Şimdi Ara

Philips 55pus7502 üst çerçevedeki kavis normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BU MODELDE KİMSENİN FARK EDEMEDİGİ FARK EDENLERİNDE ANLAM VEREMEDİGİ BİR SORUN VAR GERCİ SORUNMU YOKSA TASARİMSAL BİR OZELLİKMİ HALA BİLEMİUORUM SORUN ŞU TV Yİ ALANLAR YADA ALMAYİ DUSUNENLER MAGZADADA BAKABİLİR YANDAN UST CERCEVEYE BAKARSANİZ ORTA KİSİMDA DİSA DOGRU BİR KAVİS VAR TV NİM UST CERCEVESİ KAVİSLİ EKRANDADA VAR AMA ALT KİSMİ İSE DUZ EKRAN CURVED TV LERİN AKSİNE KAVİS DİSA DOGRU MEDİAMARKDAKİ MAGZA CALİSANLARİNA SORDUM ONLARDA BEN SOYLEYİNCE FARK ETTİLER CEVAP VEREMEDİLER SERVİS ARADİM BANA DUZ OLMASİ GEREKTİGİNİ SOYLEDİ KAVİSLİ OLAMAZ DEDİ VİDEO VE FOTOLARİ ATİNCA BEN BİR GENEL MERKEZİ ARAYİP SORAYİM DEDİ SES YOK BİRDAHA BU YAMUKLUK 49" LERDE BELLİ BELİRSİZ AMA 55" VE65" LERDE BARİZ CİDDİ BİR KAVİS VAR BUNUN NEDENİ URETİM HATASİMİ TASARİMSALMİ BİLEMEDİM bunun dışında TV fiyatına gore çok iyi eski serilerdeki sorunlar bunda tamamen giderilmiş görüntü çok keskin internet ve hd filmler çok akıcı iki eksiği var sesli komut ve kumandayi takip eden imleç onlarda olsa dört dörtlük gerçi ben logitecin kamerasını bağladim USB den microfonuda var sesli komut çalışıyor internet YouTube store sesli komutla daha hızlı kullanbiliyorum kaçışın foto sonu ve kullandığım camera+mikrofon ekledim
    Philips 55pus7502 üst çerçevedeki kavis normalmi
    Philips 55pus7502 üst çerçevedeki kavis normalmi
    Philips 55pus7502 üst çerçevedeki kavis normalmi
    Philips 55pus7502 üst çerçevedeki kavis normalmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bana pek normal görünmedi birde diğer taraftan görüntü atar mısınız? bu model flat ise bir sorun var gibi görünüyor.
  • Ben size daha gıcık bir şey söyleyeyim. 4K HDR bir film açın USB'den, ya da dikkatli bir izleyici iseniz her hangi bir video. Videoların nasıl takıla takıla dona dona oynadığını görünce şok olcaksınız. Ama gelin görün ki philips bunu bir yazılımsal HATA olarak görse de Hata raporu vermiyor, update bekleyeceksin diyor,iadesini yapamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foxxxriver

    Ben size daha gıcık bir şey söyleyeyim. 4K HDR bir film açın USB'den, ya da dikkatli bir izleyici iseniz her hangi bir video. Videoların nasıl takıla takıla dona dona oynadığını görünce şok olcaksınız. Ama gelin görün ki philips bunu bir yazılımsal HATA olarak görse de Hata raporu vermiyor, update bekleyeceksin diyor,iadesini yapamıyorum.

    Ayn hocam bende 49pus7502 yi mediamark ta inceledim 4k oyun demo videosu oynattım harbiden takıla takıla gösteriyor. Dona dona oynatıyor videoyu sıkıntılı



    Philips ten de soğudum LG zaten panel üreticisi olmasına rağmen rgbw panel diye saçma sapan bi paneli bi ton paraya satıyor.

    Samsung zaten sulu boya cırtlak renkler

    Eee geriye Sony grundig vs markalar kalıyor.



    Sony ye de güç yetmiyor iyisi çok iyi kötüsü de üste saydığım markalar kat be kat iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 30 Kasım 2017; 21:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Aynen biz denemeden alma hatasinda bulunduk. Ne servis ne teknosa yardimci olmuyor. Herkes goruyor kusuru, philips yazilimsal bir durum diyip rapor vermiyor. 21 is gunu icinde yapin dedim de ihtarname cekip bugun zorla teslim ettiler ayipli urunu bana. Tuketici hakem heyeti insallah lehime karar verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son guncelleme ıle duzeldı mı arkadaşlar sorunlar ? 3900 a almaya değer mı ? önerebılıcegınız başka urun var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.