Şimdi Ara

PHİLİPS 768 ler BURAYA (Başka başlık açmayı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
33.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet kullanabiliyorsun
  • gittim bugün teknosa dan aldım 2 tane. :) siyahını çok estetik görüntüsü şarja yatırdım sabah kullanmaya başlıcam.yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • bu arada update bakan var mı içnde neler var
  • şimdi arkadaşlar 2 ündür kullanıyorum telefonu çzödüm artık diyebilirim.gayet başarılı ve estetik bi telefon. ama yazılımıyla ilgili bi takım sorunlar var umarım philips yeni düzgün bi yazılım çıkarır .gerçi philipsin divx playerından mp3 playerına hepsinde bi yazılım sorunu yaşanıyor.koskoca firma neden bu yönde bi yatırım yapmaz anlamıyorum. cihazı tam bir multimedya canavarı deil full fonksiyon bi telefon + mp3 player olarak düşünmenizde fayda var. ha bi de hediye olarak web cam özelliği var :) piyasada 25- 30 ytl ye satılan kameralardan çok daha kaliteli görüntü veriyor. bluetooth ve kızılötesini sadece arkadaşlarınızla telefondan çekilmiş foto video için çekebilirsiniz.aliyim mp4 mpg izliyim derseniz olmuyor. büyük boyut çalamam diyor telefon.yazılımda bazı yerler halen ingilizce kalmış bu sinir etti beni.iyice rutine bağladıktan sonra başarıya gidip varsa yeni versiyon yükleticem.bostancıdaki başarı teknik servisle daha evvel sahip olduum siemens cx65 ile de bikaç kez gitmiştim hiç sorun yaşatmadılar yukardaki arkadaşlar başarıya giydirmişler, ayıp etmişler :)
    kulaklık bazen çalışmıyor gibi geliyor ama öyle değil şöyle anlatiyim usb portu kulaklık ve şarj aynı yere giriyor ve hepsini usb imiş gibi görüyor bu nedenle çalışmama olursa çıkarın tekrar takın o zaman düzgün tanıyor. muhtemelen bu da yazılımdan kaynaklanan bi hata.büyük oalrak tabir ettiğimiz deişiklikler mesela melodi deiştirme tema deiştirme işlemlerinden sonra telefonu bi açıp kapayın daha iyi performans alıyosunuz. kulaklık uğraşmanıza rağmen çalışmıyosa kapatıp açarken takılı tutun tanıyor. 2 günde hemen herşeyi yaptım acımasız testlere tabi tuttum pil ömrü açısından az evvel pil bitti uyarısı geldi 4 saatte full şarj oluyor.ilk kullanımda uzun süreli deil gene 4 saat şarj yetiyor.sim karttaki tüm tel noları telefon hafızasına atın yoksa melodi yada resima tamnıza izin vermiyor telefon.grisi de siyahı da çok güzel renkler cidden.grisi parlıyor gibi geldi bu nedenle ben siyahını tercih ettim.
    başka sorusu sorunu olan varsa yardımcı olmaya çalışıyim.güzel bi telefon fazla para vermiyim diyenler için cidden doyurucu bi telefon. fiyatı halen 299 ytl teknosada bonus maximum ve cardfinansa 9 taksitle satılıyor, teknosa web sitesinde cardfinansa vade farksız 18 taksite de satılıyor.
    Teknosa'dan not: Başarının elindeki %90 stoğu almışlar ve endüşük fiyat garantisiyle satıyorlarmış.Bu nedenle bekliyim daha fiyatı düşer falan diye düşünüyosanız sanmıyorum teknosa da bittikten sonra bi nevi sagem myx6-2 muamelesi görebilecek 'karaborsa olabilecek' bi telefon bana kalırsa. umarım yardımcı olabilmişimdir.
    saygılar..




  • benq z2 gibi de bir orenk sayılabilir
  • arkadaşlar merhaba,
    ben telefonu dün aldım ama gprs ve wap ayarlarını beceremedim. (telsim kullanıyorum) yardımcı olursanız sevinirim.
    bide elinde java program olanlar buraya link koyarsa sevinirim
  • telsimin web sitesine bak ben avea kullanıyorum zaten otomatik soruyo hattınz yeni telfonda ayarları istermisiniz diye o nedenle sorun yaşamadım
  • arkadaşlar şu philips 768 350 kb bluettoth sınırı (((( pedros))))) arkadaşımız senkronize ettim demiş şu senkronize nasıl oluyo veya senkronize edince sınır kalkıyomu


    juniorxido@hotmail.com


    YArdımlarInızı BeKliyorUM
  • usb üzerinden senkronize ettiğinde yani bilgisayara bağladığında istediğin boyutta dosyayı atabiliyorsun.ama büyük boyutlu video dosyalarını çalmıyor
  • Arkadaş dediğini anladım zaten bende mp3 leri felan usb ile atıyorum telefona amaaa

    benim merak ettiğim pedros arkadaşımız:(((( telefonda 350 kb bluetooth sınırı war b en senkronize ettim )))) demiş


    1)senkronize nasıl edilir?
  • 2) senkronize edince bu sınır ortadan kalkar mı
  • olayı yanlış anlıyorsun.arkadaşın demek istediği mp3leri bluetooth üzrerinden atıp atmama durumu.senkronize ettiğinde yani kablosu ile bilisayara bağladığında boyut sınırlaması olmadan atabiliyorsun.yazımda da yazdığım gibi alet süper multimedya telefon değil,güzel bir cep telefonu artı mp3 player olarak dizayn edilmiş.bu limitlerde kamera ile çektiğin foto ve görüntüleri aktarman için yapılmış.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bu telefonun sim kartı takılıyken uçuş modunu seçip diğer multimedya özelliklerini kullanabiliyormuyuz?
  • uçuş modu yok.
  • uçuş modu var. ayarlar menüsünde.

    ayrıca java uygulaması ve oyun yüklemek isteyen arkadaşlar. bu yükleme işi şöyle oluyor. telefonun desteklediği java sürümü "java midp 2.0"... sadece bu sürümü destekliyor. ama internette milyonlarca opyun ve uygulama var. sadece aramanız lazım. ben size bi site vereyimwww.getjar.com . buraya ya da başka siteye girin java MİDP 2.0 türünden uygulama ya da oyun bulun, .jar uzantılı dosyayı hafıza kartının "others" bölümüne atın. sonra telefondan bu dosyaya ulaşıp, telefon ile kes komutunu vererek dosyayı hafıza kartından kesin sonra telefon hafızasına gelip yine others bölümüne yapıştırın. yani kısacası dosyayı hafıza kartından kesinp telefon hafızasına koyun. telefon hafızasında dosyanın üzerine gelip seçeneklerden yükle komutuyla uygulama ya da oyunu yükleyin. yüklendiği bölüm ise eğlence>oyunlar>java oyunları bölümü oluyor genelde.

    bir de telefon ile ilgili bi kaç ley söylemek istiyorum. bir hafta oldu kullanmaya başlayalı. bayıldım. tek eksiği biraz yavaş olması ona da alışırım. mp3 çaların sesi dışarıya zayıf veriyo ama kulaklığı ve sesi mükemmel. bu fiyata sony eriksonların wolkmen telefonlarından bile daha iyi bir ses sunuyor. blutut ve kızılötesinin 350 kb limiti var. ama umrumda değil. hafıza kartı ordan doğabilecek sorunları hallediyo. resim kalitesi ise beni tatmin etti. görmek isteyen olursa resimlerden bir kaçını buraya koyarım bakarsınız. şimdilik üşeniyorum. şarj olayı çok başarılı. ne diyeyim ben memnunum. tonla para döküp başka telefon alacağıma mütevazi fiyata bu süper telefonu alırım. servis desteğinin ne kadar başarılı olduğunu bilmiyorum. yarın aletin güncellemesini öğrenmek için gittiğimde bu konuda da bir fikrim olacak.




  • uçuş modu sim takılıyken yapılıyor mu yapılmıyor mu kesin ve ayrıntılı bir cevap lutfen.
  • özür diliyorum, varmış daha öğreneceğimiz baya bişey var telefon hakkında ama ayarlar menüsüne atmaları garip neden profillerde deilki? üstadım uçuş diye bi mod varsa mantık olarak uçaklar için tasarlanmış olduğunu gösterir bu uçaklarda da cep telefonu kapalı tutmak zorunlu ise istediğin özellik bu telefonda var demektir mantık olarak..

    şimdi arakdaşla denedim uçuş moduna aldım arattırdım kendimi.ulaşılamıyor diyormuş.operatör adı yazan yerde UÇUŞ MODU yazıyor, hatta tam senin istediğin kurgu olsun diye de açtım kulaklıkla mp3 dinliyordum :) hiç bi problem olmadı yani dediğin özellik mevcut.gönül rahatlığıyla alabilirsin yani sende.
  • önemli değil. bugün telefonu almadan önce ankara başarıya gittim. sordum oradaki görevli telefonu getirdi gösterdi. Olduğunu öğrendim ve telefonu aldım. Şimdilik çok iyi görünüyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler buradaki yorumlar bana çok yarar sağladı :)
  • arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum bazı çekindiğim konular vardı yorumlarınız sayesinde onları çözdüm çok teşekkür ederim hepinize. telefonla ilgili yeni birşey öğrendikçe buraya yazarsanız memnun olurum. bu hafta bende alıyorum inş.
  • bi sorum olcak cevaplarsanız sevinirim ben sarja takdığımda sarj aletinden hafif bi ses geliyo sarj süresince devam ediyor. Sizdede oluyormu rica etsem sarj a takdığınızda bir dinler misiniz?? 15 gün içinde teknosa dan garanti süresi var o sürede götüreyim.Başarıyla uğraşmıyım şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.