Şimdi Ara

Philips 5500s Video Codec Sorusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar;

    Belirli tavsiye ve araştırmalar sonucu geçen cumartesi günü DVP 5500s aldım Teknosa dan.

    5500s de 720sa daki Mediatek chipi varmış, dediler, diyorlardı fakat durum tam olarak da belli değil galiba, neyse 720sa da Mediatek MT-1389EE chipi varmış, 5500s de ise Mediatek MT-1389 ama revizyon nedir yada varmıdır bilemiyorum.

    Asıl mesele 720sa nın metepe kardeşiminizin yazmış olduğu yeni firmware ile Packet bitstream ile encode edilmiş videoları okuması idi. Fakat benim bilmediğim ve merak etiğim olay 720sa (Bframes + packet bitstream (multiframe 1/2/3)) 2, 3 ü de destekliyorumu?

    Eğer Destekliyorsa yada metepe arkadaşımız bunu başarabildiyse bu başarı 5500s üzerinde de uygulanbilirmi.. Çünkü benim 5500s imde (Bframes + packet bitstream (Multi frame 2 ve 3 de) yavaşlıyor [ fps düşüyor sad.gif ] kesiklikler oluyor artı bu kesiklik olayı GMC - 3 warp point de de oluyor.


    Bunun nedeni yazılım alakalı yoksa mediatek MT-1389 ile rev. EE arasındaki bir fark nedeni yüzündenmi?

    Bu arada 5900 ü düşündüm fakat zoran chipininde aynı olaylara kadir olduğunu divxtest com sitesindeki testlerden öğrendim ama genede emin değilim firmware numarası teste yazmıyordu.

    Denemeleri yaptığım test cdsi divxtest com daki test cd V.2 idi video patlamaları da vid.3d ve 3g de oldu yukarıda yazdığım gibi.

    Eğer sorun çaresiz ise ve Q-pel , GMC , Packet bitstream , Bframe destekli bilgisayar ve xbox harci cihaz varmı ve Türkiye'de satılıyormu satılıyorsa nerede? (Yaptığım araştırmalara göre öyle bir alet yok)

    Bilgisizliğimi affedin ... Çok uzunda oldu...

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

    Ayrıca Seres ve metepe arkadaşlara destekleri için teşekkürler..

    Bunu Turkeyforum'a + divxplanet'a yazdım ama turkeyforum hariç kimse cvp vermedi birde donanima yazayım dedim..

    turkeyforum'dan gelen cvp şöyle

    "cobragti dostum mediatek chipinin değil firmwarelerin sonucu biz 720de gmc 3 warp points hariç hepsini düzgün oynatmayı başardık en son firmware ile böyle bir firmware 5500 için ne zaman çıkar üzerinde çalışan var mı bilmiyorum
    senin istedğin tüm özellikleri sağlayan bir iki player var kiss dp600, avel link player gibi ama Türkiye'de satılmıyor hiçbirisi
    yani demem o ki şu an piyasada bulunan playerlar içerisinde en iyisini almışsın merak etme bundan sonrası firmware bekleyeceksin burayı takip et aynen seresle MeTePe uyarlar merak etme"

    15 gün geri iade olayı var Teknosa'da ve bu pazar bitiyor o nedenle kesin bir hareket varmı diye metepe ve seres kardeşlerimize soruyorum..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.