Şimdi Ara

PHILIPS 588 SAAT SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sorunu gideren varmı.artı bende şarjı söylendiği kadar ahımşahım gitmiyo.6-7 gün zorla.saat hakeza öyle yerinde durmuyo.numaralarımın çoğunu göremiyorum.sanırım philips benim nazarımda sınıfta kaldı.olan benim parama oldu gibi. :(
  • wap ayarlarını bozun.
    yani
    menü
    wap
    ayarlar
    profilseç ten 5 i seçin mesela
    yani boş menü.

    kapatın açın
    saati ayarlayın, bi daha bozulmayacak.

    eee wap olmayacak mı?
    evet olmayacak :)

    slmlar,
    yener hoca
  • ne kadar ekmek o kadar köfte...
  • YENER BEY çok teşekkür ederim.6 aydır sorunuma çözüm bulamamıştım.ALLAH razı olsun.merak ettiğim siz nereden buldunuz çözümü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erceylan

    YENER BEY çok teşekkür ederim.6 aydır sorunuma çözüm bulamamıştım.ALLAH razı olsun.merak ettiğim siz nereden buldunuz çözümü?



    Forumun en sevdiğim tarafıda dahanışma...
  • ARKADAŞLAR kötü haberim var. gene saat şu an 1 SAAT ileri.düzelmişti halbuki.
  • Philips cep telefonu almak gibi fantezi yapıp sonra burada şu sorunum varibu sorunum var dememek gerekiyor arkadaşlar.Ben 2008de aldım,ve hala kullanıyorum.
    1.şarjı uzun süre gidiyor ama telefonu pek kullanmadığımdan,konuşacak olursam zınk diye 2-3dk'da şarj bitebiliyor.sanırım haftada 1defa veya 10gunde 1defa şarj ediyorum.şirket hattı kullandıgım için bu telefonu (şahsi hat) çok az kullanıyorum.

    2.saatin yaz döneminde 1 saat ileri gitmesine telefonu ilk aldığım yıl cok takılmıştım,aldıgım arkadaşa şikayet edince,servise gönder dedi, ben de uğraşmak istemediğim için, alarmları da 1 saat ileri kurarak ve saatin 1saat ileride oldugunu bildiğim için sorun olmuyor. kışları normale dönüyor. her tür ayarı,otomotaik saat ayarının kapatılması, meridyen değiştirilmesi vs denedim olmadı.1saat için philipsi üzdüğümüze değmez.

    3.ben telefonu philips diye almıştım,telefon boyutuna göre ağır (xenium 500) ve philips lisansı altında çinli bir üretici tarafından üretiliyor. kazık yediğini düşünüyor insan.

    4.son arananlar için soldaki yeşil ahize tuşuna basınca telefonun yaklaşık 30-40 saniye bekleyerek açılması,ilk başlarda beni çok sinir etse de,daha sonradan sabrımı arttırdığını düşünerek,telefonu sevmeye daha da bağlanmaya başladım.

    Elalem akıllı telefonlarla dolaşırken java çalıştırmak dışında bir numarası olmayan philipsle dolaşmak garip bir duygu. o zaman aynı paraya nokia satılıyordu,almamakla aptallık etmişim sanırım.




  • merhaba,
    yanıtları kaçırmışım kusura bakmayın.

    artık telefon çocuğa oyuncak oldu, hanım da iphone a geçti kurtulduk dertlerinden:)

    hanıma sorarsan hala geri ister
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.