Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.067
Cevap
64
Favori
154.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normal yayındada fikir sahibi olabilirsiniz ama işi sağlama almak istiyorsanız playstore da ekran test etmek için uygulamalar mevcut.en kötü ihtimalle paint le sırf beyaz bir fon oluşturup öyle bakın.zaten beyaz üstünde bariz belli oluyor ölü pikseller.

    Ebat olarak 16.9 kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 26 Şubat 2015; 11:06:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de ışık sızması vs yok ama tek sorunum vardı lip sync oda cihazın ilk alındığı versiyonda olmuyordu. Gittim son versiyonunu güncelledim 2 gündür bu sıkıntı mevcut cihazı yeniden kur dediğimde düzeliyor akşam eve geliyorum bizimkiler TV'yi izlemişler ama odaya girdiğim gibi fark ediyorum.

    Neyse Phlipsle görüştüm benim yüklediğim yazılımın aynısını bana tekrardan yüklemem için verdi. Ben kızdım dedim ki cihazı alalım 14 gün olmadı iade edeceğim önce bir çözmeyi deneyelim olmazsa o hakkınız saklı vs dedi.

    Bilmiyorum artık cihazdan çok memnunum ama eski yazılımı bence daha stabil ve hızlıydı. 19 Şubatta yayınlanan yazılımı bende ufak sorunlar yarattı...
    Şuan Lip Sync yani senkronizasyon sorunu yok ama umarım bir daha karşılaşmam..
    Herkesin cihazıda hayırlı olsun hala f/p olarak en iyi cihaz olduğunu düşünüyorum.
    Tşk.
  • Tv nin panel ömrü nekadar acaba arkadaş lar.bizim evde her gun emektar tüplü tv 14 saat çalışıyor sanirim.birde calisma saatine Nereden bakılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YHYGLR Y kullanıcısına yanıt
    paint ayarlardan 1920 * 1080 piksel yap beyaz, kırmızı, gri, yeşil, mavi ve siyah renk mutlaka olsun. Bilgisayar düzgün açmayabilir ama tv de tam ekran dolduruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DFX

    Senin tv de de var aslında ama çok değil. O kadarı yine kabul edilebilir. Sonuçta Lcd Tv.
    Benim tv ye göre daha homojen dağılmış durumda.
    Şimdi bir foto daha yükleyeceğim.

    seninki küme şeklinde parça parça bulutlanmış bendede var ama göze batmıyor suan ekrana dağılmış şekilde hafiften belli oluyor ben degistirmek istemedim çünki gelecek tv bundan iyi olacakmı soru işareti ben bu şekilde memnunum değiştirmeye gerek yok sanırım ama sen değişim iste bence çünki bir zaman sonra sinir bozabiliyor bu türlü sorunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    cızırtılı ses sorunu bende kesinlikle yok televizyonu güncellediniz mi ?
    http://www.philips.com.tr/c-p/55PFS8109_60/8100-series-guecuenue-androidtmden-alan-4-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-hd-oezelligine-sahip-sueper-ince-fhd-tv/destek

    Duvarın rengi gri demişsiniz , ışığı yutmaması için hangi renk olması gerekli sizce ?
  • Merhaba,boya baya koyu bir gri,renkleri yansıtmıyor ve ambLight ışığındaki renklere baskın geliyor,açık her renkle daha performanslı olacaktır.eniştede 7000 serisi var,onun duvarı çok açık şarap renginde ve benim tv den daha iyi çift taraflı olmasına rağmen.Benim durum tamamen duvarın rengi ve boyanın niteliğiyle alakalı.

    Cihazı güncellemedim zaten değişim olacak bugün.aynı sorun nükseder ise zaten güncelleme düzelir sanıyorum.yazılımsal bir durum olduğu belli zaten.
    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 26 Şubat 2015; 17:46:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni televizyonumdan yaziyorum çok sukur kuruldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YHYGLR

    yeni televizyonumdan yaziyorum çok sukur kuruldu

    görüşlerin nedir memnunmusun artı eksi görüşlerini alalım hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim şuan işteyim birazdan eve çıkacağım gece kurcalayıp + - yönleri ile paylaşırım..
  • Dün akşam geldi servis yeni bir cihazla değişim oldu,ondada nur topu gibi bir ölü pikselimiz var :)
    Köşede bir yerde bir adet çıktı bundada,sözde mağazada kontrol edeceklerdi,dert etmiyorum artık zaten çok yakından beyaz renge bakılmadığında farketmek mümkün değil,nazar boncuğu olsun.

    Onun dışında hoparlörde sıkıntı yok,ses sıfırsa hiç ses yok dipten cızırtı falan olmuyor.

    Alacak arkadaşları bir kez daha ölü piksel konusunda uyarıyorum,onca para veriyoruz,dikkat edin.


    Kullanan arkadaşlar görüntü ayarlarını nasıl yaptınız acaba? Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 27 Şubat 2015; 9:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master-Fİ

    Dün akşam geldi servis yeni bir cihazla değişim oldu,ondada nur topu gibi bir ölü pikselimiz var :)
    Köşede bir yerde bir adet çıktı bundada,sözde mağazada kontrol edeceklerdi,dert etmiyorum artık zaten çok yakından beyaz renge bakılmadığında farketmek mümkün değil,nazar boncuğu olsun.

    Onun dışında hoparlörde sıkıntı yok,ses sıfırsa hiç ses yok dipten cızırtı falan olmuyor.

    Alacak arkadaşları bir kez daha ölü piksel konusunda uyarıyorum,onca para veriyoruz,dikkat edin.


    Kullanan arkadaşlar görüntü ayarlarını nasıl yaptınız acaba? Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?

    Gelen Kapalı Kutumuydu?
    Bu arada arka ışıklandırma nasıl?
    Bende ölü pixel yok ama bulutlanma var. Sizlere gelen yeni cihazlarda böyle oluyorsa yandığımızın resmidir. Yeni gelen cihaz da başka sorunlar olacaksa değiştirmeninde bir anlamı kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 27 Şubat 2015; 12:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu anda tek sorun bir adet ölü piksel olması,bulutlanma yok. Evet gelen cihaz kapalı kutuydu.ambilight konusunda sıkıntı yok.görüntüde daha iyi gibi genel olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netteki mağazalarda son fiyatı 3175 TL olarak görünüyor. Daha uygun fiyatla satan başka bir yer biliyor musunuz?

    birde gerçek mağazadan almak yerine internetten almayı tercih ediyorum çünkü bişi olursa 14 gün içinde kolayca değiştirebileceğim.Sizin fikriniz nedir?
  • 8109 modelinde karasal yayin alici varmi arkadaş lar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çok şükür dün kaza9sız belasız kurulum yapıldı İstanbul beşiktaş yetkili servisine kurulum yaptırttım ALLAH razı olsun baya baya düzgün adamlar ne sorduysam tıkır tıkır cevap verdi çok da güzel bir montaj yaptılar.Gelelim ürün ile alakalı gözlemlerime....

    1- Ürün 48" olanı aldım kurulum yaptırdığım odanın tv ye olan en uzak mesafesi 5 metre ben hem gündüz hem gece çok randıman aldım öyle ufak felan da gelmedi aynı dairenin karşısında abimde LG 55LM serisi var ve çok çok büyük geliyor bize o bile çok güzel olmuş dedi.

    2- Ürünü duvara astık evin bütün duvarları beyaz olduğu için gece çok güzel bir ambians yarattı.

    3- Servis yetkilisine USTA EKMEĞİ EKMEKÇİYE VERMEK LAZIM DEDİM biraz damar yaptım galiba SENDEN RİCAM BULUTLANMA ÖLÜ PİKSEL TESTLERİ İLE ALAKALI BENDE RESİM VE VİDEO VAR TAKIP DENERMİSİN dedim. Kendisinde olanlar ile kurulum yaptı ve bütün testleri gerçekleştirdi.Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Yaklaşık 1 saate yakın evde kaldılar bütün ayarları yaptı bunda helali hoş olsun ellerimle ikram ettiğim SÜTLÜ KAHVENİN hatrı da oldu zanledersem.

    4- Yavaşlık ile alakalı hiç bir sıkıntım yok çok stabil bir şekilde gayet hızlı açıkça belirtiyorum bundan önce kullandıp iade ettiğim LG 47LB670V den çok çok hızlı ondan önce kullandığım VESTEL 47PF9090 dan biraz daha hızlı geldi.

    5- Kendi dahili uydu alıcısı bana gayet iyi geldi HD kanallar çok güzel lakin diğer kanallar biraz daha iyi olabilirdi.Bunada çok çok şükür.

    6- Ses ile alakalı bir sıkıntı yok cazırtı cuzurtu yok ses sistemi bile kullanmıyorum ancak 5x6 ebadında bir oda için çok çok iyi bir ara vadiyi seyrederken mutfağa gitmiştim çok net bir şekilde güzel ses yayını var.

    7- Benim için çok önemli olan internetten dizi izleme olayını 720pizle.com da denedim güzel açtı ama tam ekran yapamadım saat de 3,5 olmuştu ve daha kurcalamadım sonra deneyeceğim.

    8- Samsung 1Tb hard diski direk tanıdı yayın kaydetme durdurma çok güzel çalıştı.

    9- Hard diskten 3d film açtım belli bir süre sonra kapandı.Yazılım güncellemesini yaptım sonra deniyecektim şimdi yazarken aklıma geldi akşam deneyeceğim.

    10- Hard dikte filmlerim vardı Tv ye takınca biçimlendiriyor ve siliyor allahtan bilgisayara kopyalamıştım eğerki her disk taktığımda biçimlendirme yapacaksa o iş kötü bugün müşteri hizmetlerine soracağım.

    11- Kendi marketi gayet yeterli geldi sadece MOZİLLA FİREFOX kurdum diyen arkadaşlara soracağım ben onu bir türlü bulamadım.

    12- Kumada çok güzel ve kullanşlı.

    13- Philips Tv Remote uygulaması çok güzel cepten tabletten tv deki görüntüyü izleyebiliyorsunuz MİRACAST uygulamasının tam tersi yani.

    14- Miracast bir türlü yapamadım 10-15 dakkaya müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.

    15- Skype ile görüşme yaptım gayet başarılı.

    Son olarak FİYAT, PERFORMANS ve DİZAYN olarak alınabilecek en güzel tv diyebilirim.Aldığıma pişmanmıyım şuan için kesinlikle inşallah da pişman olmam.Tavsiye edermiyim KESİNLİKLE şans işi ama inşallah alacak olanlar da bir sıkıntı yaşamaz.

    Ve en önemlisi almamda emeği geçen bilgi paylaşan herkese teşekkür eder herkezin zevkle kazasız belasız kullanmasını dilerim....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YHYGLR

    Evet çok şükür dün kaza9sız belasız kurulum yapıldı İstanbul beşiktaş yetkili servisine kurulum yaptırttım ALLAH razı olsun baya baya düzgün adamlar ne sorduysam tıkır tıkır cevap verdi çok da güzel bir montaj yaptılar.Gelelim ürün ile alakalı gözlemlerime....

    1- Ürün 48" olanı aldım kurulum yaptırdığım odanın tv ye olan en uzak mesafesi 5 metre ben hem gündüz hem gece çok randıman aldım öyle ufak felan da gelmedi aynı dairenin karşısında abimde LG 55LM serisi var ve çok çok büyük geliyor bize o bile çok güzel olmuş dedi.

    2- Ürünü duvara astık evin bütün duvarları beyaz olduğu için gece çok güzel bir ambians yarattı.

    3- Servis yetkilisine USTA EKMEĞİ EKMEKÇİYE VERMEK LAZIM DEDİM biraz damar yaptım galiba SENDEN RİCAM BULUTLANMA ÖLÜ PİKSEL TESTLERİ İLE ALAKALI BENDE RESİM VE VİDEO VAR TAKIP DENERMİSİN dedim. Kendisinde olanlar ile kurulum yaptı ve bütün testleri gerçekleştirdi.Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Yaklaşık 1 saate yakın evde kaldılar bütün ayarları yaptı bunda helali hoş olsun ellerimle ikram ettiğim SÜTLÜ KAHVENİN hatrı da oldu zanledersem.

    4- Yavaşlık ile alakalı hiç bir sıkıntım yok çok stabil bir şekilde gayet hızlı açıkça belirtiyorum bundan önce kullandıp iade ettiğim LG 47LB670V den çok çok hızlı ondan önce kullandığım VESTEL 47PF9090 dan biraz daha hızlı geldi.

    5- Kendi dahili uydu alıcısı bana gayet iyi geldi HD kanallar çok güzel lakin diğer kanallar biraz daha iyi olabilirdi.Bunada çok çok şükür.

    6- Ses ile alakalı bir sıkıntı yok cazırtı cuzurtu yok ses sistemi bile kullanmıyorum ancak 5x6 ebadında bir oda için çok çok iyi bir ara vadiyi seyrederken mutfağa gitmiştim çok net bir şekilde güzel ses yayını var.

    7- Benim için çok önemli olan internetten dizi izleme olayını 720pizle.com da denedim güzel açtı ama tam ekran yapamadım saat de 3,5 olmuştu ve daha kurcalamadım sonra deneyeceğim.

    8- Samsung 1Tb hard diski direk tanıdı yayın kaydetme durdurma çok güzel çalıştı.

    9- Hard diskten 3d film açtım belli bir süre sonra kapandı.Yazılım güncellemesini yaptım sonra deniyecektim şimdi yazarken aklıma geldi akşam deneyeceğim.

    10- Hard dikte filmlerim vardı Tv ye takınca biçimlendiriyor ve siliyor allahtan bilgisayara kopyalamıştım eğerki her disk taktığımda biçimlendirme yapacaksa o iş kötü bugün müşteri hizmetlerine soracağım.

    11- Kendi marketi gayet yeterli geldi sadece MOZİLLA FİREFOX kurdum diyen arkadaşlara soracağım ben onu bir türlü bulamadım.

    12- Kumada çok güzel ve kullanşlı.

    13- Philips Tv Remote uygulaması çok güzel cepten tabletten tv deki görüntüyü izleyebiliyorsunuz MİRACAST uygulamasının tam tersi yani.

    14- Miracast bir türlü yapamadım 10-15 dakkaya müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.

    15- Skype ile görüşme yaptım gayet başarılı.

    Son olarak FİYAT, PERFORMANS ve DİZAYN olarak alınabilecek en güzel tv diyebilirim.Aldığıma pişmanmıyım şuan için kesinlikle inşallah da pişman olmam.Tavsiye edermiyim KESİNLİKLE şans işi ama inşallah alacak olanlar da bir sıkıntı yaşamaz.

    Ve en önemlisi almamda emeği geçen bilgi paylaşan herkese teşekkür eder herkezin zevkle kazasız belasız kullanmasını dilerim....

    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Kaça nerden aldınız. Bende almayı düşünüyorum 55" ini.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YHYGLR

    Evet çok şükür dün kaza9sız belasız kurulum yapıldı İstanbul beşiktaş yetkili servisine kurulum yaptırttım ALLAH razı olsun baya baya düzgün adamlar ne sorduysam tıkır tıkır cevap verdi çok da güzel bir montaj yaptılar.Gelelim ürün ile alakalı gözlemlerime....

    1- Ürün 48" olanı aldım kurulum yaptırdığım odanın tv ye olan en uzak mesafesi 5 metre ben hem gündüz hem gece çok randıman aldım öyle ufak felan da gelmedi aynı dairenin karşısında abimde LG 55LM serisi var ve çok çok büyük geliyor bize o bile çok güzel olmuş dedi.

    2- Ürünü duvara astık evin bütün duvarları beyaz olduğu için gece çok güzel bir ambians yarattı.

    3- Servis yetkilisine USTA EKMEĞİ EKMEKÇİYE VERMEK LAZIM DEDİM biraz damar yaptım galiba SENDEN RİCAM BULUTLANMA ÖLÜ PİKSEL TESTLERİ İLE ALAKALI BENDE RESİM VE VİDEO VAR TAKIP DENERMİSİN dedim. Kendisinde olanlar ile kurulum yaptı ve bütün testleri gerçekleştirdi.Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Yaklaşık 1 saate yakın evde kaldılar bütün ayarları yaptı bunda helali hoş olsun ellerimle ikram ettiğim SÜTLÜ KAHVENİN hatrı da oldu zanledersem.

    4- Yavaşlık ile alakalı hiç bir sıkıntım yok çok stabil bir şekilde gayet hızlı açıkça belirtiyorum bundan önce kullandıp iade ettiğim LG 47LB670V den çok çok hızlı ondan önce kullandığım VESTEL 47PF9090 dan biraz daha hızlı geldi.

    5- Kendi dahili uydu alıcısı bana gayet iyi geldi HD kanallar çok güzel lakin diğer kanallar biraz daha iyi olabilirdi.Bunada çok çok şükür.

    6- Ses ile alakalı bir sıkıntı yok cazırtı cuzurtu yok ses sistemi bile kullanmıyorum ancak 5x6 ebadında bir oda için çok çok iyi bir ara vadiyi seyrederken mutfağa gitmiştim çok net bir şekilde güzel ses yayını var.

    7- Benim için çok önemli olan internetten dizi izleme olayını 720pizle.com da denedim güzel açtı ama tam ekran yapamadım saat de 3,5 olmuştu ve daha kurcalamadım sonra deneyeceğim.

    8- Samsung 1Tb hard diski direk tanıdı yayın kaydetme durdurma çok güzel çalıştı.

    9- Hard diskten 3d film açtım belli bir süre sonra kapandı.Yazılım güncellemesini yaptım sonra deniyecektim şimdi yazarken aklıma geldi akşam deneyeceğim.

    10- Hard dikte filmlerim vardı Tv ye takınca biçimlendiriyor ve siliyor allahtan bilgisayara kopyalamıştım eğerki her disk taktığımda biçimlendirme yapacaksa o iş kötü bugün müşteri hizmetlerine soracağım.

    11- Kendi marketi gayet yeterli geldi sadece MOZİLLA FİREFOX kurdum diyen arkadaşlara soracağım ben onu bir türlü bulamadım.

    12- Kumada çok güzel ve kullanşlı.

    13- Philips Tv Remote uygulaması çok güzel cepten tabletten tv deki görüntüyü izleyebiliyorsunuz MİRACAST uygulamasının tam tersi yani.

    14- Miracast bir türlü yapamadım 10-15 dakkaya müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.

    15- Skype ile görüşme yaptım gayet başarılı.

    Son olarak FİYAT, PERFORMANS ve DİZAYN olarak alınabilecek en güzel tv diyebilirim.Aldığıma pişmanmıyım şuan için kesinlikle inşallah da pişman olmam.Tavsiye edermiyim KESİNLİKLE şans işi ama inşallah alacak olanlar da bir sıkıntı yaşamaz.

    Ve en önemlisi almamda emeği geçen bilgi paylaşan herkese teşekkür eder herkezin zevkle kazasız belasız kullanmasını dilerim....

    o firefox çu benim dostum sıkıntı olmadan izlersin tam ekran oluyor yani rica ederiz dostum ben memnunum oldum tavsiye ettim herkez faydalansın yardımlaşmak iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 27 Şubat 2015; 15:00:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YHYGLR Y kullanıcısına yanıt
    48" pfs 8109 a Vatan Bilg. da 19.02.2015 güncellemesini yaptık ama amblight yine kırmızı renk vermemişti turuncu veriyordu sen böyle bir problemle karşılaştın mı?
    Birde ışık sızması ve bulutlanma testinde resim mi kullandılar yoksa video mu?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratyilma -- 27 Şubat 2015; 17:10:32 >
  • En iy görüntü kalitesini alabilmek için tvde görüntü ayarlarını nasıl yapmamız gerek acaba yoksa standartdamı bırakmalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.