaşanır bir deneyim. Uzun süre (2.5 saat) kullandıktan sonra bende de eşimde de bir mide bulantısı oldu belki ilişkisi yoktur ama uzun dönem kullanımda tekrar değerlendirmek gerekir bu konuyu.


    4- Görüntü kalitesi gerçekten başarılı siyahları oled kadar olamaz tabiki ancak kesinlikle gözümü rahatsız etmediğini söyleyebilirim. VA panel olması güzel keşke 100 hz olsaydı ama değil ne yazık ki.


    5- Menü çok karışık geldi bana alışmam zaman alacak sanırım


    6- Kumanda çok havalı ama kesinlikle ergonomik değil. çok uzun ve en çok kullandığınız navigasyon tuşlarının dahi 3. gün kullanımında bakmadan yerlerini bulmakta zorlanıyorum. Diğer bir konuda ışıklı bir kumanda evet fakat ışığını açmanız için bir düğmeye basmanız gerekiyor e o zaman da oynayan filmde videoda duraklama geri alma vs. bir sürü saçma iş olabiliyor.


    7- Servis henüz daha televizyon elimizde değilken olası gelme saatine göre randevu verdi ve neredeyse eş zamanlı geldiler. Bu arada geldkilerinde ben evde değildim ancak eşim çok kibar olduklarını belirtti.



    sonuç olarak eğer eşim ambilight olayına sempatik bakmasaydı ve 4-6 bin lira arası bir masrafa daha katlanıp soundbar almak gözümde büyümeseydi, sony 9096'yı alacaktım ama söylediğim etkenler beni bu televizyonu almaya yöneltti kesinlikle pişman değilim şuan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocebo -- 3 Aralık 2020; 10:33:49 >




  • 55pus9435 tv bugün kargo tarafından teslim edildi yalnız kutu üst kısımları koli bandı ile bantlanmış sonuçta sıfır ürün alınıyor bir emniyet şeridi olmazmi sizin ürünler nasıl geldi acaba.Teşekkurler PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler




  • ysp81 Y kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Benimki de aynı şekilde geldi merak etmeyin. Bu açıldığı anlamına gelmiyor. Nedense böyle bir yöntem tercih etmişler.


    Kurulum sonrasındaki izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien2000a -- 3 Aralık 2020; 21:2:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alien2000a A kullanıcısına yanıt
    👍Teşekkürler, kurulumdan sonra izlenimlerimi paylaşırım.
  • nocebo N kullanıcısına yanıt

    Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Bu bilgiler doğrultusunda bir değerlendirme yapacağım, ben de XBOX kullanıcısıyım.

  • 55pus9435 için kurulumu servis bu akşam yaptı ilk izlenim ses sistemi gerçekten tatmin ediyor, lakin görüntü normal yayın akışı (ben tivibu kullaniyorum) idare ediyor ama wow demedim belki fabrika ayarları ile izliyorum ondandır. ailen2000 hocam yukarıda görüntü ayarlarını vermiş var ama 3 tip ben hangisini ayarlayacağımı bilemedim o konuda yardımına ihtiyacım var 😁çünkü gerçekten fabrika ayarları tatmin etmedi görüntü açısından. Bir olumsuzlukta tivibu go nun play store de olmaması, normal tivibu 'yu eski tv ye kurup yeni tv de tivibu go dan izleme planı yapmıştım olmadı şimdi merkezi sistemi kuracam onuda kuramadım burada ki philips servisi gerçekten berbat ve bilgisiz. bu kadar para veriyoruz ama bir programı indiremiyoruz benim adıma olumsuz bir durum. Netflix ten film izleme ambilight eşliğinde mükemmel. ama dediğim gibi optimum görüntü ayarlarını yapmak lazım birde görüntü ayarlarinda hdr plus var ama silik ıçine giremiyorum. Biraz karışık oldu ama ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır. Herkese iyi hafta sonları dilerim.




  • Öncelikle alien2000a ve diğer emek verip paylaşım yapan Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Evde televizyon izleme keyfini seven biri olarak uzun zamandır sürekli 9000 serisi televizyonlarım oldu. Şu anda 9809 modelim var ve geçiş yapacağım televizyon mutlaka 9435 olacak gibi. Philips dijital dünya ve uygulamalar ile Lg ve Samsung seviyesinde olmasa da görüntü doğallığı ve ambilight özelliği eşssiz. 9000 serisi panel çok farklı üretildiği kanaatindeyim. Handikap olarak servis ve yazılım güncelleme ülkemiz adına facia. Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun, tecrübe paylaşımlarının yapılması ricasıyla teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysp81

    55pus9435 için kurulumu servis bu akşam yaptı ilk izlenim ses sistemi gerçekten tatmin ediyor, lakin görüntü normal yayın akışı (ben tivibu kullaniyorum) idare ediyor ama wow demedim belki fabrika ayarları ile izliyorum ondandır. ailen2000 hocam yukarıda görüntü ayarlarını vermiş var ama 3 tip ben hangisini ayarlayacağımı bilemedim o konuda yardımına ihtiyacım var 😁çünkü gerçekten fabrika ayarları tatmin etmedi görüntü açısından. Bir olumsuzlukta tivibu go nun play store de olmaması, normal tivibu 'yu eski tv ye kurup yeni tv de tivibu go dan izleme planı yapmıştım olmadı şimdi merkezi sistemi kuracam onuda kuramadım burada ki philips servisi gerçekten berbat ve bilgisiz. bu kadar para veriyoruz ama bir programı indiremiyoruz benim adıma olumsuz bir durum. Netflix ten film izleme ambilight eşliğinde mükemmel. ama dediğim gibi optimum görüntü ayarlarını yapmak lazım birde görüntü ayarlarinda hdr plus var ama silik ıçine giremiyorum. Biraz karışık oldu ama ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır. Herkese iyi hafta sonları dilerim.

    Öncelikle hayırlı olsun. Yaşadığınız sıkıntıları ilk başta ben de deneyimledim. Renk ayarları ile ilgili detaylı bilgiyi ana konudaki tablonun üst kısmına ekledim.


    Ayrıca Tivibu, Apple Music gibi Android store'da bulamadığınız uygulamaları da nasıl yükleyebileceğinizi en alttaki android faydalı bilgiler kısmına ekleyeceğim. Oradan takip edebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien2000a -- 6 Aralık 2020; 17:20:52 >




  • alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Eklemenizi bekliyorum hocam👍 Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysp81

    Eklemenizi bekliyorum hocam👍 Teşekkürler

    Android yararlı bilgiler 2 nolu maddeye haricen program yükleme bilgileri eklendi.

  • Detayli 9435 ayar yaziniz icin cok tesekkur ederim.farkliiklarini dusunerek vermis oldugunuz ayarlari teorik olarak 8505e nasil adapte edebiliriz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmwf30 -- 9 Aralık 2020; 9:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle elinize sağlık, tivibu go uygulamasını yazınız doğrultusunda yükledim fakat uygulamaya tıklayıp açtığım zaman sayfa, ekranın küçük bir kısmında açıldı , kullanıcı adı ve şifre sekmelerini de sayfa küçüldüğü için göremedim. Acaba philipsten mı kaynaklanıyor bu uygulama olmamasi tivibu dan mı ? Arayıp tepki koyayım bari hangisindense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysp81

    Öncelikle elinize sağlık, tivibu go uygulamasını yazınız doğrultusunda yükledim fakat uygulamaya tıklayıp açtığım zaman sayfa, ekranın küçük bir kısmında açıldı , kullanıcı adı ve şifre sekmelerini de sayfa küçüldüğü için göremedim. Acaba philipsten mı kaynaklanıyor bu uygulama olmamasi tivibu dan mı ? Arayıp tepki koyayım bari hangisindense.

    Burada iki konu var açıklanması gereken. Bir uygulamanın Androidin yanında Android Tv’de de çalışabilmesi için telefondaki dikey çözünürlük yanında tv’lerdeki 16:9 yatay çözünürlükte de çalışabilmesi. Teorik olarak Tivibu uygulaması telefonda dikey olarak açılıp sonra telefon yan çevrildiğinde yatay olarak ekrana konumlanabiliyordur tahminimce. Bunu da telefondaki sensör yardımıyla yapıyor.


    Televizyona yüklediğimiz uygulama telefon uygulaması olduğu için tvde dikey açılıp sensör de olmadığı için öyle kalıyor.


    işte bu nedenle firmaların android tv için özelleştirilmiş uygulama çıkartması gerekiyor. Tivibu bunu yapmamış anlaşılan. Aslında sadece cepte kullanıma yönelik Gps’li, otobüs saati, yemeksepeti gibi uygulamaların Tvye uygun versiyonunun yapılmamasını anlayabilirim. Ama tivibu için tv çok önemli bir mecra. Bunu anlamak imkansız.


    ikinci konu ise lisans konusu. Apple Music mesela Android TV için google playde yok. Telefonlarda var. Üstelik apk olarak yüklendiğinde yatay olarak ta mükemmelen çalışıyor. Peki bu yazılımın google playde yer almamasına kim karar veriyor onu çözemedim. Google mı? Apple mı? Philips mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar hocam,


    75pus7354 modelini aldım, sırf Ambilight özelliği için ve hayaller kurarak+hue ışıklandırma yapacaktım..


    alalı 20 gün olmadı ama ışık süzmesi olduğunu farkettim,bu benim için çok büyük bir problem oldu.. ne yapacağımı bilemiyorum


    sizdede böyle problem varmı ?


    kanal geçişlerinde sağ üst köşede ve altta





  • Merhaba. Hayırlı olsun TV’niz. Evet Türkiye montaj TV lerde bulunan klasik ışık sızması hastalığından muzdarip televizyonunuz. Şans işi herkeste olmuyor. Bu aşamada iki şekilde davranabilirsiniz.


    1- Servis çağırarak rapor tutturup değişim isteyebilirsiniz, (Gelen servisin insafına kalıyor. Bazışı rapor tutuyor bazısı bişey yok diyor. Bu Philipse özel değil tüm markalardaki durum)


    2- Youtube’da tv panelini selobantla çektirerek zarar vermeden aralığın kapanmasını sağlayarak düzeltme yollarını gösteren videolar var. Onlardan yardım alabilirsiniz. Forumda da başlık vardı bununla ilgili ama biraz eskilerde kaldı. Aramak gerek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV yayınlarını Koblo TV platformundan conax modülle izliyorum. Kanal sıralamasını nasıl değiştirebilirim bilen arkadaşlar var mı ?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.