Şimdi Ara

philips 5980 ve USB Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün heyecanla 5980 player aldım eve geldim ve 100GB lık USB diskimi görmedi. hayal kırıklığına uğradım. ne yapmalıyım tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.



  • Arkadaşım usb diskin dışarıdan güç istiyormu yoksa usb portundanmı alıyor gücünü bunu belirtmen lazım. Her iki durumda da bazı divx playetlar ntfs formatındaki diskleri okjuyamıyabiliyor. Hard diskinin fat32 şeklinde formatlarsan çözülebilir sorunun. Bende haier var 250 gb lik philips diski tanimamisti ama fat32 yapinca tanidi. fat 32 yi win xp altinda swiss knife adli super programla yapabilirsin.kolay gelsin.
  • dışardan beslemeli olmayan bir usb disk mi almalıyım bu durumda. mevcut diskleri kontrol ettim FAT32 ve power girişleri var görünüyor. Fakat aynı disk abimdeki LG divx player da güç bağlantısı olmaksızın çalışıyor. ayrıca windows xp ile formatlama kolaylıkla yapılıyor neden programla yapmak şart mı.
  • winxp altinda belli bir boyutun ustundeki diskleri fat32 ile formatlamiyorsun o yuzden program dedim yoksa tabiki programin onemi yok. fat 32 ile gormuyorsa diski yapilacak birsey yoktur heralde
  • öncelikle hdd yi fat 32 olarak formatlamanız lazım. bunun dışında 2.5"hddler özellikle usb 1.1 portlara çift usb girişinden bağlanıyorlar. usblerden biri güç biri de veri transferi sağlıyor. siz bu tip bir hdd yi tek usb porttan bağlarsanız çalışmayacaktır.

    galiba en garantisi harici güç adaptörü olan 3.5" bir hdd ile denemek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.